Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det multikulturelle truer demokratiet

Forskere går nå langt i å erkjenne at det multikulturelle samfunnet har spilt falitt, og at det er mer FRP-politikk som trengs, for å redde demokratiet. Nemlig å stanse innvandringen og satse på assimilering fremfor hodeløs nedbygging av nasjonal kulturarv. Jeg mener det er på tide at dette endelig løftes fram i debatten uten å knebles av den politisk korrekte akademiske eliten. Veldig bra!

8
48 svar

48 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Morra-DI-2

Fra linken;

"Altfor mange har trodd at bare vi applauderer mangfold og multikultur høyt nok, blir folk dyttet i en mer og mer tolerant retning. I virkeligheten er det motsatt. En vesentlig andel av befolkningen blir i stedet presset til sine yttergrenser av intoleranse, sier Stenner."

Jepp.. Man reagerer negativt på en ensidig pådyttet agenda. Selvsagt. Jeg blir bekymret over at de som sitter og bestemmer har sagmugg i hjernen siden de ikke evner å være realistisk og innrømme utfordringer og ikke bare ser det positive. Da må jo folket bekymre seg over det negative. De må stemme på partier som forteller virkeligheten slik man ser den selv- og kanskje den virkeligheten er ensidig negativ, men hvilket valg har man? Enten la åpenbart ensidige naive politikere styre mot det som ser ut til å være stupet, eller få ansvarlige mennesker - om enn noe ekstreme andre veien- til å styre.

De har jo satt folk i en umulig situasjon....og det skjønte de ikke før nå?

18

Rhabagatz

Jeg blir bekymret over at de som sitter og bestemmer har sagmugg i hjernen

Jeg kan være enig i at FrPerne i regjering ikke er de skarpeste knivene i skuffen, men å si at de har sagmugg i hjernen er i drøyeste laget....

1

Folkflesk

En vesentlig andel av befolkningen blir i stedet presset til sine yttergrenser av intoleranse, sier Stenner."

Jepp.. Man reagerer negativt på en ensidig pådyttet agenda. Selvsagt.

Folk må også selv ta et visst ansvar for sine egne meninger og holdninger. Man kan ikke f.eks. (idiot)forklare Anders Breivik eller Fjordmann med at "noen andre" har skapt meningene deres for dem.

Selv om man blir påvirket av ulike ting så har man et selvstendig ansvar for å holde seg unna ekstremistiske og rasistiske ideer. Dette er voksne folk, ikke barn.

1

Morra-DI-2

Jeg synes vel dette ble en avsporing i forhold til at nasjonalistiske partier har framgang i hele Europa. Men gjerne var det din intensjon? Eller bare frustrasjon?

Dette er voksne folk ja, og de stemmer slik de gjør. De tenker og føler slik de gjør. Helt riktig.

1

dyratorium

Forskere går nå langt i å erkjenne at det multikulturelle samfunnet har spilt falitt,

Det er ikke bare forskere som etterhvert har begynt å erkjenne dette. Politikere i Sverige og Tyskland har også så smått måttet innrømme at for stor innvandring av mennesker med en markant forskjellig kulturbakgrunn, har vært lite vellykket.

Brexit og Trumps valgseier viser at PK-eliten er i ferd med å miste taket på opinionen. Det er faktisk 'demokratiet' som blir en fare for det bestående, når 'PK' ikke lenger utgjør flertallet av en befolkning.

4

grds

Ja, det etablerte står i fare, men spørsmålet er: Hvem slår til først? Folket eller eliten? Dvs. får folket sjansen til å stemme dem ut, eller kommer politikerne til å føre en vellykket fryktkampanje mot protestspartiene?

1

LaCangura

Men til saken. Selvsagt skaper den politiske korrektheten ytterpunkter og intoleranse. Hvis man ikke lenger kan ha verdier som ikke tilhører det politisk korrekte, som nå er ekstremt snevert, så skaper det irritasjon og sinne. Hvis du ser konsekvensene av for høy innvandring, mangelfull integrasjon og en utskjelling av dine personlige verdier, samtidig som det opprettholdes en illusjon om at multikultur er det perfekte, da er ikke veien lang før du hater multikultur. Vi har et miljø i vesten hvor det ikke er PK å mene at multikultur ikke er positivt. Eller at nasjonal kultur er langt bedre enn importert kultur fra u-land. For mener du dette, ja da er du rasist.

3

mcdermott

Vi har et miljø i vesten hvor det ikke er PK å mene at multikultur ikke er positivt. Eller at nasjonal kultur er langt bedre enn importert kultur fra u-land. For mener du dette, ja da er du rasist.

--- Denne begynner vel å bli litt utdatert nå og kan vel i stor grad sluttes å trekkes fram fra kortstokken. Det er vel i stor grad de som mener at multikultur ikke er positivt som domminerer "debatten"

1

LaCangura

Det er vel i stor grad de som mener at multikultur ikke er positivt som domminerer "debatten"

På vgd, men ikke den vestlige politiske verden.

1

TomPadang

"Farlige" tråder må avspores, eller kjøres over i personangrep.

3

Folkflesk

Ja, og til "fila" di så kan jeg opplyse om at jeg skriver dette fra mitt FSB-kontor, avdeling Sibir.

1

Morra-DI-2

Du vet at Putin "er på lag" med de nasjonalistiske partiene, så du må ergo være på lag med EU- Clinton osv.

1

Trehjulssykkel

At multikulturalitet skal være "flott" skjønner vel alle oppegående bare er tull, så dette er jo ikke noe nytt. Innvandring fra ikke-vestlige land (og enkelte vestlige land) har vel egentlig ikke tilført det norske samfunnet noe som helst av nytteverdi.

2

mcdermott

har vel egentlig ikke tilført det norske samfunnet noe som helst av nytteverdi.

--- Kebab?

1

Trehjulssykkel

--- Kebab?

Jeg ble matforgifta da jeg spiste kebab en gang. Det var sikkert med vilje, disse hærre sandapene!!!!1111111

1

LaCangura

--- Kebab?

Oppskrytt. Noe av det jævligste jeg vet.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...