Nye VGD er lansert! Mer informasjon

2017 blir svart for Venstre, SV og KrF

Hva har partiene Venstre, SV og KrF felles? Jo, de hører overhodet ikke signalene fra det norske folk. Disse tre partiene vil derfor få et svart år ved stortongsvalget i september i 2017.

Det er min spådom ved årsskiftet. I alle fall er det mitt håp....

Det er store svakheter i det norske samfunnet, mange får ikke den hjelpen de har krav på, psykiatrien er under enhver kritikk, eldreomsorgen er dårlig mange steder og skolene våre skriker etter mer ressurser. Og arbeidsledigheten er skremmende høy i deler av landet for tiden.

Bare for å nevne noe av det nordmenn venter at politiske partiet skal ta tak i.

Venstre, SV og KrF er mer opptatt av symbolpolitikk, som rettighetene til mennesker som vil inn i Norge, nye avgifter og/eller intetsigende "miljøtiltak" som gjør at de poltiske lederne kan få nye stjerner på egen CV.

Det siste jeg så nå var at SV-leder Lysbakken skulle engasjere seg i opposisjonspolitikernes forhold i Tyrkia. Det er kjempeviktig for Kari og Ola......

De overser også totalt arbeidet med å skaffe arbeid til norsk ungdom i årene som kommer. Næringspolitikk i sin helhet er som fremmedord. Og da snakker jeg ikke om hva som måtte stå i et partiprogram, men hva de samme poltikerne gjør i paraksis. Det er langt fra de fine ordene, som "det grønne skiftet" til resultater i praksis.

Trine Skei Grande gjør at jeg må le hver gang jeg hører uttrykket "det grønne skiftet". Hun fyller uttrykket kun med tomt snakk og luftslott.

Flyseteavgiften og forsøket på å overbevise det norske folk om at tilsetning av biodrivstoff er genialt er eksempler på rett ut sagt toskete politikk i så måte.

De tre nevnte partiene opptrer i tillegg som snublepartier for større partier, som dermed ikke kan gjennomføre noen helhet i politikken som Norge trenger for å komme best mulig ut av et oljeøkonomisk uføre.

Mitt nyttårsønske er derfor at alle disse tre partiene måtte havne under sperregrensen.

For Norges del.

8
62 svar

62 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Maradona_123

Har trådstarter tenkt til å svare på at det folk i Europa virkelig er lei av, er EU? Det passer vel ikke hans agenda, så neppe.

1

eagle54

TV2 har som en hovedsak i kveld at effekten av høyere avgifter på drivstoff vil ligge langt under det Venstre og regjeringen har lagt til grunn. I stedet for 200000 tonn spart CO2 snakker ekspertene om kanskje 30000. Folk vil kjøre like mye som før.

Da er vi alle lurt.

Det er slike tiltak som får velgerne til å fjerne seg fra Venstre. De har null bakkekontakt og lever kun i sin egen verden, der egne stjerner i boka og TV-intervjuer er viktigere enn politikken for folk.

Nå har de sørget for at en borgerlig regjering har fått ordet på seg for avgiftsøkninger, dermed reduseres sjansen for en ny borgerlig regjering betydelig.

....selv om Ap vil sørge for 10 milliarder mer i skatter og avgifter hvis de får overta.

1

Langorm

I dag forteller nyhetsformidlere at utmeldinger fra partiet Venstre, skyldes deres forhold til partiet Frp. Men fra hvor, kommer denne nyheten i fra?

1

frode57

Det er lite trolig at Høyre og Frp kan danne flertall alene. Det betyr at de er avhengig av at minst Krf kommer seg over sperregrensen og at de selv gjør et gedigent løft blant folk flest. Noe som er lite trolig.

Nå tror jeg kanskje at disse partiene Krf og Venstre kan hjelpe Høyre og frp til å vinne valget. Da blir angrepene fra frp sine støttespiller litt underlig.

Det som er mest sannsynlig er at vi snart ser en renteheving som monner og en prisstigning som får folk flest til å sukke. Men falsk spillet på borgelig side vil nok gjøre at de vinner valget.

1

trondhjem

Hva har partiene Venstre, SV og KrF felles? Jo, de hører overhodet ikke signalene fra det norske folk. Disse tre partiene vil derfor få et svart år ved stortongsvalget i september i 2017.

Hvilke av partiene på Stortinget som er dårligst til å høre på signalene fra folket kan man diskutere.

Jeg ble f.eks. ikke imponert over regjeringen ved FrP-statsråd Robert Eriksson lydhørhet overfor folkets vilje da den innførte endringene i arbeidsmiljøloven. Det ble brukt så sterke ord som skinndemokrati om prosessen og det er langt fra hverdagskost at en norsk regjering får en generalstreik fra samtlige fagforeninger mot seg.

1

Niffen

Hvilke av partiene på Stortinget som er dårligst til å høre på signalene fra folket kan man diskutere.

Og hvem var det som i lengsten blåheldt på at de ville gjøre søndagen til generell handledag til tross for den sterke motstanden i folket?

1

trondhjem

Nok et godt eksempel.

Et annet eksempel er Røe Isaksens døvhet overfor protestene og utilsiktede virkninger som f.eks. misbruk av helsevesenets ressurser som følger av hans rigide regelverk for fravær i videregående skole. Jeg vil kalle hans oppførsel i de mange debattene rundt regelverket for maktarroganse.

1

MorganBlueKane

Og så er det interessant:

- At det ikke finnes den minste vilje til å stramme inn på dem som allerede har fått lov å ha åpent på søndagen?

- Og at andre land, som Storbritannia, har åpent på søndagen hele året, og dette ser tilsynelatende ut til å gå bra

Dette handler vel mest om at AP vil tekkes LO, selv om Regjeringen denne gangen hadde folket mot seg. Som vi ser i en rekke saker.

MBK

1

haraldjan

Jeg ble f.eks. ikke imponert over regjeringen ved FrP-statsråd Robert Eriksson lydhørhet overfor folkets vilje da den innførte endringene i arbeidsmiljøloven.

Det var ikke folkets vilje, men hardkjøret fra LO og Ap som prøvde å hjernevaske folket at midlertidig ansettelser ville ødelegge arbeidslivet.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...