Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvem har den beste partipolitikken?

Jeg undres; er det ikke sånn at alle politiske partier er helt avhengig av alt det de er imot?

FrP er hel avhengig av at det kommer ulovlige innvandrere til Norge, fordi at folk stemmer Frp fordi de er livredde for innvandrerne. Stenger man helt døra og ikke tillater noen som helst form for innvandring, så har partiet gått tomt for politiske saker å sloss for...

Høyre er helt avhengig av høye skatter og avgifter, siden i det øyeblikket formueskatten blir borte hadde Høyre som parti gjort jobben og kunne lagt ned partiet...

AP og sosialistene generelt (kan ta med SV her også) er svært avhengige av at det finnes hundretusenvis av misfornøyde velgere rundt om i landet som tror de får det bedre ved å stemme på AP eller SV. Men de gjør ikke det - de lavtlønte har fortsatt lav lønn - lærerne, sykepleierne osv., de vil alltid være nederst på lønnsstigen og vil slite økonomisk hvis man sammenligner med lønn en kan oppnå i det private næringslivet - men de tror de får det bedre av å stemme AP, selv om de ikke vil få det...

Sp er helt avhengig av at det importeres bra og billig mat fra utlandet, slik at de kan kjempe for høyere subsidier og tollvern for landbruket, for at de i det hele tatt skal kunne overleve. Norge er på ingen måte skapt for et effektivt og bærekraftig landbruk hvis man ser på hvilken breddegrad vi befinner oss på. Men så lenge det finnes konkurranse fra utlandet, så vil norske bønder kunne kjempe med nebb og klør for å opprettholde seg selv med støtte fra staten...

...und so weiter, und so weiter...

1
36 svar

36 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Ljot

breddegrad

Du bør prøve igjen med nytt nick og ny avatar. Dette blir for dumt.

3

emoseno

Fordi det i stadig flere viktigere saker er enorm forskjell i meninger blandt politikere i forhold til befolkningen forøvrig er jeg redd fremtidige valg kan bli avgjort på grunnlag av noen få saker. Tendensen er at politikerforakten brer om seg i hele den delen av verden som har hatt relativ politisk stabilitet de siste tiårene. Maskiner overtar mange jobber og arbeidsledigheten kommer til å vokse eksplosivt frem mot midten av dette århundret. Å forberede oss for et samfunn der bare en brøkdel av arbeidsstyrken er sysselsatt er ikke en gang noe tema i det politiske miljøet. Der er man mer opptatt av å fylle på med enda mer folk utenfra. Jeg er redd ekstremismen vil blomstre i årene som kommer. Til slutt når frustrasjonen i befolkningen ett nivå der enhver endring betraktes som en forbedring og da kan det gå riktig galt.

1

RickiBK

Jeg tror at partipolitikk er oppskrytt og burde forbyes omgående.

Til erstatning for partipolitikk, kan vi få inn upartisk politikk.

Kun de som IKKE er medlemmer av noen politiske partier burde ha anledning til å stille til valg, og da kun på en politikk de selv ikke tror på.

1

gaskenrigi

FrP er hel avhengig av at det kommer ulovlige innvandrere til Norge, fordi at folk stemmer Frp fordi de er livredde for innvandrerne.

Det er nok mye mer enn det, tenk bare hvis muslimelskerne fra AP får makt, da er Norge fortapt.

Så det er mange saker som Frp scorer på.

1

busemannen

Så det er mange saker som Frp scorer på.

Ja, åssen går det med han derre krekar igjen?

Ny plan?

1

DavidSkruiz

SV er ikke avhengige av noe. De har aldri trengt å bry seg om realpolitikk, sikkerhetspolitikk, økonomi, eller andre basale interesser.

De har alltid bare tenkt på politisk korrekt moral. Snakk om et lett liv uten å ha et helhetlig ansvarlig perspektiv og tanke om velferd i en lengre sammenheng. Et eventyr parti uten økonomiske problemstillinger. Misunner dem litt den uansvarligheten :)

Heldigvis er de bare et mikroparti på sperregrensen.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...