Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Konverterer etter avslag på asyl

Asylsøkere har nå lært seg å konverterer til kristendommen etter at de har fått avslag på asylsøknaden og bruker dette som grunn for klage.

Dette ser ut som en trend jeg mener vi ikke kan akseptere som grunnlag for opphold - for meg blir dette hyklersk og falsk - jeg håper ikke snillistene går på dette?

2
76 svar

76 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Nabo

Her er en mening om temaet som kan være verd lese for de som er interessert i saken.

I korthet går spørsmålet ut på hvor lenge de Nordiske landene kan forholde seg tillitsfulle til det som blir fortalt av asylsøkere, fra land der løgnen er innbakt som en del av overlevelsestrategien i samfunnet.

https://www.document.no/2016/12/31/avviste-asylsokere-bloffer-pa-kristentro/

Et av de mest avskyelige trekkene med norsk asylpolitikk er hvordan vertssamfunnets interesser så ofte settes til side for å gi personer som ikke var forfulgte idet de banket på Norges dør, et servicenivå, en rettssikkerhet og en tillit de ikke fortjener.

Og et av de mest avskyelige trekkene ved norsk offentlighet er den manglende evnen til å forstå og sette ord på dette ondartede fenomenet. Et hederlig unntak er Lars Akerhaug, som i Dagen den 30. desember kan opplyse at tall fra Utlendingsnemnda (UNE) viser at et stort flertall av asylsøkerne som angivelig har konvertert til kristendommen, først oppgir dette etter avslag på asylsøknaden.

Hensikten er åpenbart å få omgjort vedtaket, og det er like åpenbart et velkjent triks:

– Når det gjelder afghanere som har anført konvertering til kristendommen opp gjennom årene, så har det store flertallet anført det etter avslag hos UDI eller i forbindelse med en omgjøringsanmodning etter endelig avslag i UNE, sier Bjørn Lyster, kommunikasjonssjef i Utlendings­nemnda.

På denne måten utnytter asylantene at det norske samfunnet som hovedregel går ut fra at mennesker opptrer og uttaler seg redelig, også på offisielt nivå:

Tidligere i år gikk Sylvi Listhaug (FrP) og stortingsrepresentant Geir Toskedal (KrF) ut sammen og annonserte at konvertitter nå vil få styrket rettssikkerheten. Det betyr blant annet at alle som oppgir at de blir forfulgt for sin kristne tro som begrunnelse for at de ikke kan reise hjem, vil få møte for å forklare sin sak for Utlendingsnemnda, som er ankeinstans i asylsaker.

En rørende holdning, men akk for et våpen i hendene på personer for hvem løgnen er det naturligste redskap av verden, slik regelen er i korrupte stater – noe asylsøkeres opphavsland uten unntak er.

Det står noe mer også i samme innlegget.

2

busemannen

Asylsøkere har nå lært seg å konverterer til kristendommen

Vi har da for svarte nok kristne i dette landet!!!!!

Spark dem på hue og rævva ut!

2

gjespe

De kan jo alltids konvertere tilbake og bli muslimer igjen - når de har fått opphold....

2

Bergsprekken

gjespe "Dette ser ut som en trend jeg mener vi ikke kan akseptere som grunnlag for opphold - for meg blir dette hyklersk og falsk - jeg håper ikke snillistene går på dette?"

Nå bør du roe ned, samt utføre et lite tankeeksperiment før du konkluderer.

Tenk om det var du som måtte flykte fra ditt land. Grunnen er uvesentlig men den er såpass alvorlig at du vet at ditt liv er i fare om du blir.

At det er trygt nok for din kone og dine barn å bli igjen i lille-helvete i en par-tre år fram til du får ordnet ordnet med asyl og familiegjenforening, velger vi å se helt bort i fra - da dette ikke bør ha noen som helst betydning for utfallet av din asylsøknad.

Det kan jo også være slik at du egentlig ikke er i livsfare men bare har veldig dårlig råd og lyst på et bedre liv for deg og din familie - og hvem kan vel med hånden på selv et iskaldt hjerte, ikke nikke erkjennende til noe slikt?

Du klarte å komme deg til ditt nye lykkeland, men så skjedde det helt forferdelige: DU FIKK AVSLAG på asylsøknaden. (Totalt hjerteløse- og høyreekstreme myndigheter som ikke aner hva de holder på med)

Prøv om du klarer å sette deg inn i en slik situasjon! - og husk også at du opparbeidet deg en stor gjeld til menneskesmuglerne som bisto deg under flukten + alle de pengene som du lånte fra familien og som du lovet å betale tilbake så snart du kom deg til lykkeland.

TENK DEG GODT OM FØR DU SVARER PÅ FØLGENDE:

Ville ikke du selv også ha konvertert til den religionen som du viste ville medføre den sikre død i ditt hjemland, hvis dette kunne sikret deg og din familie opphold i lykkelandet - og svar helt ærlig nå!!!

(Jeg vet hva jeg selv ville ha gjort - og selv om du ennå ikke har besvart mitt spørsmål - ja så vet jeg allerede hva svaret ditt er, bare du klarer å være helt ærlig med deg selv).

Konklusjon: Når du selv ville gjort det samme som dem du skriver om i ditt innlegg - ja så ikke sitt her inne å kritiser de som flykter til Norge og Europa - uavhengig om de har grunnlag for å søke asyl eller ikke.

Edit: sitatfunksjonen kræsjet....

2

erdetslik

Nå bør du roe ned, samt utføre et lite tankeeksperiment før du konkluderer. Tenk om det var du som måtte flykte fra ditt land. Grunnen er uvesentlig men den er såpass alvorlig at du vet at ditt liv er i fare om du blir.

Har du tenkt før du konkluderte ?

Når asylsøkere har fått sin søknad behandlet, så har en av kriteriene vært om det er trygt å sende han/ hun tilbake.

Og når de så konverterer etter avslaget, kan det ligne litt på et forsøk på svindel for meg.

2

Bergsprekken

Har du tenkt før du konkluderte ?

Anbefaler deg å lese hele innlegget en gang til + at du muligens burde fått med deg et annet innlegg omhandlende tankeeksperiment her på politikk norsk (hvis du ikke har lest det rælet ennå) ;-)

1

Aurorabliss

Ville ikke du selv også ha konvertert til den religionen som du viste ville medføre den sikre død i ditt hjemland, hvis dette kunne sikret deg og din familie opphold i lykkelandet - og svar helt ærlig nå!!

Jeg svarer helt ærlig.

Ja, jeg ville gjort det, men jeg ville forstått hva som var årsaken til at jeg måtte flykte og hvorfor jeg moralsk sett ikke kunne fortsatt med min opprinnelige religionsutøvelse - grunnen til at jeg måtte få med meg kone og barn til Norge.

Altså slutte med denne religionsutøvelsen - fordi den ville bety slutten på min mulighet til å være et noenlunde fritt menneske.

Samt å slutte å understøtte andre menneskers umulighet til å tenke og tro hva de vil og kan. Slutte å understøtte konformitet innen religioner, slutte å understøtte drap og jævelskap for tankefrihet.

1

gjespe

Når du selv ville gjort det samme som dem du skriver om i ditt innlegg - ja så ikke sitt her inne å kritiser de som flykter til Norge og Europa - uavhengig om de har grunnlag for å søke asyl eller ikke.

Nei hvorfor skulle jeg gjøre det - jeg har fått avslag fordi min asylsøknad ikke ga grunnlag for opphold - ut fra grundige vurderinger i følge internasjonale lover.

Hjemme er kanskje kone og barn også - skal jeg hykle videre?

1

Bergsprekken

Hjemme er kanskje kone og barn også - skal jeg hykle videre?

Helt klart - i følge enkelte andre her på forumet.

Se mitt svar til "erdetslik" ovenfor - og så tar jeg selvkritikk for at jeg ikke merket mitt svar til deg med ironi-varsel ;-)

1

Videoseven

Asylsøkere har nå lært seg å konverterer til kristendommen etter at de har fått avslag på asylsøknaden og bruker dette som grunn for klage.

De er svindlere som forsøker å trenere en utkastelse. Dette gjør de i håp om at noen fra hylekoret til venstresiden klarerer å presse regjeringen til å gi dem urettmessig opphold.

En bør fjerne denne tulleparagrafen og repatriere immigrantene så fort som mulig.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...