Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Muslimer terrorisere og ødelegger Europa

I morgen skal vi feire inngangen til et nytt år, men muslimer har, dessverre, klart å ødelegge denne feiringer med sine terroranslag i Europa. Legg merke til at jeg skriver muslimer og ikke muslimene.

Hundretusener av politifolk må passe på i de forskjellige land i Europa. Dette er en skremmende utvikling i vårt frie Europa.

Jeg mener vi nå må stenge muslimer ute av Europa. Dette vil gå utover de vennligsinnede muslimer som ønsker et annet liv i en friere verden. Men det må være den prisen de må betale for terrorister som ønsker de kristne / vantro i Europa et helvete - og ønsker å overta Europa.

2
77 svar

77 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Nabo

Ingen er så blind som den som ikke vil se eller høre. Når IS sier de er i krig med vesten, så hører politikerne "uforståelige terrorangrep" som kom ut av løse luften.

https://www.document.no/2017/01/02/forstar-is-sier/

1

ulefos

https://www.document.no/2017/01/02/forstar-is-sier/

har du pålitelige kilder også?

1

Nabo

Hva trenger du kilder på? Får du ikke med deg noen nyheter for tiden?

Statsledere står på rekke og rad og utrykker undring og forbauselse over terrorangrep i Europa, og hvor stor medfølelse de har med ofrene og de etterlatte etter angrepene. IS har erklært vesten og den vestlige levemåten krig for lenge siden.

http://www.b.dk/globalt/isis-kalifat-er-en-krigserklaering

Nå kan du ta informasjonen til deg, og slutte å avspore og kverulere på det åpenbare.

1

Torotto

de må betale for terrorister som ønsker de kristne / vantro i Europa et helvete - og ønsker å overta Europa.

Skal man da la muslimene få være i fred i Midtøsten?

IS er skapt av Bush,Blair og Obama!

US bases in middle east

Her bygging av demokrati ;-)

1

Fokkeslasken77

IS er skapt av Bush,Blair og Obama!

Feil. Dette er like banalt som å konkludere med at illegale innvandrere skapte og er ansvarlig for Trump. Uten illegale innvandrere hadde nemlig ikke Trump vunnet valget. En annen ting som tydeligvis går over hodet ditt er at foranledningen for krigen i Irak var 11. september. I følge din logikk burde Bush fraskrives ansvar for krigen fordi den ikke hadde oppstått uten 11. september.

3

ulefos

En annen ting som tydeligvis går over hodet ditt er at foranledningen for krigen i Irak var 11. september.

nei det var det ikke, det var i Afghanistan man skyldte på 11. september

Irak ble startet fordi man påstod at de hadde masseødeleggelsesvåpen, hvilke var solid tilbakevist, så den egentlige grunnen til krigen i Irak er olje og dollar, våpenlobbyen presset på og siden det sittende regime hadde folk store interesser innen våpen og militærindustri, så nektet man å høre på argumentene

litt på samme måte som de som fornekter menneskeskapte klimaendringer i dag, det er for den saks skyld samme folka

1

politikk

Erdetslik : det ser ut til at merkel og Tyskland lærte med det vonde når de forsøkte og hjelpe med innvandring og ikke i nærområdene.

i verstefall frembringer muslimske terrorister en ny hitler som breivik drømmer om. Og tysk effektivitet er vel ikke blitt mindre siden andre verdenskrig...

jeg tror Europa etterhvert blir tvunget til fullstendig innvandringsstopp og kansje forbud mot turisme fra muslimske land.

1

jeolno

I morgen skal vi feire inngangen til et nytt år, men muslimer har, dessverre, klart å ødelegge denne feiringer med sine terroranslag i Europa.

"Minst 39 personer er drept og 69 personer sendt til sykehus etter at minst én gjerningsperson skjøt tilfeldig rundt seg med automatvåpen på en nattklubb i Istanbul."

Det nye året starter som det gamle. Denne terroristen valgte en nissemaske og ikke en niqab, for å skjule seg, men ISIL vil vel snart påta seg æren for angrepet?

1

fargerik

Har du innlemmet det muslimske Tyrkia i Europa?

1

RickiBK

Siden når skulle vi ikke betrakte Tyrkia som en del av Europa?

"Tyrkia, offisielt Republikken Tyrkia, er en stat som strekker seg over den anatoliske halvøya i det sørvestlige Asia/Midtøsten og Balkanhalvøya i det sørlige Europa"

1

jeolno

Hvor har du det fra?

Ikke et ord i mitt innlegg antyder det.

Både geografisk og demografisk anser jeg Tyrkia som et asiatisk land.

Tema for tråden er at "muslimer terroriserer", og det skjer dessverre både i Europa og i Asia.

Ellers støtter jeg TS når han skriver "muslimer" og ikke muslimene.

Selv retter jeg kritikken mot selve middelalderreligionen, og ikke mot flertallet av de som tror på islam. Det er konsekvensene av denne troen som er så skremmende.

1

gaskenrigi

Vi må stenge grensen for muslimer og åpne grensene for å deportere den radikale venstresiden.

Jeg ser deler av venstresiden som ett stort problem, de motarbeider norske lover og kultur.De vil ikke det beste for Norge og folket.

Jan Mayen er flott sted for disse samfunns haterne på venstresiden å bygge sitt multikulturelle paradis.

1

Homo_Erectus

Rett og slett utrolig og fantastisk.

Du vil deportere den såkalte venstresiden fordi de motarbeider norsk lov. Og du forstår ikke noe så selvinnlysende som at ditt ønske om deportering er et eklatant brudd på norsk lov og på alt som heter menneskerettigheter.

Du ønsker lovløshet og rettløshet, du ønsker en diktaturstat der man forfølger og straffer folk for deres meninger. Hvis ditt forslag skulle bli gjennomført, ville du selv være en av de første til å bli satt i land på Jan Mayen.

3

fargerik

Rett og slett utrolig og fantastisk.

Du vil deportere den såkalte venstresiden fordi de motarbeider norsk lov. Og du forstår ikke noe så selvinnlysende som at ditt ønske om deportering er et eklatant brudd på norsk lov og på alt som heter menneskerettigheter.

Det er skumle tendenser der ute på ytre høyreside, men jeg lar meg ikke lengre overraske over hva ytrehøyres verste fraksjon mener om frihet.

Jeg syns ikke lengre det er særlig oppsiktsvekkende at det finnes folk på ytre høyre, utenfor den vanlige høyresiden, som vil rense Europa for de av en religion som de ikke liker og deportere politiske motstandere.

Slik ondskap bør ikke få fotfeste i vårt demokrati. Her har vi religionsfrihet og frihet til å velge hvilken politisk retning som helst, og slik skal det forbli.

Vi må bare leve med at ytre høyre forfekter holdninger som er hinsides vår tradisjon og kultur, dette vil ikke vinne fram i Norge.

1

Sapient-X

Fortsetter det som før blir demokratiet borte til slutt.

Det blir meningsløst å stemme i fremtiden når de har fått inn så mange innvandrere som er glade i statlige støtteordninger, som vi må jobbe for. I min kommune er dette allerede en realitet. Man trenger ikke ha bodd lenge i landet før man kan stemme ved lokalvalg. Galskap spør du meg. Da har man lagt opp til at maktsyke ordførere tar inn så mange innvandrere som mulig, og smører dem med velferd de har lånt penger for. De setter altså kommunen i pant for noen år med makt før det kollapser.

Jeg tror demokratiet vil forsvinne som et resultat av utviklingen.

Det blir mer og mer overvåkning av alle borgerne, staten får mer makt, "menneskerettigheter" (et vestlig begrep) brukes for å beskytte terrorister og andre kriminelle, mens de uskyldige må se seg over skulderen.

På sikt vil hele nasjonalstater bryte sammen under presset, de vil ikke klare å trylle frem nok penger gjennom seddelpresse eller skatt for å klare å håndtere Frankensteinmonsteret de har skapt.

1

Videoseven

Jan Mayen er flott sted for disse samfunns haterne på venstresiden å bygge sitt multikulturelle paradis.

Jan Mayen er for fint.

Vi skulle sendt dem til Venezuela på en toårig studietur. Der ville de fått en grundig innføring i hva sosialisme gjør med et samfunn.

Nei nå var jeg stygg. Sosialisme er en så grusom ideologi, at et år i Venezuela ville vært nok til å omvende selv de ytterst på venstresiden.

Haha

2

Sapient-X

Det ville nok bar e gjort dem enda mer fanatiske. "Se, de må bøye seg og spise ut av hånda vår siden staten har alle ressursene"

Norske sosialister tilhøre den rike adelen i landet. De har ingen forståelse for hvordan det er å tilhøre arbeiderklassen.

Polene har snudd i politikken, nå må arbeidere stemme på de mest høyreekstreme for å få sine rettigheter og verdier ivaretatt.

De som en gang i tiden var sosialistiske partier er i dag kun opptatt av innvandrere. Men jo flere innvandrere vi får, jo vanskeligere blir det for arbeiderklassen, det er de som presses på lønn, arbeidsvilkår, og boliger. Det er de som må by mot sine egne skattepenger når de skal kjøpe bolig, men stat og kommune vil heller bosette flyktninger der du har råd til å bo.

Vi trenger en ny venstreside som tar arbeiderklassen på alvor. Disse Blindern utdannede sølvskjesosialistene bryr seg bare om seg selv og hvordan de kan få internasjonale karriærer, som Stoltenberg, Egeland, Jagland, Brundtland etc.

3

Nymme

Jeg ser at anti-demokratene er raskt ute med støtte til deportasjon og omskolering av anderledes tenkende. Kina, Sovjetunionen og Nord-Korea er tydeligvis en inspirasjon for deg for hvordan anderledestenkende skal håndteres.

1

cochisedied

Samling av politisk uønskede i avsides leire. Jeg har hørt om noe lignende som ble brukt i stor skala for ikke så altfor lenge siden...

Cochise-

1

fireman56

Jeg har hørt om noe lignende som ble brukt i stor skala for ikke så altfor lenge siden...

Tenker du her på arkipelagene?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...