Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg hadde faktisk ikke trodd det gikk an å synke så dypt som det Jan Petter Sissener gjør i denne bloggen sin på Nettavisen. Det er ganske så opplagt at denne finansmannen, som har vært og kanskje fremdeles etterforskes for brudd på hvitvaskingsregler og verdipapihandelloven, misliker Jonas Gahr Støre så til de grader at han må skrive noe av det mest nedrige jeg har lest i politisk debatt.

Her forsøker han å fremstille Støre så svak at han knapt klarer å blåse en boble med hubbabubbaen sin. Ellers er hele blogginnlegget stabbet med nedrige beskrivelser av Støre som knapt hører hjemme i norsk politikk. Det nærmeste jeg kan komme Sissener i ordbruk er Donald Trumps mot Clinton.

Likevel er det altså Sissener som angriper Støre for å være en slags norsk Trump.

Vi kjenner det bare så godt fra før. Når høyresiden ikke klarer å ta politikken, tar de mannen eller kvinnen i stedet. Det er en velkjent taktikk som virker, men her tror jeg det hele faller tilbake på dåsemikkelen Sissener selv.

At redaktør Stavrum har tillatt dette våset i sin såkalte nettavis er ganske utrolig, men av en eller annen grunn tror jeg Stavrum liker dette. Det blir jo klikk og penger av slikt. http://sissener.blogg.no/1483386692_.html

6
77 svar

77 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

MorganBlueKane

Det er ikke måte på hvor hårsåre venstresiden her inne er på vegne av deres oppnevnte statsministerkandidat Støre.

At mannen vingler er hevet over enhver tvil. At han er mer opptatt av å kritisere andres politikk enn å fortelle om sin egen, likeså. Og hvilken klimapolitikk HAN vil føre, som kritiserer Amundsen så høylytt, der han selv sitter fanget mellom SVs, MDGs og LOs naive offentlig ansatte nei-til-alt grupper på den ene siden og Senterpartiet / sluggerne fra LOs industrigrener og AP på den andre siden - se det gjenstår å se.

At mannen ikke kan blåse rosa bobler er det iallefall ikke tvil om.

Det er gledelig å se opprørtheten fra dere her inne, over en uviktig blogg som jeg selv ikke engang visste fantes. Jeg antar at dere er like opprørt over alt visvaset som skrives om Listhaug?

Jeg har sogar skifter ikonbildet mitt i Januar for å støtte "Jeg vil bli Statsminister Støre".

MBK

4

erdetslik

Listhaug ? Har hun vært utsatt for personangrep fra venstresida . . . . . Har ikke det kun vært saklige kritikk av regjeringens innvandringspolitikk ? Som AP er enig i - for AP påstår jo at Listhaug utfører AP's innvandringspolitikk. Husker du den serien som gikk for mange år siden som, vel, het "Forviklingar" på "godt" norsk (den het "lödder" på svensk) ? Oftere og oftere sammenligner jeg venstresidens oppførsel som episoder fra denne serien = komikveld og noe "uryddig" for å si det pent.

1

TheJedi

Listhaug ?Har hun vært utsatt for personangrep fra venstresida . . . . .Har ikke det kun vært saklige kritikk av regjeringens innvandringspolitikk ?Som AP er enig i

Fnis. Hører boomeranger og steiner treffe glasshus hele veien her jeg nå. Det rare er at når hele stortinget(ja, hele stortinget ja. f.eks. budsjettet med forhøyeleser av bl.a. bensinavgiften, som AP og SVs alternative budsjett OGSÅ gikk inn for) banker gjennom nye regler, så skal venstresiden finne en hakkekylling i FrP å hakke på. Rart det der gitt. For bensinprisen hadde vel aaaldri vært like ille med AP i regjering vel? Eller at besninprisen går opp på mandag i forhold til søndag har da aaaldri skjedd før vel? Nei, da skal det finnes en enkeltperson fra FrP som får skylden for alt sammen. En stor stygg ulv man kan flå, og ikke se saken slik den er fremlagt i storting. Forbannede hyklere...

2

trondhjem

Listhaug ?Har hun vært utsatt for personangrep fra venstresida . . . . .

Mange ganger.

Det store spørsmålet er ikke om hun har blitt kritisert på en kritikkverdig måte fra folk som er opprørte over hennes ordvalg og debattstil, men om denne beske kritikken er bevisst manipulert frem av kommunikasjonseksperten med fortid i First House.

Venstresiden hadde antagelig tjent mye på å la hennes (høyst kritikkverdige) utspill forbigå i stillhet. Slik det er nå får FrP vind i seilene hver gang Sylvi står "i stormen" og på den måte får løftet innvandringsspørsmålet høyt opp på den politiske dagsorden.

Jeg tror ikke dette er tilfeldig. Jeg tror at Sylvi som den kommunikasjonseksperten hun er, er veldig bevisst på hvilke ord hun bruker og timingen av sine utspill for å holde innvandringsspørsmålet høyt på dagsorden i media.

1

Jallaskar

At redaktør Stavrum har tillatt dette våset i sin såkalte nettavis er ganske utrolig,

Dette avsnittet fra Sissener sier egentlig det meste om skribleriene hans:

"En liten fjert

VG skriver nemlig at det var bare med et nødskrik at Støre klarte å blåse en liten boble etter gjentatte oppfordringer fra fotografen. Neppe taktisk, for hvem vil ha en statsminister som når han først tar på seg barneskoene ikke får jobben gjort? Lille-Støre klarer altså ikke å blåse boblen så stor at når den tilslutt sprekker dekker den hele ansiktet. Det var det vi holdt på med da vi var små."

Så Støre er ikke statsministermateriale fordi han ikke blåser store nok Hubba-Bubba bobler?????

Sissener holder knapt nok VGD-nivå.

3

erdetslik

Her forsøker han å fremstille Støre så svak at han knapt klarer å blåse en boble med hubbabubbaen sin. Ellers er hele blogginnlegget stabbet med nedrige beskrivelser av Støre som knapt hører hjemme i norsk politikk. Det nærmeste jeg kan komme Sissener i ordbruk er Donald Trumps mot Clinton. Likevel er det altså Sissener som angriper Støre for å være en slags norsk Trump. Vi kjenner det bare så godt fra før. Når høyresiden ikke klarer å ta politikken, tar de mannen eller kvinnen i stedet. Det er en velkjent taktikk som virker, men her tror jeg det hele faller tilbake på dåsemikkelen Sissener selv. At redaktør Stavrum har tillatt dette våset i sin såkalte nettavis er ganske utrolig, men av en eller annen grunn tror jeg Stavrum liker dette. Det blir jo klikk og penger av slikt. http://sissener.blogg.no/1483386692\_.html

Sissener er tydeligvis en finansakrobat. På samme måte forsøker du å være en politisk akrobat. Først forteller du oss hva denne finansmannen er. Så kobler du ham politisk opp mot høyresida i norsk politikk - som om han er en del av den politiske høyreside. Og konstruerer er problem den politisk høyreside - og er du er sikkert fornøyd med denne oppkonstruerte problemstilling.

Egentlig litt av en akrobatisk øvelse du forsøker deg på. Nå er det vel en finansmann og ikke er en av høyresidens politikere som forsøker å ta mannen. Og det synes jeg er ganske akrobatisk av deg.

Men at du i en akrobatisk øvelse forsøker å slå politisk mynt på en finansmanns "tar mannen" viser vel egentlig dårlig mage. Stikkord: Sylvi Listhaug - og så er det vel noen flere som venstresida har usaklig hetset personlig mer enn å kritisere politikken Stortinget har vedtatt.

Men at Støre er en svak leder - er det vel ingen tvil om. For meg virker det som om Støre ofte har problem med å forvalte AP's program med Støre's bakgrunn og oppvekst på høyresida i politikken.

Og om du vil et enkelteksempel på hans troverdighet; så er det når han står fram og bebuder at Formueskatten ikke er noe problem for næringsdrivende - når det så viser at Støre må ta av sin formue for å betale Formuesskatten. Men for Støre spiller det liten rolle for han har formuen i kontanter - en formue som er såpass stor at den ikke forsvinner. Men for næringsdrivende som har formuen i maskiner, utstyr og driftsmidler vil det være et problem. Og hvis Støre ikke evner forstå det, så forstår jeg godt at Støre ikke er egnet til å drive produksjonsvirksomhet - der formuen hans kommer fra. Og da ser jeg på Støre som en mann med dårlige lederevner.

2

Langveg

Tyggegummiblåsinga som VG lurde han til, tyder på at Støre har dårleg dømekraft. Ein som gjer alt media ber om, høver ikkje som statsminister.

2

ulefos

Tyggegummiblåsinga som VG lurde han til, tyder på at Støre har dårleg dømekraft.

;-)

1

KongBob

Ironi?...

Eller drar du i fullt alvor denne konklusjonen ut i fra at han blåste en tyggegummiboble?...

1

Langveg

Eller drar du i fullt alvor denne konklusjonen ut i fra at han blåste en tyggegummiboble?...

Ein statsministerkandidat bør vera i stand til å avvisa tåplege framlegg frå media om å leika klovn. Slike påfunn gjer ikke Støre meir "folkeleg", berre barnsleg.

2

TheJedi

Med fare for å virke som en tørrpinn...

1

engafever

Det er nå vel bare din personlige mening, sterkt farga av ditt politiske stå sted, eller har du forskning å vise til som viser at de som blåser tyggegummibobler har dårlig dømmekraft?

1

engafever

Det Sissener viser med sin blogg er at det er han selv som er ramma av trumpsyken.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...