Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ros til Carl I Hagen - hvor var de andre?

I denne artikkelen i VG beskrives det at Carl I Hagen var den eneste som hilste på Valkyrien skuespillere kledd som kommunearbeidere.

All mulig ros til Carl Ivar for å se den jevne kommunalt ansatte.

Det er fristende å spørre "Hvor var?" Inga Martha og Raymond? Men siden vi ikke vet om de passerte i denne perioden, så er spørsmålet litt ufint. Det som iallefall må være klart, er at i løpet av innspillingsperioden må politikere fra Styringskameratene med ansvaret AP+SV+MDG ha passert, uten å evne til å se kommunarbeideren på post.

De kunne ha valgt to vinklinger, først "Hvorfor står du her og henger?", eller den mer vennlige "Takk for innsatsen din, du er en viktig brikke i samfunnet!"

De valgte å overse ham.

Denne tråden er opprettet for alle dem som jevnlig kritiserer FrP og Carl I Hagen spesielt, her er anledningen til å gi velfortjent ros. I denne saken synes jeg han fortjener det, gjør ikke du?

MBK

1
49 svar

49 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Cabal

Denne tråden er opprettet for alle dem som jevnlig kritiserer FrP og Carl I Hagen spesielt, her er anledningen til å gi velfortjent ros. I denne saken synes jeg han fortjener det, gjør ikke du?

Ros for å hilse på folk? Eh, nei.

1

MorganBlueKane

Born,

For å ta det første først. Du må ikke leve i den tro at Trump vant valget i USA pga Twitter. Han vant pga at han er en suksessrik business mann og grunder, og fordi han er det motsatte av en politiker. Han er som Carl folkelig, politisk ukorrekt, snakker fra levra, uglatt, standhaftig og flink til å lese folkemeningen. Og, ja, god på å bruke Twitter.

Nå kjenner jeg ikke alle de politikerne du nevner, men vet positivt at det før var færre politiske broilere. Politikere var rørleggere, platearbeidere, advokater, bønder, store mengder lærere etc. Nå er de politikere, politikere og politikere.

Jeg trenger ikke møte Jens Petter Ekornes via Twitter for å kunne tenke meg frem til hva han står for. Selv det å møte Audun Lysbakken hadde ikke fått meg til å forstå hva han står for, langt mindre hvordan han er kommet frem til det han står for uten et snev av praktisk erfaring eller hardt arbeid i livet. Ikke skapt noe som helst, ikke bygget, ikke svettet, ikke slåss - bare pratet, mye og lenge.

MBK

1

neondian

Jeg trenger ikke møte Jens Petter Ekornes via Twitter for å kunne tenke meg frem til hva han står for.

Det vert uansett litt vanskeleg å møte han på Twitter

Du finn sikkert ut av grunnen sjøl.

1

MorganBlueKane

Desverre. Men jeg tror du skjønte poenget.

MBK

1

BornOnThe4thOfJuly

Jeg skrev da ikke det. Jeg skrev at han brukte Twitterkontoen som et viktig redskap for å ha kontakt med folk. Er du uenig i det?

det var nok lite broliere før ja. Det var mer at det faktisk var en elite som bekledde alle de viktige offentlige vervene som fantes og folket sjelden eller aldri kom i kontakt med dem. Skal du lete etter elite så er de som jeg nevnte svært gode eksempler på dette med slektsaner i eliten i mange tiår om ikke hundre år.

At dagens politikere skulle ha mindre kontakt med folket enn disse eller at det skulle være mindre avstand mellom disse og folket og dagens politikere er helt urimelig å påstå.

Begynner du å blande hva disse ordene betyr også?? Avstand mellom folket og politikerne har da ikke noe med hvorvidt du forstår hva politikerne mener eller om du er enig med dem. Kan du virkelig bare ha kontakt med politikere som har praktisk erfaring, jobbet hardt eller skapt noe, svettet eller slåss så er det åpenbart du og deg selv som setter begrensningene for kontakten og ikke politikerne. Det kan du ikke skylde på politikerne men noe du må ta ansvar for selv.

1

MorganBlueKane

Born,

Jeg må si meg enig med Kul i mange av de betraktningene han gjør.

For meg (mann, slutten av 40-årene, høy utdannelse, lederjobb, oljeindustrien) så fremstår dagens politikere som virkelighetsfjerne, elitistiske, bedrevitende, og helt fullstendig uten arbeidslivserfaring. Det er pigede ikke mange jeg ville kunne hatt med meg å snikre hytte med, drive fjøs, rydde stein av utmark eller vaske opp sammen med.

Dersom det å være nær folk er å skrive en 15 ords twittermelding fra Caffe Latte kafeen på Karl Johan så har du sikkert rett i at de er nærmere enn før. Men det er ikke der liv leves. Og det er garantert ikke der verdier skapes. Og fullstendig sikkert at det ikke er der arbeidsfolk møtes!

Audun Lysbakken, Inga Martha Thorkilsen, Hadja Tajik, Sveinung Rotevatn, Lan Berg, Røe Isaksen og Anders Amundsen kan ikke beskrives som folkelige i det hele tatt. Elite.

MBK

1

BornOnThe4thOfJuly

Og dette er forskjellig fra tidligere? Var ikke politikerne dette og i mye større grad på 1860-tallet?

Dersom du mener det er en viktig egenskap for en politikere å kunne snekre en hytte så er nok vi på helt forskjellige planeter om hvilke egenskaper vi ønsker hos politikere. Det kunne ikke interesse meg mindre om de visste opp ned på en hammer.

Du må komme deg til dagens verden og oppdage at sosiale medier faktisk i stor grad er der folk møtes i disse dager. Det er også en svært så effektiv måte å holde kontakten med mange folk på. Vi har nettopp hatt en presidentvalgkamp der nettopp twitterkontoen til den ene kandidaten har vært et av de viktigste virkemidlene hans for å holde kontakten med velgerne.

Synes du Fredrik Stang, Christian Selmer, Otto Blehr, Wollert Konow, J.L. Mowinckel og Christian Michelsen var mer folkelig enn de du nevnte?

1

politikk

Morganbluekane : det kan jo godt være at sosialistsidens profilerte også kunne hilset på vanlige folk.

derimot skulle jeg hilset på profilerte enten Putin, trumph, Obama eller våre egne politikere og verdens kjendiser uoffisielt så ville jeg hilset på dem og gitt dem respekt som helt vanlige mennesker som mannen i gata. Selv den norske eller engelske konge ville jeg hilst på som mannen i gata uten offisiellt ærend.

dog ville det nok ligget i underbevisstheten at noen kunne ønske dem vondt og holde ett ekstra øye for spetakkel.

1

HarryH

Noe av det første jeg lærte etter at jeg flyttet til byen, var at jeg ikke kunne hilse på alle jeg møtte i løpet av dagen.

Jeg skjønte fort at det i praksis er helt uoverkommelig.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...