Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norge mot det totalitære samfunn !

Euro og dollar vil bli vanlig om norske mynter og sedler forsvinner. !

I USA har de mynter i alle valører og størrelser. De har vekselmaskiner for småmynter. I Norge tar vi oss ikke råd til å ha småmynter.

Det er tydelig at frp og høyre har kommet i maktens korridorer for når de snakker om å fjerne vanlig penger som mynter og pengelapper så er det historieløst. Hvor overvåket skal vi egentlig bli her til lands. Hvor smålig skal et samfunn bli.

Dette elektroniske betalingssystemet er jo greit nok men ikke greit når du vil foreta noe som du ikke vil at andre skal vite om . Og det er mange ganger slik om folk tenker seg om. Og det er ikke kriminelt det som gjøres men ganske enkelt for å forvisse seg om at andre ikke får vite det.

Norge er et meget gjennomsiktig land. Det bør folk ta innover seg.

Det kan være kjærlighetsforhold. Kjøp av varer som ikke nødvendigvis er kriminelt eller skattepliktig men ikke skal stilles ut for bankansatte eller andre folk. Småligheten i Norge er ganske så fornøyelig. Det er bare å se på frp reklamering for sin evne til å trakassere unge uten jobb. (Nav)

Det er skremmende at skatteetaten og myndighetene ikke tar slik etikkdebatt innover seg. Vi hadde i en annen tid sentralisering av handel ,(handelssteder med salgsretter ) for at danskekongen skulle finne sine skatteobjekter. Skulle ikke tro at det var så nødvendig i dag å holde på slik.

Men det totalitære samfunn som frp og høyre går inn for her er nok noe skattemyndighetene har lurt til å fremme og som frp og høyre ikke helt har skjønt.

Men her tror jeg det mer dreier seg om å la seg manipulere enn at de virkelig kan mene dette.

Penger som mynter og sedler er en dyd av nødvendighet ellers så vil jeg nok ta i bruk euro eller dollars i handelen her til lands. For det er vitterlig det som vil skje!!

1
10 svar

10 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Heia_heia

Men det totalitære samfunn som frp og høyre går inn for her er nok noe skattemyndighetene har lurt til å fremme og som frp og høyre ikke helt har skjønt.

Såvidt meg bekjent har ikke FrP gått inn for å avvikle kontanter. Høyre har tatt til orde for det, SP har tatt til orde for å beholde kontanter. De andre partiene på stortinget har ikke tatt stilling til dette.

Utover dette er Frps stortingsrepresentant Jørund Rytman en av stifterne og nestleder i organisasjonen "JA til kontanter".

At du konsekvent sier "FrP og Høyre" og i tillegg drar frem et eksempel fra FpUs facebookside som ikke har noenting med saken og gjøre, vitner om vikarierende motiver for tråden.

Mulig jeg ikke har fått det med meg, men når og hvor har FrP tatt til orde for å avvikle kontanter?

2

gjespe

Såvidt meg bekjent har ikke FrP gått inn for å avvikle kontanter.

Ikke meg heller - her en annen Frp,er

1

gjespe

Men det totalitære samfunn som frp og høyre går inn for her

Hvor tar du Frp fra - at andre AP debattanter har skyld på de i tidligere tråder?

1

RickiBK

Men det totalitære samfunn som frp og høyre går inn for her er nok noe skattemyndighetene har lurt til å fremme og som frp og høyre ikke helt har skjønt.

Her er FrPerne

1

TomPadang

Nettopp. Det er nok Høyre og AP som skal ha ris for dette.

1

RickiBK

De er nok nærmere hverandre de ja, enn noen andre i dette spillet.

Noen vil ikke innrømme det, men akk. ;)

1

Torotto

1

politikk

Torotto : tror du bør bestille gullet oppdelt i 0.1 grams kuler da. Det blir nemlig problematisk for menigmann og dele dette opp i passende bytteporsjoner :)

tror ikke gull overtar for kontanter, men ett konsumeringsprodukt som rusmidler eller i verstefall vann hvis våre kilder blir forurenset.

gull er først og fremst ett symbol mer enn ett nyttig industriprodukt og silisium og litium vel mer anvendelig til fremtidens etterspurte produkter. Metaller det er for lite av vil oppnå høyere verdi etterhvert..

sikkerhetsproblematikken ved kun elektroniske penger vil jeg når kontanter utfases minimere med og ha ett betalingskort uten tilknytning til konto eller kreditt. Og fylle opp etterhvert når det blir tomt. Da vil det være begrenset tap ved misbruk og ikke fullt så påkrevd og notere seg alle små kjøp hvor og når for og etterkontrollere mot misbruk.

verdiene du har vil først og fremst ikke ligge på en konto. Men i verktøyet du har i garasjen og innboet du har i huset. Det kan ikke en datakollaps ta bort.

1

politikk

Frode57 : mange kommer til og bruke andre betalingsmidler for og bytte. Vodka og narkotika vil fungere som betalingsvaluta i noen tilfeller når kontanter lenger ikke er til stede.

nabogutten betales med en flaske vin for og klippe plenen eller skuffe snøen. Og bruker sine elektroniske penger til og fylle bensin på mopeden...

det vil nok ha sine negative sider med overgang til bare elektroniske tall i ett system.

ett problem oppstår når folk får stjålet eller mister lommebok. De kan ikke bare låne noen hundre midlertidig frem til elektroniske kort er erstattet. Telefonen ødelagt og vips...de kan ikke lenger betale for seg.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...