Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Løgnkanalen fornekter seg ikke: http://gooding.blogg.no/1484433758_tv_2s_lgnangrep_mot_l.html

Dette føyer seg inn i rekken av TV2s løgnaktige, ensidige og tabloide fremstillinger. Det er åpenbart ikke så farlig med sannheten, når det er en mulighet til å angripe Listhaug. Heldigvis finnes det sannhetssøkende mennesker som leter opp fakta.

Men TV2 er ikke alene om faktafordreiing og usannheter. Det er etter hvert blitt mer og mer av dette. Nå kan man omtrent ikke tro på noe av det media formidler. Trist for sannheten og trist for de i media som ikke vil være i løgn-nettverkene. Trist også for oss som ikke får vite virkeligheten. Alle taper.

Les: https://www.udi.no/aktuelt/tilbakekall-av-statsborgerskap/

2
6 svar

6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

TomPadang

Mod kan gjerne flytte denne tråden til "Media", om ønskelig.

1

TomPadang

Det er to forskjellige temaer. Denne handler ikke om AP, men at ledende TV-kanaler sprer usannheter og lettvintheter om politikere.

Ta gjerne politikere for de de direkte er skyld i - men ikke på den måten som TV2 gjør. Jeg og mange med meg vemmes av TV2.

1

Folkflesk

Løgnkanalen fornekter seg ikke: http://gooding.blogg.no/1484433758\_tv\_2s\_lgnangrep\_mot\_l.html Dette føyer seg inn i rekken av TV2s løgnaktige, ensidige og tabloide fremstillinger. Det er åpenbart ikke så farlig med sannheten, når det er en mulighet til å angripe Listhaug. Heldigvis finnes det sannhetssøkende mennesker som leter opp fakta.

Har du laget enda en tråd om dette? Til lykke med dagen!

1

gaskenrigi

Han prøver å få innpass hos oss hard core Frpere

1

Folkflesk

Ja, han er nok et light-variant i forhold til dere andre. Han kunne brukt tråden "venstresiden angriper Listhaug" for der går de fleste innleggene på TV2 sin rolle i saken. Nå blir det to tråder om akkurat det samme.

1

TomPadang

Hvis du er representant for disse, så har Frp et stort problem....

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...