Nye VGD er lansert! Mer informasjon

ja det er karakteristikken en av Oslos FRP-medlemmer gir til Lan Nguyen Berg,i tillegg omtales hun som vietnamesermegge

jeg burde ikke bli overrasket etter mange år på VGD, men hva i all verden er det med disse FRPerne som oppfører seg slik, er de tilbakestående eller er de hatefulle

det var Kristin Brataas, leder av studiegruppa i Nordre Aker FRP som ikke klarte å holde seg denne gangen, men man må jo fundere på hvorfor FRP velger et slik individ til Studieleder, og man må videre lure på hva de lærer i disse studiesirklene

Aina Stenersen sier at hun har bedt om at Brataas slettet denne posten på Facebook, mens Brataas sier at hun ikke har fått noen slik beskjed, følgelig lyver en av dem til pressen

og dette skjer altså mindre en en uke etter at Erna Solberg har prediket nulltoleranse for mobbing, hva skjer med Brataas blir hun ekskludert eller hyllet?

og om hun blir ekskludert så blir hun vel bare enda mer hatefull. Det er en underlig gruppe mennesker dette her

6
646 svar

646 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kul_Djevel

Siden jeg er den eneste som ikke kaster stein i glasshus her på VGD, så skal jeg innrømme at jeg personlig hadde en skriftlig og uheldig uttalelse om MDG sin politiker Lan Nguyes Berg for en tid tilbake. Den ble heldigvis slettet av MOD og jeg er fortsatt flau over uttalelsen jeg kom med i diskusjonens hete.

Noen forskjeller er det riktignok. Min var ikke så ille som dette selv om den var ekstremt usaklig min også. Jeg forsvarte den heller ikke i etterkant. Jeg tok faktisk avstand fra det og la meg langflat.

Artikkelen ble en påminnelse om da jeg selv tråkket feil.

Det som Frp-politikeren i dette tilfellet ikke klarer, men som jeg klarte, er altså å innse hvor feil dette er. Hun unnskylder seg med trønderske banneord og bare piss.

Uttalelsene hennes er selvsagt lavmål. Rett skal være rett. Frp og Stenersen tok affære raskt og ryddet opp.

Det eneste saken viser er altså at Frp som parti ikke kan klandres for dette, men at Frp som parti tiltrekker seg mye grums og lavpanna mennesker.

5

fazz

Det eneste saken viser er altså at Frp som parti ikke kan klandres for dette, men at Frp som parti tiltrekker seg mye grums og lavpanna mennesker.

>>> Men er ikke dette to sider av samme sak? Burde ikke FrP spørre seg selv HVORFOR de tiltrekker seg denne typen mennesker, og hvorfor de ender opp med forskjellige verv i partiet enten på lokal eller nasjonalt plan? For sammenlignet med andre partier så er FrP i en egen divisjon, ja endog egen sport når det gjelder akkurat dette.

2

soldado

Det eneste saken viser er altså at Frp som parti ikke kan klandres for dette, men at Frp som parti tiltrekker seg mye grums og lavpanna mennesker.

Bullseye.

1

ulefos

Rett skal være rett. Frp og Stenersen tok affære raskt og ryddet opp.

det benektes av denne studielederen i et av FRPs lokallag

1

Kul_Djevel

Mulig de første meldingene tydet på det, men senere meldinger så er dette bekreftet.

Ser ingen grunn tilø å kritisere Frp i denne saken. Den eneste som fortjener kritikk her er Frp-medlemmet og studielederen som kom med uttalelsene. Frp fortjener ros for at de tar avstand fra det.

Som sagt. Frp som parti tiltrekker seg mye grums og lavpanna folk. Der har de et problem. Bra de rydder opp i dette når de har mulighet til det.

1

helgekarl

Skal vi tru at en eventuell kommentar fra frk.Jensen vil gå ut på at hun ikke ville ordlagt seg slik, men.....?

3

malhen

Sikkert. Eller Solveig Horne som velger å være stille til bråket har lagt seg.

1

broren_til_noen

Det vanlige fra den kanten er vel no slikt som: "At hun er enig i sak, men ville ikke ordlagt seg slik".

1

Solvgutt1

Slut-shaming, ugly-shaming. Hva mer er innafor hos kvinnehaterbanden til Ulefos og broren_til_noen

2

dortort

Det er helt utrolig. Jeg trodde at slike holdninger tilhørte fortiden. Men kvinnenedlatende holdninger lever i beste velgående hos enkelte av VGd sine debattanter på venstresiden.

1

TomPadang

[Slettet]

2

BeNice

FacismeRasismePopulisme! Se! Det er F R P det..igjen og igjen

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...