Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norge er på tross av to folkeavstemninger som skulle tilsi det motsatte, fullt og helt integrert i EU, muligens med noen fordeler, men definitivt med en rekke ulemper. Derfor herlig at en nasjon som GB virkelig har gjort det uhørte og tatt steget ut. Det er ikke antieuropeisk eller samarbeidsfiendtlig, men et helt nødvendig grep for å snu en situasjon ute av kontroll, med udemokratisk overstyring, nasjonsnedbygging og en nesten total mangel på kontroll over eget territorium. Denne utviklingen har skjedd uten debatt og er forsøkt framstilt som om det er en naturlov, selvfølgelig også kraftig applaudert av makteliten samtidig som enhver kritisk stemme er hysjet ned. Norge bør snarest våkne av dvalen, følge GB sitt eksempel og redde stumpene. EØS goodbye!

5
32 svar

32 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Framsynt

Og ikke minst Nei til Schengen-avtalen! Forbryternes egen avtale - opprettet så de kan reise passfritt frem og tilbake med tjuvgods over grensene. Og også årsaken til tiggeinvasjonen fra Øst-Europa.

2

andycap

Schengen er en del av elendigheten og bør avsluttes uansett.

1

ulefos

Schengen betyr billig arbeidskraft og det er FRP og Høyre sterke tilhengere av

innvandringspartier som de er

1

timy3

GB har olje, Norge har olje.

GB har fisk, Norge har fisk.

Hva skjer om begge land stoppet sine leveranser av dette til EU?

1

Columbus_3

Hva skjer om begge land stoppet sine leveranser av dette til EU?

Begge deler skaffes greit fra andre leverandører. Det er ikke knapphet på noen av disse produktene i verden.

1

timy3

Hvis EU vil kjøpe disse varene av andre så dem om det, vi har de resterende 85 % av verdensmarkedet til å finne andre kjøpere.

1

andycap

Hvordan det går vil vi få se etterhvert men old England vil greie seg, kanskje ikke rikere, men bedre. Smart å hoppe av den undergangsreisen EU toget er inne på nå.

1

Morra-DI-2

May holdt en god tale i dag og gikk knallhardt ut. Jeg må jo bare beundre motet bak, og jeg håper det går bra. Jeg så at pundet økte i verdi etter talen - markedet likte det de hørte.

Jeg så URIX i kveld, og UKIP-medlemmet hadde jo et godt poeng med at 100 % av veksten og 80 % av verdiene blir skapt og handles utenom EU. Men jeg frykter jo at det kan bli tøft for UK.

..men kanskje jeg ikke skal gjenta min ungdoms feighet og heller se på mulighetene som ligger i å ta et modig sprang/standpunkt.

1

timy3

Norge er på tross av to folkeavstemninger som skulle tilsi det motsatte, fullt og helt integrert i EU

Theresa May gjorde et poeng i sin tale at Britiske velgere ikke har valgt en nesten løsning men en fullstendig Brekxit.

Norge har hatt to EU valg, ved hvilket valg har Norske velgere sakt at de ville ha en nesten løsning?

1

Morra-DI-2

Storbritannia hadde i grunn ikke samme valg som Norge. EU ville aldri tillatt dette, og det har de gitt beskjed om. Hadde EU gitt England en god avtale, så hadde flere kastet seg på bølgen. ..noe de gjerne gjør uansett.

Norge bør sitte stille i båten og se på om den synker, hvordan den synker og tilpasse seg gradvis deretter. Vi har ingenting å vinne på å avslutte EØS-avtalen. Men vi kan jo gjøre noen forberedelser og forberede oss...og kanskje roe ned EU-tilpasningen som vi til nå har drevet på med.

1

timy3

Storbritannia hadde i grunn ikke samme valg som Norge.

Så vit jeg husker så var spørsmålet vi skulle ta stilling til i de to valgene, JA eller NEI til EF (EU), jeg fikk ikke noe alternativ om litt EF (EU).

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...