Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Unnskyld Beklager!Hvor fort kan jeg forlate Norge?

Det er noe godt ved å bo i storbyen. Høfligheten. Vennligheten . Og de som roser distriktene opp i skyene kan ha rett i at det er godt å bo der. Men hvorfor flytter ikke folk dit da ?

Men beklager . Så mange kommer og sier at drømmen er å forlate landet bare de når pensjonsalder. Særlig kvinnene.

Og vi har dratt ut til alle tider. Det begynte med sjømennene men så i strie strømmer til primært USA men også andre steder. Det blir færre som skal bære samfunnet når så mange forlater landet. De beste har begynt å utdanne seg i utlandet. Da kan de fort forsvinne for godt.

Og jeg sliter med å finne ei som vil bli værende her til lands. Men det blir vel så jeg må finne meg i å ta pensjonist tilhold i sørlige strøk. Og det kan bli herlig det. Det gjelder bare å tilpasse seg.

Unnskyld men jeg lengter ikke tilbake til det sted jeg vokste opp. Folk er på mange måter ganske likt sammensatt overalt med sine fordommer og hegne om seg og sitt. Litt redd for å miste det man har .

Så når folk holder på å rakke ned på muslimer , afrikanere eller andre utlendinger så husk da på at det kan være legen, farmasøyten, t-bane føreren eller barnehage assistenten din eller læreren til dine barn som du ber om å forlate Norge og som vil gjøre det fordi klimaet , temperaturen her , er så hardt. Ikke bare et uforskammet folk. Og vi er et ganske så lite sosialt folkeferd blitt.

Det gode liv leves i storbyen.

Det å se ei frp kvinne trakassere miljøbyråden er så trist men så typisk. Det renner over av galle. Beklager , men nå tør dere å si hva dere mener. Regjeringsmakt som dere har fått. Men hva gjør det med oss som folkeferd?

Jeg ser at lærere nekter elever å si hva de mener. Dumskap skal ikke syns .

De beste dro , het det engang. Til USA .

La nå oss nå for engang skyld tenke oss litt om. Det er kanskje tid til å være mer fysisk sosial. Komme seg ut og bort fra PC og TV . Se andre mennesker og si hei . Også når det er vinter og ikke bare komme ut samtidig som bjørnen fra sitt hi.

Farvel.! Farvel Norge . Det er utrolig mange som bor som pensjonister ( også uføre ) i utlandet. Men mange forlater Norge fordi det er bedre å bo der.

Og Norwegian har direkte ruter til mange av stedene. Og du kommer lett i kontakt med de norske . ..

1
1 svar

1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Nødutgang

Men mange forlater Norge fordi det er bedre å bo der.

Jeg søkte lykken og flyttet utenlands for ett år siden og tok en lokal jobb. Lønnen er mindre enn hva jeg kunne fått på NAV i Norge men jeg har ikke angret på dette valget.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...