Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det er lys i tunnelen ! Trump vant !!

Jo, det er lys i tunnelen for Amerikanerne. !! Så hva betyr det. America first. Jo, de vil sørge for høyere sysselsetting i USA. De vil fokusere på at ting blir produsert i USA.

Det er lys i tunnelen for Norge også men det er oljesand og oljeskiftertoger som kommer mot oss. Og det skal bli billigere energi i USA. Kullproduksjonen skal startes opp igjen.

Det er da forunderlig at noen tror at det vil bli dyrere olje med det første. Det ligger heller i kortene at det blir høyere renter og billigere olje og gass.

Og i og med at inntektene faller og Siv og Listhaug kjeppjager folke ut av landet og flere går på trygdeytelser og lavere lønninger så forsvinner inntektene til folk flest og vi får en resesjon eller en form for depresjon i Norge.

Men det er lys i tunnelen.. det er bare å begynne å spare for dette vil vare ved lenge. Trolig 8 år. Nå har også Europa nådd bunnen. Nå går det oppover for USA og Europa etter finanskrisen mens Norge skal en tur ned for å smake på hva det vil si ha en forgjeldet befolkning.

80 000 lever på statens nåde i inntil 2 år AAP. Helvetes forgård vil jeg mene.

Noen sier at vi er verdens beste land. Der tar de grundig feil. Jeg går i Oslo og ser elendigheten rundt meg. Norge kan være helvetes forgård. Et sant helvete. Og kommunene er med å bidrar når de fyrer oppunder boligmarkedet med å forlange for høye leier av folk slik at folk må på sosialen ...

Det er ikke bedre å bo i Norge enn i USA. Tvert om . Det er verre i Norge. !!

I USA har de noe som heter low Income houses og container houses.

Så kan dere bare kom med gørra deres. For meg er Bjarne Håkon Hansen og Lean systemet og Toyota metoden selve symbolet på Ap sin fallerte tid i regjering. Der han som minister sa at folk måtte stå opp om morran. I beste frp stil.

Så kan dere alle tro at Norge er et godt land å bo i . Det er et land som sminker virkeligheten mens nordmenn går og tigger penger og sågar lever uten sosialstønad.

For folk blir trakassert i Nav-systemet om de ber om sosialhjelp.

Det er den egentlig virkeligheten.

Ikke rart at frp og høyre vant valget. Folk så ikke forskjellen på dem og de rød grønne.

Men det er riktig . For det er noen grupper som er viktigere enn andre. De verdige få som har lønnsinntekt og bønder.

Så spørs det da om Ap og venstresiden har lest seg opp på sine gamle sosialdemokratiske ideer og Pinkerty. Martha Nussbaum

Det er faktisk slik at Trump har rett om media . De gjør ikke jobben sin.

Heller ikke i Norge.

1
9 svar

9 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

EinarSalbu

Jo, det er lys i tunnelen for Amerikanerne

Nei, det er ikke det. Valget av Trump er et resultat av et desillusjonert og deprimert folk som etter Reagan havnet inn i kappløpet mot bunnen. Den vonde spiral er vanskelig å komme ut av og valget av Trump er en desperat handling.

Jeg skal ikke sammenligne Trump med Hitler, men etter mitt syn er det de samme mekanismene vi ser i begge tilfeller. Et desperat, desillusjonert, handlingslammet og fortvilet folk som i forvirring velger mer av det som vil gjøre alt verre.

3

fargerik

Så kan dere bare kom med gørra deres.

Trump er sikkert en stålhard forretningsmann uten skrupler og kan i kraft av å faktisk ha all makt snu rundt på mye.

Om amerikanerne jubler før neste valg om fire år, gjenstår å se.

Jeg husker godt at mange nordmenn også jublet den gang Sjahen i Iran ble kastet og Ayatollah Khomeini "ga folket makten tilbake".

Foreløpig ser jeg at han slår en kile dypere ned mellom et allerede splittet folk, og at han er en lystløgner, som lyver til og med når det ikke har noe for seg.

Når man lyver bare for å lyve selv om det er irrasjonelt og blir avslørt.....da blir det fristende å hente fram diagnoser.

Politikk-norsk?

2

Solvgutt1

Det at en president lyver om hvor populær han er, og hvor mange som følger innsettelsen er rimelig urovekkende. En ting er "politiske løgner", men dette virker å være løgner utelukkende drevet fram av personlig narssisisme. Det er irrasjonelt og fyren virker ikke helt stabil. Jeg er skeptisk til hvordan han vil takle det enorme presset det å være verdens mektigste mann utgjør.

1

TomPadang

En ting er "politiske løgner", men dette virker å være løgner utelukkende drevet fram av personlig narssisisme. Det er irrasjonelt og fyren virker ikke helt stabil. Jeg er skeptisk til hvordan han vil takle det enorme presset det å være verdens mektigste mann utgjør.

Mine tanker og...

1

Torotto

Jo, det er lys i tunnelen for Amerikanerne. !! Så hva betyr det. America first. Jo, de vil sørge for høyere sysselsetting i USA. De vil fokusere på at ting blir produsert i USA.

Ja det er helt frem til det tidspunktet at de skjønner at lyset ikke er enden av tunnelsen, men ett tog i fullfart mot dem!

1

TomPadang

At en president opererer med "alternative fakta" er neppe noe bra tegn for framtiden.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...