Politikk - Norsk

StevenPatrick

Skryter av det nye innreiseforbudet

Eller "lik og del" som Sylvi Listhaug ville sagt det. Min respekt for Justin Trudeau blir bare større, når man ser amerikanske presidenter og norske statsråders tilnærming til folk i nød. "Til dere som flykter fra forfølgelse, terror og krig, kanadiere ønsker dere velkommen, uavhengig av trosretningen deres. Mangfoldet er vår styrke", sier Trudeau. Så der noen ønsker nye landsmenn velkommen, der sier Norge og USA at "dere er ikke velkommen". Neida, vi kan ikke, med Listhaugs ord, "ta mot hele verden", men vi kan ta mot de få vi tar mot med åpne armer og med et velkommen, heller enn en sur beskjed om at vi anser dere som banditter til det motsatte er bevist. Jeg skammer meg over den norske regjering. Og den såkalte "leder for den frie verden".

3
31 svar

Jeg skammer meg over den norske regjering. Og den såkalte "leder for den frie verden".

Du bør være stolt over Listhaug og Trump, de jobber for trygghet for deg og meg.

3
Videoseven [sitat…] Jeg skjønner ikke problemet når de bare kan reise til Canada. Canada har et bra utbygget velferdssystem som de kan leve på, og muslimene har ikke utført så mange terroraks...

Videoseven : samfunnsmessig blir det for dyrt og gjøre tiltak så det blir like vanskelig og komme inn på steder som for innsatte og bryte ut av fengsel. Bare få steder kan få denne sikkerheten.

kun piggtrådgjerde med minefelt mellom blir vel både permanent og relativt billig. Jeg tenker meg at hvis grensa mot Mexico skal sikres mot ferdsel utenom tollstasjonene må det bli inngjerdet minefelt. Utenfor fengselsmurene og /eller samfunnsinstitusjoner er det snakk om små områder sammenlignet med landegrenser.

fengsel er vel viktigste prioritet at noen ikke krysser grenser så der kan også automatiske maskingevær med bevegelsesdetektor installeres. Blir jo verre på landegrenser der høyden også må regnes med i luftrommet.

2

Trumps innreiseforbud er et eksempel til etterfølgelse for hele den vestlige verden.

Norge burde så absolutt stenge grensen for alle fra tredje verden. De er alle velferdsmigranter som på sikt vil uthule velstanden i Norge. Og underminere vår vestlige kultur.

Fra nå av burde det kun være tillatt med reise kun én vei for velferdsmigrantene - ut av Norge. Det skal ikke være noe valg heller.

2

Stevenpatrick : trumph er her mer fornufts og fryktbasert enn økonomisk profittør.

usa vil jo tjene på at rike muslimer besøker USA som turister. Men tape stort hvis noen terrorister kommer seg inn i landet. Eller hopper av og finansierer seg med svart økonomi.

ellers : det er lett og forfalske ID papirer og registere med god kapital i store organisasjoner. Tipper den nye menneskeidentiteten blir biometrisk basert. Da vil ditt DNA kunne knyttes til alle registere verden over og mafia bli butikkløse på dette punktet.

menneskesmuglere får sin butikk ødelagt mens narkokarteller kan fortsette som før bortsett fra menneskeoverføringer. Dog vil den som har penger og betale med alltid kunne være turist hvor som helst og hvor lenge som helst i verden med DNA kode som ID.

1

Min respekt for Justin Trudeau blir bare større,

Jeg skjønner ikke problemet når de bare kan reise til Canada.

Canada har et bra utbygget velferdssystem som de kan leve på, og muslimene har ikke utført så mange terroraksjoner i landet enda.

At Trudeau har en god oppdragelse på venstresiden, viser familiens forhold til diktatoren Castro. Fake news sider prøver å fremstille ham som Castros kjærlighetsbarn.

Vi får bare håpe Trudeau har bygget en mur rundt parlamentet sitt, for en muslimsk terrorist kom seg inn der i 2014.

1
Videoseven [sitat…] Jeg skjønner ikke problemet når de bare kan reise til Canada. Canada har et bra utbygget velferdssystem som de kan leve på, og muslimene har ikke utført så mange terroraks...

Videoseven : ett av få tiltak trumph kan gjøre som ikke koster mye penger.

men han må jo finne kontrolltiltak som gjør at ikke de samme muslimene reiser til Canada og tar seg inn i USA med fly, båt og buss fra Canada. Eller går til fots gjennom skogen.

en verre problemstilling blir nok kampen mot narko. For skal han forsterke den så må han finne mer penger til politi. Mer penger til justissektoren og mer penger til fengselsvesenet. Mulig det siste kan unngåes hvis fengsel omgjøres til interneringsleire av modell aushwitch. Dog skal han få nok økonomisk utfordring bare med og styrke politi og domstoler.

enten så må han øke skatter og avgifter for og bygge muren mot Mexico eller så må han låne pengene.

1

Jeg skammer meg over den norske regjering. Og den såkalte "leder for den frie verden".

Hvorfor skammer du deg? Du antyder jo her at den norske regjering har innført forbud mot muslimer mot å komme inn i Norge. Om de har gjort det så har jeg jaggu sovet lenge for det har jeg ikke fått med meg.

Du antyder vel også at Trump har forbudt muslimer å komme inn i landet. Men det er ikke det som står i den presidentordren. Vet du hva som står der?

1
ulefos [sitat…] så vet vi hvor du henter din kunnskap

Det er underlig - eller kanskje ikke.... Det er ikke så veldig mange dager siden den gale Trump lanserte uttrykket 'fake news', men det er allerede benytta 20 540 ganger på VGD.

Nå har jeg selvfølgelig ikke gått gjennom alle disse innleggene, men en kjapp blaing gjennom de første 25 sidene viser at det er høyresida som ser ut til å ha adoptert uttrykket og bruker det for alt det ikke er verdt.

1
ulefos [sitat…] så vet vi hvor du henter din kunnskap

Nei det vet du ikke.

Jeg visste fra før at det fantes en link mellom Trudeaus foreldre og Castro, men til forskjell fra deg, velger jeg å ha litt dokumentasjon på det jeg skriver.

Hvis Trudeaus foreldre var venstrevridde, ville det påvirket Canadas statsminister gjennom hele hans oppvekst, så jeg lette etter et bilde som kunne dokumentere dette.

Så søkeordet i google var trudeau og Castro, og det første som kom opp var lenken jeg viste til. Jeg syntes dette var litt morsomt, men skrev spesifikt at det var fra en fake news side.

Jeg kunne selvfølgelig vist til litt seriøse medier for å få frem det samme budskapet.

Trudeau's Castro tribute raises eyebrows

Du burde prøve å dokumentere dine påstander du også, for det du skriver inneholder like mye føleri som en hormonell jente i tenårene.

Ps, jeg håper du fikk med deg den syrlige ironien om muren rundt parlamentet for å hindre muslimske terrorister å slippe inn.

1

Min respekt for Justin Trudeau blir bare større

Hyggelig å høre at du liker sosialliberale verdier. Synd at det ikke er flere som støtter de samme grunntankene i Norge. Kanadierne har forstått noe vi ikke har forstått.

1

Jeg skammer meg over den norske regjering. Og den såkalte "leder for den frie verden".

Hva synes du om f.eks Pakistan og Saudi-Arabia i denne sammenheng da?

1
Corvus De er ubrukelige stater ja, men betyr det at ikke de kan ta imot sine trosfeller, at de har et ansvar? Hvorfor legger ingen ansvar på disse landene, men utelukkende vestlige land?

Er det ingen som legger ansvaret på dem? Har du litt tungt for det? Jeg kan her og nå legge en masse ansvar på dem, Jeg kan slakte dem for ikke å ta mot flyktninger. Sånn, da er det gjort. Uansett er det galskap å ville sammenligne liberale vestlige demokratier med denne type bandittstater. Og det er akkurat det dere gjør, enten du innser det eller ei. En del andre ganske så skakkjørte stater, stater der muslimer er i flertall, har imidlertid tatt den store støyten med flyktningene. Det hopper du glatt bukk over.

1
StevenPatrick Er det ingen som legger ansvaret på dem? Har du litt tungt for det? Jeg kan her og nå legge en masse ansvar på dem, Jeg kan slakte dem for ikke å ta mot flyktninger. Sånn, da er de...

Er det ingen som legger ansvaret på dem? Har du litt tungt for det?Jeg kan her og nå legge en masse ansvar på dem, Jeg kan slakte dem for ikke å ta mot flyktninger.Sånn, da er det gjort.Uansett er det galskap å ville sammenligne liberale vestlige demokratier med denne type bandittstater.

Nei, det er ingen som legger ansvaret på dem.

Og en annen ting, spesielt Pakistan er en normal muslimsk stat. Mener du alle muslimske land er bandittstater?

1
Corvus [sitat…] Nei, det er ingen som legger ansvaret på dem. Og en annen ting, spesielt Pakistan er en normal muslimsk stat. Mener du alle muslimske land er bandittstater?

Tja, jeg gjorde det nettopp. I klartekst, i håp om at det skulle sige inn. Jeg innser jeg feilet. Er Pakistan en "normal muslimsk stat"? Jeg ser en gjennomkorrupt stat, en stat der demokratiet har svake kår, til tross for at de kaller seg et demokrati. På den annen side så er mange, veldig mange av de muslimdominerte statene bandittstater. Det er eneveldige stater. Stater der respekten for menneskeverd er mye mindre enn i liberale vestlige demokratier. Amerikanerne melder seg nå på i dette selskapet. Frperne på dette forumet ønsker seg inn i dette selskapet, det påstår jeg uten engang å blunke. Og jeg er 95% sikker på at Listhaug & co kommer til å bruke denne type grums i valgkampen, og dermed ønske å plassere Norge også i dette selskapet.

1
StevenPatrick Tja, jeg gjorde det nettopp. I klartekst, i håp om at det skulle sige inn. Jeg innser jeg feilet. Er Pakistan en "normal muslimsk stat"? Jeg ser en gjennomkorrupt stat, en stat der...

Er Pakistan en "normal muslimsk stat"? Jeg ser en gjennomkorrupt stat, en stat der demokratiet har svake kår, til tross for at de kaller seg et demokrati.På den annen side så er mange, veldig mange av de muslimdominerte statene bandittstater. Det er eneveldige stater. Stater der respekten for menneskeverd er mye mindre enn i liberale vestlige demokratier.Amerikanerne melder seg nå på i dette selskapet.

Siden, som du påpeker, det er et så klart skille mellom vestlige demokratier og alle de muslimske bandittstatene, så er det klart at det lett blir et skille også for oss vestlige.

Muslimer liker bandittstater, vi vestlige liker liberale demokratier. Hvorfor skulle da muslimer ha lyst til å migrere til noe de ikke liker? Hvis det er krig i sitt eget land, hvorfor ikke heller dra til et naboland, uten krig, men en bandittstat som de ønsker?

Hvorfor skal vi ønske å ha inn folk som ønsker bandittstater også i våre land?

1
Corvus [sitat…] Siden, som du påpeker, det er et så klart skille mellom vestlige demokratier og alle de muslimske bandittstatene, så er det klart at det lett blir et skille også for oss v...

Muslimer liker bandittstater, vi vestlige liker liberale demokratier.

Så at man undertrykkes betyr at man liker det? Betyr det at noen som blir voldtatt også liker det, siden de ikke klarer å stå imot? Hva med et drapsoffer? Det er faktisk ikke likhetstegn mellom å leve i et diktatur med å like det/ønske det.

1

Du skammer deg over denne Regjering. Når vi så får fra Støre og de fleste på venstresiden at denne Regjering utfører AP's flyktningpolitikk - noe du glemmer å nevne i ditt innlegg - så er du vel like skamfull over de som står for AP's strenge innvandringspolitikk.

1
StevenPatrick [sitat…] Så at man undertrykkes betyr at man liker det? Betyr det at noen som blir voldtatt også liker det, siden de ikke klarer å stå imot? Hva med et drapsoffer? Det er faktisk i...

Så at man undertrykkes betyr at man liker det?

Alltid noen som ikke er enige. Men at store mengder vil ha det slik er Tyrkia et bevis på.

Erdogan har stor støtte i folket for å fjerne pressefrihet, fengsle alle som ikke er enige med ham og at Tyrkia skal bli et diktatur og en bandittstat.

1
broren_til_noen Det er underlig - eller kanskje ikke.... Det er ikke så veldig mange dager siden den gale Trump lanserte uttrykket 'fake news', men det er allerede benytta 20 540 ganger på VGD. Nå...

Det er underlig - eller kanskje ikke.... Det er ikke så veldig mange dager siden den gale Trump lanserte uttrykket 'fake news', men det er allerede benytta 20 540 ganger på VGD.

begrepet fake news har vi hatt en stund

det nye er Alternative facts

1
Corvus [sitat…] Alltid noen som ikke er enige. Men at store mengder vil ha det slik er Tyrkia et bevis på. Erdogan har stor støtte i folket for å fjerne pressefrihet, fengsle alle som ikk...

Tyrkia går i feil retning, derom hersker ingen tvil. Men at flertallet vil ha det sånn...? Erdogan har sin støtte først og fremst fra analfabetene. Og fra dårlig stilte i tettbygde områder. Spør du meg, så er fyren Tyrkias Trump eller Listhaug. Maktsyk, og villig til hva som helst for å fremme sin personlige makt. Faktisk tror jeg bestemt at kuppforsøket ble iscenesatt av ham selv, i et grep for ytterligere å befeste sin makt. Unntakstilstander er flotte å ha når man skal drepe et demokrati.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
40 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
2
10 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...