Politikk - Norsk

russell_martin

Feil å invitere Siv Jensen til å tale...

Holocaustdagen 27. Januar er en viktig dag å ta vare på. Det er viktig at vi mennesker ikke glemmer hva som f.eks skjedde med jødene på 30 og 40-tallet. Dette er et vondt minne som vi må lære av.

Arrangørene inviterte Siv Jensen til å holde tale i år, og det synes jeg var kvalmende, for å si det forsiktig.

En annen folkegruppe som fikk ungjelde under krigen var jo romfolket. Da disse dukket opp i Norge var Siv Jensen en av de som ønsket aller mest å sette kjepper i hjulene for dem. De var uønsket her, og harrypartiet Frp viste sin uspiselighet igjen, slik de gjerne gjør når svake grupper kommer til Norge.

Poenget er jo at Siv Jensen har disse tullete verdiene i seg som faktisk var med og skapte holocaust. På det grunnlaget mener jeg at Siv Jensen var et merkelig valg.

blond ondskap..

3
46 svar

Arrangørene inviterte Siv Jensen til å holde tale i år, og det synes jeg var kvalmende, for å si det forsiktig.

Kanskje det er viktigere enn noen gang å huske denne dagen, for i våre dager blir jøder igjen forfulgt rundt om i Europa.

Flytter fra økende jødehat i Sverige.

Jødene flykter fra Frankrike.

Jøder har ingen fremtid i Nederland.

Hets av jøder er økende i Europa.

Hvem er disse nye nazistene som jakter jøder over hele Europa?

6

Poenget er jo at Siv Jensen har disse tullete verdiene i seg som faktisk var med og skapte holocaust.

Dette er dessverre den norske samfunnsdebatten i et nøtteskall.

3

Det var Ap som satte i gang tvangssterilisering av sigøynere og tatere og andre som de mente ikke var genetisk "toppverdig menneskemateriale". Og Siv Jensen og FrP er det eneste partiet i Norge som har utvist det sivile mot som skal til for å stå opp for Israels rett til å forsvare sine egne innbyggere mot terrorangrep.

2
qop Det var Ap som satte i gang tvangssterilisering av sigøynere og tatere og andre som de mente ikke var genetisk "toppverdig menneskemateriale". Og Siv Jensen og FrP er det eneste pa...

Det var Ap som satte i gang tvangssterilisering av sigøynere og tatere og andre som de mente ikke var genetisk "toppverdig menneskemateriale".

Jeg regner med du er et offer for feilinformasjon, og velger å korrigere deg slik at ikke flere begynner å tro det samme.

Det er gjort undersøkelser på hvem som ble sterilisert den gangen, og det ble ikke sterilisert flere tatere/sigøynere enn vanlige nordmenn. De steriliserte flest nordmenn basert på mindreverdighet.

Det ble kun sterilisert 125 tatere ut av det totale antallet på 43 731 personer.

2

Trådstarter må være helt kørka.... Betyr det da at alle med sosialistisk tankegang er beinharde kommunister som vil sende millioner i leire eller dra i gang folkemord som i Kambodsja ??

2
qop Du har rett. Delvis rett. Må innrømme at jeg tok feil der. Trodde Ap satt i regjering da denne loven ble vedtatt. Men det er et stort men her. Ap går ikke fri, selv om de aller fle...

Og ledende sosialdemokratiske intellektuelle, som Nobelprisvinner Gunnar Myrdal, var sterke tilhengere av den eugeniske ideen om folkehygiene, det han selv omtalte som "forbedring av menneskematerialet" gjennom tvangssterilisering.

Dette du forsøker deg på her er så tett opptil blank løgn at det er vanskelig å ta deg alvorlig.

I den norske utgaven av Alva og Gunnar Myrdals bok, Krisen i befolkningsspørsmålet fra 1936, heter det at i noe de kaller den sosiale sirkulasjonsprosessen blir det skilt ut biologisk degenererte individer "hvis forplantning rasehygienisk sett ikke er ønskelig". Et annet sted heter det at det kan bli tale om sterilisering av individer med lite ønskelige egenskaper.

Det er såvidt jeg husker alt som står om eutanasi. Boka handler om helt andre saker enn du forsøker å få det til.

Hvorfor hater du Gunnar og Alva Myrdal så intenst?

Hvorfor trekker du ikke heller fram Jon Alfred Mjøens mange vanvittige skriverier, teorier og "teser" omkring eutanasi? Han la da jaggu fram et forslag til ny steriliseringslov (i 1933, året før loven blei vedtatt) som gikk mye lenger enn den loven som faktisk blei vedtatt.

Eller Karl Evangs bok Rasepolitikk og reaksjon fra 1934 hvor det heter det at den rasehygieniske bevegelsens krav om kamp for å begrense antallet av dårlige arvebærere rommer en sunn og rasjonell kjerne. Han skriver at det han kaller "de arvemessig biologisk mindreverdige" bør steriliseres så ikke de dårlige arveanleggene får vandre videre i slekten. Dette blei skrevet av en mann som seinere blei vår helsedirektør i flere tiår!

Neida, i stedet brunskvetter du ekteparet Myrdal så langt du klarer, når alt du trengte var å gå inn i vårt eget land for å finne langt verre saker.

2
ulefos [sitat…] og det har du også blitt tutene ørene full av, så du tok for gitt at det var sant kanskje du burde forholde deg litt mer skeptisk til den hatpropagandaen som kommer fra yt...

hatpropagandaen som kommer fra ytre høyre

Hehe. Kritikken av sosialdemokratene og den pseudovitenskapelige eugeniske "folkehygiene"-politikken de praktiserte fram til på 1970-tallet, en politikk som rammet tatere, signøynere og andre grupper, er hatpropaganda fra ytre høyre"?!

2
broren_til_noen [sitat…] Hvorfor er det viktigere for deg å trekke opp ekteparet Myrdal enn å snakke om Mjøen og andre her hjemme i vårt eget land som var langt mer ytterliggående enn Myrdal?

Det er jo på grunn av venstresidens besettelse etter å demonisere og stemple andre som rasister, fascister og nasjonalsosialister.

Den progressive venstresidens rasisme har i det hele tatt vært lite fremme i lyset. Jeg tenker at det kanskje det der ligger en hund begravet. Et gnagende sår og traume bak venstresidens identitetspolitiske rasebesettelse.

Og det er flere hunder begravet her. Jeg har tidligere nevnt filmen The Soviet Story, som viser at rasismen i den progressive bevegelsen i alle fall tilbake til Karl Marx og Engels. Og her kan man vise til en lang rekke uttalelser fra Marx og Engels samlede verker, der de tar til orde for at hele folk må forgå i revolusjonen. Det er tanken om at folk ikke har vært i gjennom de utviklingstrekk som gjør det mulig for dem å bli gode sosialistiske mennesker.

Ser man til USA ser vi stadig at venstresiden snakker som om Klu KLux Klan er en bevegelse med koblinger til Republikanerne og høyresiden. Få i Norge synes å vite at det var omvendt, Republikanerne som var det partiet som sloss for opphevelsen av slaveriet, for frigjøring av slavene og for å gi slavene fulle borgerlige rettigheter. Det var republikanerne som gikk til krig for å ta i fra Demokratene slavene deres. Ja Klu Klux Klan var opprinnelig en terroristorganisasjon grunnlagt av det demokratiske partiet.

2
qop Det er jo på grunn av venstresidens besettelse etter å demonisere og stemple andre som rasister, fascister og nasjonalsosialister. Den progressive venstresidens rasisme har i det h...

haha

Når man sliter så hjelper det alltid litt å psykologisere. Det geniale er at man slik unngår fullstendig å inngå i meningsfulle diskusjoner med sine meningsmotstandere. Og kanskje aller viktigst; man slipper beleilig unna å konfrontere sine egne ideologiske skjemaer. I tillfeller hvor disse er fasttømrede kognitive tvangstrøyer øker dette behovet.

Hvis du finner det i deg til en dag å åpne sinnet og la ny kunnskap sive inn, så anbefaler jeg deg faktisk å lese litt Marx - heller enn å stole på den evinnelige ignorante sirkelargumentasjonen fra alt-right-"bevegelsen" youtube-kreatører. Du kan ikke en dritt om hverken han eller noen av de andre politisk-økonomiske tenkerne du namedropper.

En slik nyorientering ville innebære å begynne å bry seg om den virkelige verden, og mindre om virket som internett-provokatør. Du ville kanskje til og med ende opp med å lære deg litt om Ku Klux Klans historie, fra de begynte som en små-borgerlig bevegelse i sørstatene, hvor det Demokratiske partiet var tett innvevd i plantasjeøkonomien - til det politiske kartet ble snudd på hodet på 60-tallet gjennom Goldwater, Nixon og GOPs "Southern Strategy". Hvis du virkelig hadde vært bekymret for Klanens fascisme, rasisme, og terrorisme - vel, så ville det sikkert interessere deg å vite at organisasjonen gjennom sitt internblad "The Crusador" helhjertet støttet opp under Trumps presidentkampanje. MAGA! David Duke kunne knapt holde stemmen ren når han tenker på hvilke muligheter som åpner seg.

Men du var vel ikke bekymret for noe av dette var du vel? Poenget var nok heller å spre en ny runde av desinformasjon og vissvass for slik innbille seg at man kan "snu virkeligheten 180 grader".

Gud hjelp.

2

Poenget er jo at Siv Jensen har disse tullete verdiene i seg som faktisk var med og skapte holocaust.

Synes du at du selv har slike fantastisk flotte meninger da? I den setningen jeg siterte insinuerer du faktisk at Jensen har nazistiske holdninger siden hun "viser holdninger som skapte holocaust".

Hva er så mye bedre med dine holdninger danår du kan uttale deg mot bedre vitende på den måten?

Jeg håper ikke mod fjerner disse forskrudde meningene til TS selv om de burde det når slikt blir brakt inn i debatten

1

Synast at det er å strekkje det litt å trekkje inn holocaust i samband med at FrP ønska og sende romfolket ut av Norge.

1
Videoseven [sitat…] Jeg regner med du er et offer for feilinformasjon, og velger å korrigere deg slik at ikke flere begynner å tro det samme. Det er gjort undersøkelser på hvem som ble steril...

Det er gjort undersøkelser på hvem som ble sterilisert den gangen, og det ble ikke sterilisert flere tatere/sigøynere enn vanlige nordmenn. De steriliserte flest nordmenn basert på mindreverdighet.

Det ble kun sterilisert 125 tatere ut av det totale antallet på 43 731 personer.

Hvor mange det var, det vet vi ikke, og "Antallet dokumenterte steriliseringer må betraktes som et minimumstall."

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
12 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Arfan Bhatti igjen

Komiske norske politi kommer trekkende med Arfan Bhatti som medhjelper til drapene foran London Pub. Gratulerer! Kan politimesteren finne seg noe annet å gjøre. Det høres ut som en vits. Siste mennesk...
2
21 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
3 svar
Laster...