Nye VGD er lansert! Mer informasjon

De sosiale forskjellens politiske paradoks

En av de viktiste kampene for venstresiden er å bekjempe de sosiale forskjellene som de mener blir forsterket av høyresidens skatteletter. Samtidig er venstresiden svært liberal til innvandring og flyktninger, til tross for at dette er den faktoren som i størst grad fører til forskjeller i samfunnet. Er venstresiden som i utgangspunktet er i mot forskjeller, faktisk den siden som fører til størst forskjell i samfunnet?

Siste rapport om innvandring og forskjeller: https://www.nrk.no/norge/\_-innvandring-kan-utfordre-velferdsstaten-1.13353790

1
35 svar

35 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Torotto

En av de viktiste kampene for venstresiden er å bekjempe de sosiale forskjellene

I dagens situasjonen er hovedpoenget å skape allianser mellom alle som ser sine opparbeide rettigheter bli utsatt for angrep.

Herunder små næringsdrivende, fiskere og bønder.

Innvandring er selvfølgelig en trussel, hvis vi ikke evner å skape jobber til eller utnytte nyankommende og deres ressurser.

Utrolig når fullt funksjonsfriske folk, som har gått gjennom hele Europa, ikke skal få lage met og vaske for seg selv. I stedet brukes penger til å berike lokale "brakkebaroner".

Det som bekymerer meg spesielt er at Staten går i front når det gjerlder å uthulle faglige rettigheter og hvor de driver skatte planlegging gjennom selskaper som er i offentlig heleie og hvor penger, som egentlig skulle være med å trygge velferdstaten blir undratt.

Etablering av selskaper i skatteparadis og nå sist Avinor med selskap på Svalbard.

4

Tempus

Torotto: back too the future

1

Morra-DI-2

Er venstresiden som i utgangspunktet er i mot forskjeller, faktisk den siden som fører til størst forskjell i samfunnet?

Det er jo et paradoks at venstresiden roper om fattigdom og forskjeller, mens de importerer den. De burde vel kanskje være litt mer redelig i argumentasjon "Det er så og så mange flere fattige barn her i landet" No shit Sherlock. Jeg blir bare irritert. De virker jo mindre intelligente når de holder på slik.

De må være ærlige når de legger fram saker. Det er greit å si at det ikke skal lønne seg å ta inn flyktninger og at dette vil koste tid og penger. Men da må man si det. Når man snakker om fattigdom, så må man innrømme at en av grunnene til at det er flere fattige er at det har kommet nye folk til landet som sliter økonomisk og mht til utdannelse og arbeid. Det er en ærlig argumentasjon, og så får man ta det derfra. Det er ingen som vil at han ny underklasse her i landet.

Men ikke de her helvetes løgnene.

2

gjespe

Rapporten viser klart og tydelig at høy innvandring kan bety kutt i velferdsgoder, økte skatter og økte forskjeller. Noe som truer oppslutningen av velferdsstaten.

Hvorfor får AP folk til å miste troen og oppslutningen om vår velferdsstat?

Hvorfor sørger de får økte skatter og dårligere velferd for folk flest med sin innvandringspolitikk?

2

ulefos

Rapporten viser klart og tydelig at høy innvandring kan bety kutt i velferdsgoder

sier den klart og tydelig at noe kan skje?

1

gjespe

Er venstresiden som i utgangspunktet er i mot forskjeller, faktisk den siden som fører til størst forskjell i samfunnet?

Ja det er klart de er - det er bevist at AP og venstresidens innvandringspolitikk ikke er bærekraftig - men de er for feige til å innrømme tabben sjøl...

2

ulefos

hva er venstresidens innvandringspolitkk?

er den forskjellig fra det vi ser i dag, men åpne grenser for arbeidsinnvandrere, ønsket velkommen av

Siv&Erna

2

gjespe

er den forskjellig fra det vi ser i dag

Noe skurrer her i din virkelighetsoppfatning - dere syter å klager over streng innvandringspolitikk fra denne regjeringen - stemmer i mot innstramninger og inviterer 10 tusenvis - prøv igjen.....

1

DenSisteBohem

er den forskjellig fra det vi ser i dag, men åpne grenser for arbeidsinnvandrere, ønsket velkommen av

At dere der ute på ytterste venste fløy ikke skjønner forskjellen på innvandring og arbeidsinnvandring er ikke noe nytt, så at du nok en gang kommer trekkende med denne svadaen din er jo bare som forventet.

1

Garindan

Det er ingen tabbe. Alt AP og venstresiden har kjempet for har blitt oppnådd. De har gjort seg selv irrelevante. Da må man importere fattigdom for å gjøre seg selv relevante igjen. Selvsagt under dekke av humanisme osv.

1

ulefos

Da må man importere fattigdom for å gjøre seg selv relevante igjen.

det er en rar måte å omtale mennsker på som importerte

jeg lurer på om svenskene omtalte nordmenn som importerte når det kom 60 000 over grensen i krigsårene

og var det videre sånn at Norge eksporterte dem?

1

Cabal

Klarer du å kreste ut av deg en liten utredning om hva som er forskjellene i innvandringspolitikken til AP og den som føres i dag? Helst før du får hjelp av andre/voksne? Og helst uten spam og ræl og dritt?

1

BeNice

Skal det "lønne seg" (i økonomisk forstand) å hjelpe folk?

Lønner det seg å ha legehelikopter eller ambulanser ?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...