Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Takk til VGD for at de utestenger

diverse meninger som de fleste har i vrangstupen. Det være seg fanatikere i forskjellige farger eller noen som kretser rundt et spesiellt politisk parti.

1
70 svar

70 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Ljot

VGD stenger ikke meninger ute, utallige eksempler finnes i så måte.

Men dersom man presenterer sine meninger på usivilisert vis kan man risikere å bli utestengt. Da på grunnlag av form, ikke på innhold. Min mening er at VGD er for overbærende overfor ren rølping og at det er en av årsakene til forumets middelmådige kvalitet.

3

perchri

Da på grunnlag av form, ikke på innhold. Min mening er at VGD er for overbærende overfor ren rølping og at det er en av årsakene til forumets middelmådige kvalitet.

...hvilke kvalitet? Alles meninger har en verdi, det er bare ståstedet til leseren som selvbekrefter den såkalte kvaliteten........muligens sammen med alle de andre musene.

1

erdetslik

Ja, her har du fått noen artige eksempler på det.

2

Ebbat

Artig åfølge med på slike diskusjoner :) Etter å ha fulgt med i diskusjoner på forskjellig fora, sitter jeg igjen med inntrykk av at de fleste partier har sine forumsryttere og at de er godt organisert.

I et annet forum jeg frekventerer er/var spesielt 2 personer veldig opptatt av å flagge at de var medlemmer i Høyre, mens de drev umiskjennelig AP kampanje. En kollega av meg, aktiv deltager i et lokalt AP lag, hadde møter med partifeller, hvor de diskuterte hvilke avisinnlegg de skulle delta med og hvem som skulle stå som undetegnet. Regner med at det er likt for andre politiske partier og at det forekommer ganske utstrakt også på dette forumet.

Når det kommer til Hr. Steen Jensen, har vel hans mangel på etterettelighet ganske ofte blitt gjennomskuet. Hans uttalelser domineres ofte av følelser, fremfor fakta.

2

erdetslik

En ting er usaklige og ellers hatefulle ytringer.

Men det som skremmer meg mest med dette forum er vel at det synes å være et stort flertall som følger planlagte kampanjer mot ett bestemt parti.

Jeg har ofte navngitt Ingebrigt Steen Jensen som kampanjebygger både fordi han har vært (og trolig fremdeles er) medierådgiver og kampanjebygger for et politisk parti, og fordi jeg mener å kjenne igjen hans måte å bygge kampanjene.

Nå ble han vel "tatt med buksa nede" når han forsøkte seg med en ny kampanje mot Listhaug når hun var med en politipatrulje for å se hvordan politiet jobbet mot innvandrere med ulovlig opphold. Hans "story" / kampanje var da at tv-innslaget "vakte minner om jødeforfølgelsen under krigen i Norge hos flere som da var i hans stue". For at det skulle vekke minner hos noen, så må de ha opplevd noe traumatisk under krigen og under krigen vært gamle nok til at opplevelsene har satt seg. Og det betyr at de nå må være over 80 år. Hvor mange med alder over 80 år satt tilfeldigvis den dagen i stuen hos Ingebrigt Steen Jensen ? En av de store forskjellen på hendelsene var at politiet (med Listhaug som observatør) søkte etter ulovlige innvandrere - under krigen gjaldt det jøder med lovlig opphold bosatt i Norge. Bare det er jo en vesentlig forskjell. Og vi har en mengde slike kampanjer mot Frp. Når IJS måtte svare for seg i nrk tv (enten Politisk Kvarter eller Dagsnytt18), syntes han å ha et nesten hatsk forhold til Frp.

Og jeg mener det er et bevis for mange av de kampanjene vi har sett mot Frp er iscenesatt for å skade partiet og redusere oppslutningen til AP's eneste hindring for evigvarende makt.

Og slike kampanjer som er iscenesatt for å skade ett politisk parti kan være en fare for demokratiet.

2

EinarSalbu

Og slike kampanjer

Du er overbevist om at det er kampanjer iscenesatt for å ta FrP. Jeg er overbevist om at kampanjene bare er noe som eksisterer i ditt hode.

1

erdetslik

Her kom et godt eksempel på hvordan dette forum kan (mis)brukes. Siden det ikke her gis bidrag om saken, men mitt hode, så begynner jeg å lure på hvordan enkelte bruker dette forum; er det virkelig så at du nå går etter mine innlegg og ikke saken - for så å kommentere mitt hode framfor saken, så er vel det et eksempel på feil bruk av dette forum. Det ligner vel mer på "stalking" (personforfølgelse er vel noe for skarpt ord).

Evnen til å se hva som skjer i ditt hode har jeg heldigvis ikke, det er det vel for det meste du som styrer. Men at du påberoper deg evnen til å vite hva som skjer i mitt hode virker som et interessant tilfelle - skremmende for deg mener jeg.

Men i Ingebrigt Steen Jensen's hode ble kampanjen / sammenligningen med jødeforfølgelsen skapt. Og den var til forveksling lik kampanjen mot Listhaug når hun ble spurt om hun ville teste hvordan redningsskøyter tar opp folk fra havet. Og så var det vel noen andre saker / kampanjer.

Så igjen tar du feil om meg - men jeg synes det begynner å bli skremmende (egentlig mer latterlig) av hvor opptatt du er av meg som person. Og hvor lite du er opptatt av saken

2

ulefos

jeg er overbevist om at det eneste partiet som satser bevisst på nettdebatter er FRP

vi hørte forøvrig en av FRPs studieledere i fri dressur omtale en politikerkollega som "fitt*tryne"

1

ulefos

Men det som skremmer meg mest med dette forum er vel at det synes å være et stort flertall som følger planlagte kampanjer mot ett bestemt parti.

Jeg har ofte navngitt Ingebrigt Steen Jensen som kampanjebygger både fordi han har vært (og trolig fremdeles er) medierådgiver og kampanjebygger for et politisk parti, og fordi jeg mener å kjenne igjen hans måte å bygge kampanjene.

en ting er å fremme alternative nyheter, det er ingen overraskelse fra ytre høyre

men når du nevner konkrete navn går du over streken

1

erdetslik

Nå er det vel en kjent sak at Ingebrigt Steen Jensen har vært medierådgiver for AP i mange år - allerede for Gro Harlem Brundtland, og tydeligvis er han fremdeles tilknyttet AP - noe hans kampanje om jødeforfølgelse opp mot godt politiarbeid. Politiet hadde gjort det samme som AP hadde vært i regjering = funnet folk med ulovlig opphold i dette land - både fordi de skal ut av landet og fordi finnes en del kriminalitet blant de med ulovlig opphold.

At Ingebrigt Steen Jensen valgte å danne grunnlag for en kampanje mot et av partiene i regjering for noe som regjeringen står bak viser jo hans agenda.

Om du så mener det er feil å da bruke hans navn om kjente "operasjoner", så får du mene det. Men det er nå en sannhet. Og selv om IJS har valgt / forsøkt å være anonym i sitt politiske arbeid, så er hans politiske engasjement så viktig at denne anonymitet bør oppheves. Men nå sto han fram fra sin anonyme tilværelse med kampanjen om å sammenligne "jødeforfølgelse" med nødvendig politiarbeid.

Når vi så ser på ditt forhold til denne streken, så har vi vel sett en del overtramp fra deg.

1

ulefos

En av de store forskjellen på hendelsene var at politiet (med Listhaug som observatør) søkte etter ulovlige innvandrere - under krigen gjaldt det jøder med lovlig opphold bosatt i Norge. Bare det er jo en vesentlig forskjell.

ja det er flere forskjeller og flere likheter, og det er vel det at det er likheter som skremmer, men kanskje ikke deg

1

fireman56

For at du ikke skal beskyldes for å drive med hitling (igjen) så bør du kanskje utdype hva disse likhetene består i

1

Tempus

Ta den kjekke tonen der når det gjelder innvandrere også du bror. Da skal vi se hvordan det går. Men godnatta og sov godt

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...