Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Virkelighetsfjern statsministerkandidat?

Støre er bekymret for at Trump med flere snakker oss inn i en sivilisasjonskonflikt med islam.

En kan jo så smått begynne å lure på hvilken planet Støre har vært på de siste 15-20 årene (og flere med han). Hvordan det går an å bli så blind i et land som Norge - med obligatorisk skolegang og etter sigende baserer seg på rasjonalitet, ja det er en gåte.

Ovennevnte - altså fra mannen som ofret Vebjørn Selbekk på ytringsfrihetens alter - etter at muslamistene klikket i vinkel pga Muhammed-tegningene, og samtidig fabrikkerte en historie om at Selbekk hadde forsøkt å stoppe "Life of Brian" for om mulig å sette Selbekk i samme bås som muslamistene.

Etter dette så fulgte først Støre opp med å forklare det norske folk om at radikal islam ikke var noe problem i Norge - deretter avholdt han hemmelige møter med terrorist organisasjonen Hamas. Etter dette så husker vi jo alle Støre og AP's famøse landsmøtevedtak fra 2015, om at Norge skulle ønske 10 tusen syrere velkommen (klarte "bare" å presse igjennom 8 tusen).

Fasiten ble over 30 tusen - i all hovedsak overtroiske ikke-vestlige innvandrere, hvorpå ca 30 % av disse påberopte seg å være fra Syria.

Nå går Støre og AP ut med kampsaken "arbeid til alle" - for øvrig akkurat det samme som sitt svenske forbilde, Stefan Løfven gjorde i forkant av valget i Sverige i 2014.

Løfven og hans feministiske regjering - skulle skape tusenvis av arbeidsplasser, og garanterte at Sverige skulle ha den laveste arbeidsledigheten i EU innen 2020.

Fasiten for sistnevnte vet vi jo allerede nå + at han og "feministene" har forvandlet Sverige til et land der spesielt kvinner, men også menn ikke lenger kan føle seg trygge.

Personlig så klarer jeg ikke å forstå hvordan noen i det hele tatt kan finne på å mene at Støre bør bli Norges neste statsminister.

Innenrikspolitisk - så mener han noe den ene dagen for så og mene noe motsatt andre dagen - og den tredje dagen, ja så kan det framstå som han finner en hybrid løsning av de to foregående dager - og ender opp med å egentlig mene begge deler.

Det eneste området han synes å være standhaftig på, er alt som angår globalisme (selv om AP nå dropper å slå fast at de er for EU) multikultur, muslimer og sistnevntes rettigheter/at vi må være forsiktig slik at vi ikke støter dem - les å tilpasse oss islam.

Hva mener VGD-folket?

5
174 svar

174 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Garindan

Støre er bekymret for at Trump med flere snakker oss inn i en sivilisasjonskonflikt med islam.

For en dott. Det er Saudi-Arabia som nører oppunder en sivilisasjonskonflikt med vesten. Vanlige muslimer er ikke problemet, det er salafistenes moskeer og voksende grep om de oppvoksende muslimer som er problemet. Støre oppfordrer bare til mer unnfallenhet som vil føre til mer skjerpede fronter.

2

Tempus

Niffen: alle her i Norge skjønte vel at det var kvotefllyktninger det var snakk om, ikke undervurder dine landsmenn er du snill. Krekar var også kvoteflyktning i sin tid

2

Niffen

OK! Går da ut fra at de som kom over Storskog og oppgav at de var invitert av Støre var kvoteflyktninger? Dessuten måtte en eller annen ha innbildt de at det var Støre og AP som hadde makten i Norge, siden de hadde makt til å invitere spesielle mennesker til landet.

1

Liberite1

OK! Går da ut fra at de som kom over Storskog og oppgav at de var invitert av Støre var kvoteflyktninger?

Denne får du fortjent i retur:

"Når man er så uvitende som du, kan det lønne seg å avstå fra å skrive innlegg på VGD. I tilfelle du likevel skulle bli fristet til å skrive, så bør du huske at du straks vil avsløre din uvitenhet for resten av debattantene her".

FN deler selvfølgelig ut sykler til kvoteflyktninger og ber de tråkke seg over Storskog på egenhånd...

2

gjespe

Dessuten måtte en eller annen ha innbildt de at det var Støre og AP som hadde makten i Norge, siden de hadde makt til å invitere spesielle mennesker til landet.

Når han hadde et stortingsflertall bak seg - hadde han vel den makta til å trumfe det gjennom - eller?

1

gjespe

Støre ønsker seg flere muslimer til landet - mer globalisme - det gikk frem av debatten i dag tidlig med Krf. Han var bekymret for Europas høyrepartier.

Men da er han i utakt med Europas befolkning som ønsker noe helt annet - de vil stoppe muslimsk innvandring.

1

ulefos

Støre ønsker seg flere muslimer til landet

og så juger du litt igjen

1

Arggg

Sånn jeg forstår det her på VGD, så er jo Støre an av verdens aller mektigste.

Hvordan skal vi kunne utnytte Støres enorme makt og innflytelse på best mulig måte for Norge?

1

Corvus

Hvordan skal vi kunne utnytte Støres enorme makt og innflytelse på best mulig måte for Norge?

Ved å ikke la han komme til makten.

2

Columbus_3

Sånn jeg forstår det her på VGD, så er jo Støre an av verdens aller mektigste.

Dersom du leser mer vil du skjønne at dette bare blir småtterier mot Siv Jensen og Sylvi Listhaug. De har ansvaret og beslutningsmyndighet for det meste som foregår i følge eliten på forumet. Storting og regjering har minimalt å si når disse to går i gang.

1

broren_til_noen

Dersom du leser mer vil du skjønne at dette bare blir småtterier mot Siv Jensen og Sylvi Listhaug. De har ansvaret for det meste som foregår i følge eliten på forumet.

De sitter jo i regjering, så helt borti natta er det vel ikke å si at de har ansvaret for ganske mye. Og klarer likevel å ikke ta ansvaret for noe som helst.

Men skal vi se på VGD-virkeligheten har det nok aldri vært en mektigere mann i norsk politikk noensinne enn Støre.

Hans tentakler når inn på områder som Trump bare kan drømme om.

1

Tempus

Ser at det stilles spørsmål om Mani. Han fulgte jo sine foreldre, som heller ville bo i Norge. Hvorfor ? Sverige er jo også et kristent land, var det ikke bra nok der når de flyktet fra et muslimsk land. Skjønner ikke. Men nå var det jo statsministerposten vi skulle diskutere : - D

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...