Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Listhaug og Frp har gjort en formidabel jobb med å sende ut stemmekveget som Støre inviterte.Listhaug og Frp har redusert antall i asylmottak fra 30 tusen til 13 tusen på knapt ett år.Dette må være en stor skuffelse for AP og Støre, nå dunster bort fremtidige stemmer.Hva Støres invitt har kostet det Norge må også på bordet, AP bør stilles ansvarlig og alle som er medlem av AP bør trekkes i lønn til regnskapet går i pluss.Det er rett og rimelig at politikere som sløser bort fellesskapets midler for å berike seg selv, bør tilbakebetale til fellesskapet.

3
87 svar

87 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Rhabagatz

p har gjort en formidabel jobb med å sende ut stemmekveget som Støre inviterte.Listhaug og Frp har redusert antall i asylmottak fra 30 tusen til 13 tusen på knapt ett år.

12 500 fikk innvilget asyl siste året. Da flytter de jo ut av mottakene.

Så, jo, Sylvi er effektiv når det gjelder å tømme mottakene....

2

gaskenrigi

12 500 fikk innvilget asyl siste året.

Hvorfor sprer du usannheter.

1

Rhabagatz

https://www.udi.no/statistikk-og-analyse/statistikk/asylvedtak-etter-statsborgerskap-og-utfall-2016/

Innvilget asyl som konvensjonsflykting 11 560 Annen Flyktingstatus 399 Humanitære grunner 492 Avslag 5 966

Nå kan du kanskje forholde deg til sannheten - selv om jeg har ikek store forhåpninger.

2

Garindan

Mye mer effektivt og humant enn det AP greide. AP er flinke til å fylle opp mottakene (les: interneringsleirene), og bygge nye hvis det ikke holder. Da har vi jo tatt imot masse "flyktninger". Ser fint ut på papiret dette når man skal videre i FN-systemet. Så kommer "nazipartiet" Frp og rydder opp og bosetter flyktninger, samt sender ut de som ikke har rett til å være her. Var det noen som sa "1984"? Har jo blitt så populært etterhvert. Til og med mediene har jo tatt opp tråden, og det er visst Trumps skyld.

1

Rhabagatz

Har du noe som helst grunnlag for dine påstander?

Regjeringen skal, med rette, berømmes for å ha økt antallet tvangsutsendelser. Dette er i liten grad folk på mottak. Men på den andre side nektet regjeringen 850 å søke asyl, fordi de ville sende dem tilbake til Russland, tiltross for at det var klart i et helt år at russerne ikke tok imot disse - men bare folk med varig opphold.

Jeg påpekte at det største bidraget til store tømmingen som trådstarter kommentrete skyldes at folk får asyl - det er fakta, ikke nytale, fake news eller løgn.

Så kan man alltids legge til at tilstrømningen har stoppet nesten helt opp - ikke bare i Norge men i hele Europa.

1

Kvalitetsstempel

Listhaug og Frp har gjort en formidabel jobb med å sende ut stemmekveget som Støre inviterte

En "analyse" som ikke står til laud. Du har rett nok vist gang på gang at politisk innsikt er et område som er fjernt for deg.

Forklar meg, siden min politiske kunnskap er langt dårligere enn din - eller er den det?

Hvordan er det mulig at Norge kan deportere egne statsborgere?

Eller forteller du oss at vi har et despotisk diktatorisk styre i vårt land?

Hvor fjern er det mulig for deg å være?

1

jeolno

Listhaug og Frp har gjort en formidabel jobb med å sende ut stemmekveget som Støre inviterte.Listhaug og Frp har redusert antall i asylmottak fra 30 tusen til 13 tusen på knapt ett år.Dette må være en stor skuffelse for AP og Støre, nå dunster bort fremtidige stemmer

"Det er FNs Høykommissær for flyktninger (UNHCR) som fremmer søknadene for overføringsflyktningene, og UDI bestemmer hvem av dem som får komme til Norge. Vi organiserer reisen for dem og har avklart på forhånd hvilken kommune de skal bo i."

Når det gjelder de ti tusen kvoteflyktningene, redusert til åtte tusen av Stortinget, som Arbeiderpartiet spesialinvivterte til landet, så er nok stemmekveget for Ap sikret i lang tid. Dette er muslimske arabere som er gitt flyktningstaus av FN, og derfor sikret fast opphold her. Ingen av disse er altså blant de hjemsente.

"Åtte av ti muslimske ikke-vestlige innvandrere velger Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre, mens de skyr Fremskrittspartiet. Innvandrer-stemmene kan fort avgjøre stortingsvalget til høsten. Foto: Arbeiderpartiet (Statistisk sentralbyrå)"

1

Niffen

Dette er muslimske arabere som er gitt flyktningstaus av FN

Jasså, sier du det? Hva med de kristne araberne, vil Sylvi nekte disse innreise? Eller blir ikke disse gitt flyktningestatus av FN?

1

jeolno

"Syria. Befolkning: 15 millioner 90,5% muslimer. De to syriske byene Damaskus og ... Damaskus er stedet Edens hage ligger--"

"Slovakia vil bare ha kristne syriske flyktninger - Aug 20, 2015 - Slovakia mottar snart 200 syriske flyktninger fra leirer i Tyrkia, Italia og Hellas. Men nå stiller de krav om at de skal være kristne, ikke muslimer."

Vi tar nok imot de som andre land ikke vil ha.

1

gaskenrigi

Når det gjelder de ti tusen kvoteflyktningene, redusert til åtte tusen av Stortinget, som Arbeiderpartiet spesialinvivterte til landet, så er nok stemmekveget for Ap sikret i lang tid. Dette er muslimske arabere som er gitt flyktningstaus av FN, og derfor sikret fast opphold her. Ingen av disse er altså blant de hjemsente.

Det blir mange islamister på AP sitt neste landsmøte.

1

bhil

islamister

Hvor mange er mange? 3? 5?

Jeg er vara til det landsmøte og jeg har ikke hørt om noen islamister.

1

bjoro33

.

1

engafever

.

Kan du utdype?

1

bjoro33

@engafever.

Leste TS litt for dårlig og skrev en kommentar på feil grunnlag. Valgte å redigere den vekk

1

ulefos

Listhaug og Frp har gjort en formidabel jobb med å sende ut stemmekveget

er dette norske statsborgere?

1

gaskenrigi

De hadde blitt det hvis AP hadde makta.

1

fargerik

De som får oppholdstillatelse kan vel søke om statsborgerskap om syv år...

1

ulefos

det var som pokker, Gasken trodde visst at de kunne stemme i september

1

fireman56

Man kan søke om statsborgerskap etter 7 år og stemme ved kommune/fylkestingsvalg etter tre år. Det er vel stort sett de reglene som gjelder i den sammenhengen

1

DenSisteBohem

På sikt vil de fleste som får opphold bli det, men det vet du selvfølgelig. Og det er et faktum at et klart flertall av statsborgere med innvandrerbakgrunn stemmer AP.

SV med Kristin Halvorsen i spissen forsøkte å gjøre noe med dette da hun dro på valgkampturne i Pakistan, men det hjalp ikke mye.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...