Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vil dette være realitene også i Oslo ..

.. om 10 -15 år?

opptøyer i Paris, synes som det utelukkende er innvandrerungdom

Er en svært skremmende utvikling i frankrike og Sverige, Tyskland, Nederland og England. Kunne trukker frem en rekke skremmende linker til øvrige land.

Jeg skjønner virkelig ikke at store deler av venstresiden, globalistene og de liberale fortsatt tørr og fortsette dette eksperimentet.

1
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Morra-DI-2

Jeg hører at det tiltar i styrke dette opprøret, men media tier. Jeg hører folk i Paris får store steiner gjennom vinduet og at opprøret nå har spredd seg over hele Paris.

Jeg vet ikke om det stemmer? Jeg kan gjerne tro at media ikke skriver om dette fordi de ikke vil spre opprøret på den måten...eller bidra til at Marine Le Pen får økt oppslutning foran valget.

1

Tempus

Vi blir nok ikke skånet her i Norge heller. Vi hadde jo en episode på Karl Johan for noen år siden, husker ikke hvorfor de gikk amok. Da var det Raja som startet en dialog. Disse ungdommene er spenningsøkende, syntes sikkert at det er for stille og rolig her i vesten. Ikke skjønner jeg heller, at de som styrer lar dette forsette, men de er vel satt sjakkmatt av alle de stygge ordene som blir servert i hytt og pine.

1

ehall

Kommer nok til Norge også, vi bare ligger noen år etter. De fleste partier vil jo fortsatt at migrantene skal strømme over grensene våre, så det går bare en vei.

I Paris ser de ut av vindu sitt og vet hva de skal stemne på i Presidentvalget. Tiden er over at mynighetene og presse kan dekke til virkeligheten.

1

En_ganske_snill_mann

opptøyer i Paris, synes som det utelukkende er innvandrerungdom

Jeg håper og tror at norsk politi og myndigheter har en bedre tilnærming til de sosiale problemene som innvandrerungdom opplever, enn de har i Frankrike, hvor det har vært steile fronter i flere titalls år.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...