Politikk - Norsk

aIseboy

Jødehat

Her ser vi en kriminell gjeng som er helt åpne om sitt jødehat.

Hvordan kan slike stoppes? Hører de hjemme under helsevern eller justis?

Og når slike miljøer diskueres, hvorfor blir det vanligvis helt tyst fra folk som ellers er svært villige til å diskutere jødehat blant grupper av mennesker?

Er det fordi denne marsjerende gjengen også står for synspunkter om muslimer, feminisme, homofili, venstreside etc. som de stor grad av sympati for?

2
158 svar

Hvordan kan slike stoppes?

Vel, de har ytringsfrihet som alle oss andre, så å stoppe dem fra å ytre seg anser jeg som uaktuelt. Den beste måten å møte disse på er å argumentere imot.

1
Kul_Djevel [sitat…] Vel, de har ytringsfrihet som alle oss andre, så å stoppe dem fra å ytre seg anser jeg som uaktuelt. Den beste måten å møte disse på er å argumentere imot.

Leste du i det hele tatt artikkelen?

Over halvparten av de mest aktive i miljøet er dømt for kriminelle handlinger - til dels grov voldsbruk. Ellers ran, knivstikking, angrep med brannbomber med mer.

Dette er folk som hater demokrati. Det er ikke gjennom demokratiske spilleregler denne gjengen håper å komme til makt med.

1
aIseboy Leste du i det hele tatt artikkelen? Over halvparten av de mest aktive i miljøet er dømt for kriminelle handlinger - til dels grov voldsbruk. Ellers ran, knivstikking, angrep med b...

Leste du i det hele tatt artikkelen?

Ikke i det hele tatt.

Og knivstikking og ran er forbudt allerede uansett. Nå snakker jeg om ytringer og det var vel de du ville stoppe? Da må jeg spørre om hvordan? Fordi jeg går utifra at du ikke vil avskaffe ytringsfriheten?

2

Hvordan kan slike stoppes?

Du kan fjerne årsaken til at slike grupper får grobunn.

Det er arbeidere som mister jobben og de som ellers har det vanskelig, som lar seg forføre nasjonalsosialismen.

Ved å begrense innvandringen vil ikke nasjonalsosialistiske grupper finne sine likesinnede. Det samme gjelder den sosiale dumpingen i arbeidslivet EØS avtalen medfører.

Jeg var inne på siden deres og leste partiprogrammet deres. Jeg fant dette ganske morsomt.

Innføre et nasjonalsosialistisk samfunn der ressursene fordeles slik at man tar hånd om hele folket, sterke så vel som svake, og der alle gis mulighet til å nå sitt fulle potensial. Et sosialt sikkerhetsnett skal gi statsborgere rettigheter, men også plikter. Staten skal kontrollere grunnleggende infrastruktur av allmennyttig interesse, da dette krever mer ansvar enn hva et privat selskap kan håndtere.

Selv etter denne kraftige ytringen, er det vel noen som fremdeles vil påstå at nazismen ikke tilhører venstresiden.

Vi som vil ha mindre skatt, mindre stat og mer personlig frihet, skal ha oss frabedt mot å bli plassert blant disse på venstresiden.

3
Videoseven [sitat…] Du kan fjerne årsaken til at slike grupper får grobunn. Det er arbeidere som mister jobben og de som ellers har det vanskelig, som lar seg forføre nasjonalsosialismen. Ved...

Du kan fjerne årsaken til at slike grupper får grobunn.

Gjelder dette bare hatgruppen nazister eller gjelder det andre også? Kommunister, islamister etc? Hvis storsamfunnet bare legger til rette for dem på deres egne premisser så slutter de å være fæle?

Til info: Nazister har det vært i Norge i minst 80 år - lenge før det fantes en eneste somalier i Norge...

For øvrig, Nord Korea blir ikke demokratisk bare fordi de kaller seg Den demokratiske republikken Korea. Nazistene blir ikke venstrevridde fordi de tar inn "sosialist" i navnet sitt. All historie viser at de ligger ytterst til høyre. Dette vet naturligvis alle som oppfattes som høyreradikale selv, og følgelig liker de dårlig å snakke om jødehatet fra dagens nazister, og forsøker gjerne å enten unnskylde dem eller flytte temaet over på andre ting. Det være seg innvandring, jødehat fra muslimer og lignende.

Venstresiden må tåle å høre at kommunister, og alt det samfunnskadelige de har stått for, er en del av dem. Så må vi på høyresiden tåle at nazismen er en del av høyresiden.

Det er forøvrig alt for enkelt å se på en endimensjonel politisk akse for å forklare høyre- og venstresiden. En bedre og enklere analogi er å plassere dem på en hestesko, med ytterpunktene kommunisme og nazisme på hver sin ende. Da ender de opp relativt nærme hverandre. To motpoler, men ganske så like.

2

Dette er en ganske marginal gruppe som de fleste rett og slett ikke kjenner til eksistensen av. Så kan man diskutere i det vide og det brede om det er rett av media å ikke gi disse individene mer opmerksomhet enn de får.

Generelt kan man vel si at det fra et ytringsfrihets-synspunkt er vanskelig å slippe fru Justitia løs på de før de gjør noe mere enn å prate. Selv om de i likhet med andre autoritære krefter synliggjør det liberale dilemmaet. Men jeg forventer at f eks PST har oversikt over miljøet og om nødvendig revitaliserer EXIT-programmene.

Velkommen tilbake forøvrig. Håper oljekrisa ikke er for brutal med dere der nede i Sørhordaland. Her oppe i Brann-byen er det ikke så gale fatt egentlig.

2
Ljot Dette er en ganske marginal gruppe som de fleste rett og slett ikke kjenner til eksistensen av. Så kan man diskutere i det vide og det brede om det er rett av media å ikke gi disse...

Dette er en ganske marginal gruppe som de fleste rett og slett ikke kjenner til eksistensen av. Så kan man diskutere i det vide og det brede om det er rett av media å ikke gi disse individene mer opmerksomhet enn de får.

Det er en marginal gruppe som snauklipper seg og marsjerer i gatene.

Men holdningene og hatet er dessverre langt mer "folkelig". Har du f.eks slumpet innom grupper som "Fedrelandet er viktigst" eller "Norge er vårt" og lignende grupper på Facebook? De har mange tusen medlemmer, og mye av det som skrives ville Goebbels & Co. nikket anerkjennende til. Borgervernet Rogaland er en annen gruppe ledet av en som er helt åpen om sine nazistiske idealer, der er det "bare" 150 medlemmer. (Hvis du er på Facebook, så kan du se at en frontfigur for en bevegelse som fikk stor sympati og forståelse på VGD (Odins soldater) er svært aktiv der)

Enkelte har nok problemer med å svelge det åpenbare jødehatet som serveres av de mest ideologiske, men deres felles standpunkt mot "eliten" - Storting (i sær venstresiden og Høyre, men også til dels FrP), media, homofile, feminister etc. gjør at det blir en enkel kamel å svelge.

Jeg tror vel heller ikke dette miljøet er i stand til å bli stort i Norge. Deres verste fiende for det er dem selv. De mangler ledere som er i stand til å forene og samle en såpass luguber og kverulerende gruppe mennesker til felles sak. På en annen side så trenges det bare en person til å gjøre retorikk om til handling.

2
Nabo I Gaza får de marsjere i fred, demokrati finnes ikke og jødehatet er stuereint og applaudert der. En dum tråd fortjener dumme svar, kan de mønstre 30-stykker her i landet totalt? S...

En dum tråd fortjener dumme svar, kan de mønstre 30-stykker her i landet totalt?

Et anslag er at det er like mange antidemokratiske nazister i Norge som det finnes antidemokratiske islamister.

Og sistnevnte gruppe spares det vel ikke akkurat på poster og innlegg om på VGD, gjør det vel?

Burde vi også slutte å bry oss om voldelige islamister i Norge siden de sikkert får plass i en buss?

1
aIseboy [sitat…] Gjelder dette bare hatgruppen nazister eller gjelder det andre også? Kommunister, islamister etc? Hvis storsamfunnet bare legger til rette for dem på deres egne premisser...

Nazistene blir ikke venstrevridde fordi de tar inn "sosialist" i navnet sitt.

Dette vet jeg utmerket godt, for jeg vokste opp da det fantes sosialistiske stater som kalte seg demokratiske.

Vi ser at dette gjentar seg i våre dager, der Venezuela er vårt nyeste sosialistiske diktatur.

Den mest kjente er Den tyske demokratiske republikk, eller DDR. Der murte sosialistene borgerne sine inne, og arrestert dem som ville flykte til kapitalistiske land.

Jeg baserer meg ikke på navnet, men den ideologien de ønsker å innføre. Når folka på venstresiden leser dette partiprogrammet, vil de føle en liten kvalme, for de er enig i det meste som står skrevet der.

Det eneste venstresiden er uenig i når det gjelder nazismen, er vel det at en skal stanse masseinnvandringen.

Vi frie menn liker ikke en sterk stat og ensretting, derfor føler vi en sterk avsky mot sosialismen som ideologi.

2
Nabo [sitat…] Send de til Gaza, problem løst. Der får de dyrke alle sine interesser. Eller har du et bedre forslag?

Man hadde til dels suksess med å sende ungdommer som var havnet i slike miljøer til tidligere konsentrasjonsleire i Polen, så de fikk se nazistenes herjinger på nært hold. Det gjorde at lyset gikk på for en god del av dem.

Men etter år i ekkokamre og hjernevasking så vet jeg ikke om en fem dagers busstur til Polen hjelper. Man må redde dem før de blir for ødelagte.

Mange av dem er det jeg litt uelegant vil definere som "koko". Problemet for slike er at har man først godtatt en konspirasjonsteori (som f.eks Holocash), så er det lett for at de sluker hele bøtta av konspirasjoner, 911, vaksine, Monsanto, Illiminati, Bilderberger, frimureriet etc.

Lederen av "Borgervernet Rogaland" er åpen nasjonalsosialist og dyrker Adolf Hitler, og har vært det i 4-5 år. Hva som skjedde etter at han gikk i demonstrasjonstog FOR Israel og jødene i 2009, hadde vært interessant å vite.. Noen år senere..

1
aIseboy [sitat…] Det er en marginal gruppe som snauklipper seg og marsjerer i gatene. Men holdningene og hatet er dessverre langt mer "folkelig". Har du f.eks slumpet innom grupp...

Enkelte har nok problemer med å svelge det åpenbare jødehatet som serveres av de mest ideologiske, men deres felles standpunkt mot "eliten" - Storting (i sær venstresiden og Høyre, men også til dels FrP), media, homofile, feminister etc. gjør at det blir en enkel kamel å svelge

Jeg leste artikkelen før du laget en tråd om den gjengen, og jeg tror, at de fleste bare rister på hodet av en slik gjeng. De har ingen folkelig oppslutning blant normale folk, og de er det flest av med god margin.

2
aIseboy [sitat…] Det er en marginal gruppe som snauklipper seg og marsjerer i gatene. Men holdningene og hatet er dessverre langt mer "folkelig". Har du f.eks slumpet innom grupp...

Men holdningene og hatet er dessverre langt mer "folkelig". Har du f.eks slumpet innom grupper som "Fedrelandet er viktigst" eller "Norge er vårt" og lignende grupper på Facebook? De har mange tusen medlemmer, og mye av det som skrives ville Goebbels & Co. nikket anerkjennende til. Borgervernet Rogaland er en annen gruppe ledet av en som er helt åpen om sine nazistiske idealer, der er det "bare" 150 medlemmer.

Enkelte har nok problemer med å svelge det åpenbare jødehatet som serveres av de mest ideologiske, men deres felles standpunkt mot "eliten" - Storting (i sær venstresiden og Høyre, men også til dels FrP), media, homofile, feminister etc. gjør at det blir en enkel kamel å svelge.

Jeg tror vel heller ikke dette miljøet er i stand til å bli stort i Norge. Deres verste fiende for det er dem selv. De mangler ledere som er i stand til å forene og samle en såpass luguber og kverulerende gruppe mennesker til felles sak. På en annen side så trenges det bare en person til å gjøre retorikk om til handling.

Hat? Eller manglende kunnskap? La oss være ærlige (og litt oppblåste på egne vegne). Gjennomsnittsvelgeren er ikke spesielt skolert i ideologi og politisk forståelse. Og lugubre grupper med vaiende norske flagg på facebook er en magnet for enklere sjeler som ikke følger så altfor mye med.

Bekymringsverdig? Ja. Men om man prater litt med slike mennesker stikker det som regel ikke så dypt. Hvis man vennlig peker på et par paradokser er det som regel greit å prate de tilbake til fornuft. Helt til neste gang noen poster noe sint og flaggfeiende på Facebook.

Så é det på 'an igjen....

1
Nabo [sitat…] Jeg leste artikkelen før du laget en tråd om den gjengen, og jeg tror, at de fleste bare rister på hodet av en slik gjeng. De har ingen folkelig oppslutning blant normale...

"Fedrelandet Viktigst" har 7908 medlemmer. Der spres det nazipropaganda nærmest daglig, blant annet om jødelobbyer, jødestyrt presse osv osv. Få eller ingen reagerer. Felles hat mot muslimer og "venstresiden" (hvilket også i høyeste grad inkluderer Høyre og deler av FrP) trumfer eventuelle uenigheter om jødene.

(Jeg er ikke på siden selv, men følger sider som monitorerer hatet som spres på blant annet den gruppen) Ledes av et medlem i partiet Demokratene i Hordaland..

Det er påfallende å se at han tydeligvis er veldig opptatt av Jaffa-appelsinens skjebne i Norge, men slår overhodet ikke ned på åpenbar antisemittisme på siden han er administrator for.

1
aIseboy Leste du i det hele tatt artikkelen? Over halvparten av de mest aktive i miljøet er dømt for kriminelle handlinger - til dels grov voldsbruk. Ellers ran, knivstikking, angrep med b...

Over halvparten av de mest aktive i miljøet er dømt for kriminelle handlinger - til dels grov voldsbruk. Ellers ran, knivstikking, angrep med brannbomber med mer.

Jammen jammen.....

Så du ikke at det sto at de hadde et så strengt moralsk regime????

"Det er totalforbud mot narkotika og dop, og sterke restriksjoner på alkoholbruk. Psykisk sykdom er ikke tillatt dersom det gjør deg arbeidsufør – og røyking, piercing og synlige tatoveringer er også forbudt eller blir sett negativt på."

Det er jo helt klart at sjøl om de er eksepsjonelt korte i nepa er dette snille gutter og jenter.

Og etter at vi så han kjekkasen, i demoen disse brave Fædrelandsforsvarerne hadde i Trondhjem for et par år siden, som smelte til ei dame med stanga til banneret han bar på så stoler vi selvsagt på at de overholder strengt dette moralske regimet.

Altså: Slå gjerne ned helt uskyldige damer som tilfeldigvis står på feil sted, men vær for faen nykter og edru når du gjør det. Du kan også være psykisk sjuk når du gjør det, men vær for fanken i jobb!!!

2
Ljot [sitat…] Hat? Eller manglende kunnskap? La oss være ærlige (og litt oppblåste på egne vegne). Gjennomsnittsvelgeren er ikke spesielt skolert i ideologi og politisk forståelse. Og l...

Hat? Eller manglende kunnskap? La oss være ærlige (og litt oppblåste på egne vegne). Gjennomsnittsvelgeren er ikke spesielt skolert i ideologi og politisk forståelse. Og lugubre grupper med vaiende norske flagg på facebook er en magnet for enklere sjeler som ikke følger så altfor mye med.

I aller høyeste grad begge deler. Du kjenner jo til Dunning Kruger effekten. Dess mindre kunnskap, desto mer skråsikre meninger..

Det bugner av sosiale tapere der fra Livets Harde Skole, som knapt er i stand til å stave sitt eget navn.

Men hat fra slike på butikken, NAV eller taxien er like ille som å lese det på kronikkplass i Nettavisen, for dem det rammer.

1
aIseboy Man hadde til dels suksess med å sende ungdommer som var havnet i slike miljøer til tidligere konsentrasjonsleire i Polen, så de fikk se nazistenes herjinger på nært hold. Det gjor...

Du tok opp litt mange temaer i samme innlegget her, men det med ungdommene til Polen var en god ide i sin tid, for de hindrer rekrutering til de brune miljøene. Den gjengen som du har laget en tråd om er godt voksne mennesker med egne ferdige fordommer intakt, hvordan en skal avprogrammere slike?

Å ha nasjonalsosialist på CVen sin er nok heller ikke det lureste med tanke på fast arbeid, slikt forhindrer også rekruttering. Ingen av den gjengen har trukket vinnerloddet her i livet.

Til saken du linker til, vel jeg aner ikke hvem han er, men jeg husker demonstrasjonen og hvordan den gikk for seg, det var bare et under at det ikke liv gikk tapt der, men dette var det voldsvenstre og unge muslimer i Oslo som sto bak.

1
broren_til_noen [sitat…] Jammen jammen..... Så du ikke at det sto at de hadde et så strengt moralsk regime???? "Det er totalforbud mot narkotika og dop, og sterke restriksjoner på alkoholbruk...

"Det er totalforbud mot narkotika og dop, og sterke restriksjoner på alkoholbruk. Psykisk sykdom er ikke tillatt dersom det gjør deg arbeidsufør – og røyking, piercing og synlige tatoveringer er også forbudt eller blir sett negativt på."

Registrerte også at løssnus var fy, mens posesnus var akkurat innenfor.

Så blir det ihvertfall ikke det som vil stoppe meg om jeg får et kraftig slag i hodet og våkner opp med særdeles rare meninger om jøder, muslimer, homofile og kvinner med egne meninger.

1
Nabo Du tok opp litt mange temaer i samme innlegget her, men det med ungdommene til Polen var en god ide i sin tid, for de hindrer rekrutering til de brune miljøene. Den gjengen som du...

Til saken du linker til, vel jeg aner ikke hvem han er, men jeg husker demonstrasjonen og hvordan den gikk for seg, det var bare et under at det ikke liv gikk tapt der, men dette var det voldsvenstre og unge muslimer i Oslo som sto bak.

Godt mulig det var venstreberme, Blitz eller pøbler av muslimsk kulturbakgrunn som skadet ham. Det interessante er reisen fra 2009 hvor han tok tog fra Sandnes til Oslo for å støtte jødene og høre på Siv Jensen, til i dag hylle Adolf Hitler og spre de særeste (dog velkjente) konspirasjonsteoriene om hvordan jødene kontrollerer hele verden. (Det er naturligvis også, i følge samme, jødene som er ansvarlig for all fremmedkulturell innvandring til Norge de siste 40 årene.

1
Laster...