Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Reiulf Steen sa engang at 3 % ledighet er ikke mer enn den ledige arbeidsstyrken vi må ha for å få folk over i andre yrker.

Nå vet vi at NAV driver å bedrar folk.

Det er litt vanskeligere å få jobb. Hvor vanskelig det blir er ikke godt å vite. SSB og NAV kan man i alle fall ikke stole på.

Det vi vet er at boligbyggingen har blitt det som driver økonomien mest her til lands. Så kan Erna håpe på at smellen skjer etter at hun går av slik som i 1986. Livet er herlig i Norge.

Mens noen ser frem til å forlate dette landet hvor alle ser ut til å leve i lykkerus etter å få folk til å ta seg opp stadig høyere gjeld. SALIG ER DE SOM KLATRER VIDERE PÅ GJELDSBERGET FOR DE SKAL REDDE LANDET!

humrer litt ... ha ha.

1
13 svar

13 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Hyrro

Snu det hele og se på antall sysselsatte isteden. Men her brukes alle, helt fra avisbudet på 15 til akademikeren som nekter å pensjonere seg. Det skjuler det reelle problemet i den voksne befolkningen fram til pensjonsalder.

La oss få alle tall på bordet, men det tør de ikke.

1

riksen77

Statistikk kan man jo få til å se ut akkurat som man ønsker. Og det myndigheter viser frem er ikke alltid det som stemmer overens med virkeligheten, det har jo vist seg ved flere anledninger. Sykehusene og helseforetakene har jo pyntet på tallene, nav har gjort dette tidligere og har tydeligvis ikke ordnet opp i det. Politikerne må da vite om det eller ihvertfall må de vite om noe av det. Dette blir gjort helt bevisst, for å pynte på tallene.

1

frode57

VENSTRESIDENS BEDRAG

Der ligger det store bedraget. AAP folk.

Tror venstresiden må gå i seg selv og bli mer ærlige med dataen. For det er de som står bak dette bedraget.

1

fargerik

såsåsåsåså...ro deg ned, det er NAV som ikke tar med AAP-klienter selv om de må sende meldelkort og føre seg opp som arbeidssøker for å få penger.

Er NAV venstresiden???

2

puma1

det er NAV som ikke tar med AAP-klienter selv om de må sende meldelkort og føre seg opp som arbeidssøker for å få penger.

Man regnes ikke som reell arbeidsssøker på AAP, men det er vanligvis et mål om å bli det i løpet av vedtaksperioden. Men hvis man mot formodning har jobbet, så skal det føres opp på meldekortet.

Meldekortet har en litt annen funksjon for de på AAP. Det er en slags rapportering i henhold til den individuelle aktivitetsplanen som er fastsatt mellom den enkelte og NAV. Aktivitetene vil vanligvis handle om behandlingstiltak eller arbeidsrettede tiltak, men det kan også handle om å prøve seg ut i ordinære deltidsjobber. Hvis situasjonen tilsier det.

1

Nymme

Nå har Høyre og Frp hatt statsrådene som er ansvarlige for NAV i 3,5 år, er Høyre og Frp venstresidens bedragere?

1

gjespe

Vi ser at arbeidsledigheten faller over hele landet - så venstresiden har ikke noe argumenter igjen når det gjelder arbeidsløshet.

1

fargerik

Jo, deltakelsen i arbeidslivet faller også, og antallet som er registrert og med i statistikken faller også. Eller rettere sagt: Antallet arbeidsløse som ikke er med i statistikken øker.

NAV regner ikke med de som ikke får noe form for dagpenger eller AAP. De er ledige, uten arbeid, uten inntekt, og ikke med i noen statistikk.

Her er det store mørketall.

1

xpoolman

eller AAP

De som mottar AAP er ikke innbefattet i NAVs ledighetstall.

1

puma1

Man trenger ikke tilhøre noen side i politikken for å ha fanget opp krisen i oljerelaterte næringer, men at det nå kan registreres noen lyspunkter.

Krisen preger fremdeles Vestlandet spesielt. I 4.kvartal 2016 hadde Rogaland en nettoutflytting på 1 100 personer. Det er spesielt utenlandske arbeidstakere som reiser hjem. Norge begynner nå å få ganske stor nettoutflytting vis-a-vis EU/EØS-området.

1

puma1

Nå vet vi at NAV driver å bedrar folk.

Det er litt vanskeligere å få jobb. Hvor vanskelig det blir er ikke godt å vite. SSB og NAV kan man i alle fall ikke stole på.

Bedrar på hvilken måte? Alle statistikker har sine kriterier. Det gjelder bare å sette seg inn i bakgrunnen for statistikken.

1

perchri

...ja...for øyeblikket er den bakgrunnen fremadrekkende hender på en solfyllt eng, med masse blomster og bier, hvor solen kaster sine velbehagende stråler.................

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...