Nye VGD er lansert! Mer informasjon

AP solgte krigsmateriell til Afrika

Tidligere Orlogskaptein i Forsvaret, Bjørn Staveum, forklarer nå under ed at både tidligere forsvarsminister Espen Barth Eide og tidligere utenriksminister Jonas Gahr Støre var vel informert og innforstått med at fartøyene som Forsvaret solgte via det britiske strøselskapet CAS skulle videre til bruk i oppdrag i Afrika.

Selvutnevnt Statsministeremne Jonas Gahr Støre kombinerer i denne artikkelen sitt sedvanlige tåkeprat med det som nå også viser seg å være teflon hjerne. Han hudker ingenting. Eide benekter å ha hørt noe som helst om dette, han var tross alt bare forsvarsminister!!

Dette er regjeringen SV støttet, og de dras med i dragsuget. Å ha solgt krigsmateriell til afrikanske krigsherrer, rangerer noe høyere på kritikkverdig skalaen enn standpunkt om støtte til våpeneksport til Yemen.

AP er her i en svært stygg knipe, og det eneste som synes å berge dem, er at media er lite interessert i å spre dårlige AP nyheter. Dette er da tross alt venstresidens hovedpost!!

En særdeles skammelig opptreden av AP og Støre, igjen. Jeg vet ikke hva som er verst, å selge krigsmateriell til afrikanske krigsherrer, eller nekte for å kjenne til noe av dette i ettertid. Begge forholder sterkt kritikkverdige.

Hva synest du?

MBK

1
19 svar

19 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

InnocentBystander

Selvutnevnt Statsministeremne Jonas Gahr Støre kombinerer i denne artikkelen sitt sedvanlige tåkeprat med det som nå også viser seg å være teflon hjerne. Han hudker ingenting

Påsanden din er ikkje støtta av innholdet i artikkelen. Sitat

"Jonas Gahr Støre ønsker ikke å kommentere påstander som fremføres i en pågående rettsak. Da han ble spurt om dette i Stortinget svarte han at UD forholdt seg til at båtene ble solgt til Storbritania. Det ble heller ikke da lagt på bordet dokumentasjon som tydet på at Støre var kjent med at båtene skulle til Nigeria."

Å avstå frå å kommentera er ikkje "tåkeprat" og "teflonhjerne".

2

MorganBlueKane

Da han ble spurt om dette i Stortinget svarte han at UD forholdt seg til at båtene ble solgt til Storbritania.

Det eneste relevante spørsmålet er vel i realiteten om Forsvarsminister Barth Eide eller Utenriksminister Gahr Støre er ansvarlig for dette?

Eller er du av den formening at en "Fall Guy" langt nede i rekkene er svaret på denne katastrofen? Eller, kan dette på noen måte henges på Sylvi Listhaug (som synes å være Ansvarlig med stor A for alt som går galt).

Det er nesten blitt en gjenganger at AP statsråder ikke er ansvarlige.

Lover ikke godt for Statsminister Støre.

MBK

1

InnocentBystander

Problemet er jo at du opptrer useriøst når du påstår om Støre at "Han hudker ingenting. " Det er INGENTING i artikkelen du linkar til, eller som han er sitert på som støttar denne påstanden. Kor har du den frå?

Når du så tar med "Eller, kan dette på noen måte henges på Sylvi Listhaug (som synes å være Ansvarlig med stor A for alt som går galt).", så blir det så useriøst at det blir tydlig at du ikkje er interessert i sak, kun å sverta AP.

Det ser ut til å vera ein sport enkelte på forumet kosar seg med. Og med det glir forumet stadig lenger bort frå å vera relevant for noesomhelst...

1

MorganBlueKane

Innocent,

Kritikken av høyresiden er alltid tydelig.

Er kritikken av venstresiden like ren og klar?

Du gir egentlig svaret selv. Når jeg sier åpent, ærlig og redelig at jeg er "Anti-AP", så begynner du å snakke om "hat" og "irrasjonelt". Som om det å være mot AP og samrøret de har med LO, maktarrogansen deres og målet om å styre stadig større deler av enkeltmenneskers livver bare fjas og visvas. Jeg må da vite at dette er bare tull?

Din argumentasjon viser i all sin enkelhet hvor tydelig venstresiden ser på dem som ikke har den rette lære. Vi er hatefulle ignoranter.

Det er ikke kritikken mot Trump som er problematisk. Det er det "hyllingen" av Hilary som er ...

MBK

1

InnocentBystander

Når jeg sier åpent, ærlig og redelig at jeg er "Anti-AP", så begynner du å snakke om "hat" og "irrasjonelt". Som om det å være mot AP og samrøret de har med LO, maktarrogansen deres og målet om å styre stadig større deler av enkeltmenneskers livver bare fjas og visvas.

Når du må bruka feilaktige sitater for å støtta opp under hatet ditt, som eg har gitt eksempel på i denne tråden, så blir det irrasjonelt. Argumentasjon basert på fakta er heilt OK, men når du diktar opp argumenter, så kan eg ikkje tolka det på annan måte enn irrasjonelt hat.

1

InnocentBystander

Det er ikke kritikken mot Trump som er problematisk. Det er det "hyllingen" av Hilary som er ...

Den hyllingen har eg sett fint lite til... men når motkandidaten er ein spinn hakkande galen lystløgnande narcissist, så virkat tilogmed Hillary som ein god kandidat.

Hadde republikanarane stilt med ein kandidat som virka som eit normalt oppegåande menneske, så hadde situasjonen vore veldig annaleis.

1

MorganBlueKane

Innocent,

Det er store mangler i analysen din. Den lystløgnbefengt narcissisten du snakker om er USA sin president, og du feiler fullstendig i å stille deg selv og dine kumpanjer på venstre (og høyresiden) spørsmålet:

"Hva er det vi har gjort, som får folket i stort flertall til å foretrekke Donald Trump i stedet for en av de 15 andre republikanske kandidatene (først) og deretter heller enn Hilary"?

Og svaret er ikke Donald Trump.

MBK

1

MorganBlueKane

Riksen,

Nei, det er ikke spekulasjon, det er nå en fremlagt påstand. Og møtene det vises til har nok funnet sted, slik at det eneste det står tvil om er hvirvidt påstandene er sanne.

Og - Gahr Støre benekter ikke at han visste. Hva sier det deg?

MBK

1

riksen77

Hva en korrupsjons siktet tidligere ansatt i forsvaret sier, tar jeg litt med en klype salt. Han har selvsagt en egen agenda og interesse i å fortelle at flere visste om dette. Og at det var flere som visste om dette er jeg rimelig sikker på. Men om statsrådene visste om dette blir bare spekulasjoner.

1

EL-FERNANDO

Ikke bra, slikt utstyr burde samles opp i fjellhaller og hatt i tilfeller krise, som U-båt hallen i Troms.

Håper de har en plan med F16.

De må pakkes pent inn og lagres tørt, den dagen de er utrangert.

Beholde 1-2 ute for å vedlikeholde kunnskap om å bruke de i Nødstilfelle.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...