Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nye arbeidsplasser - nye forslag . . . . ?

Vi (mitt selskap) hadde tenkt å investere i nytt utstyr som kan bringe 2 - 4 nye arbeidsplasser til Norge - i første omgang. Men fordi dette er et valgår legger vi det på is inntil valget er over. Fordi vi tror det vil bli mer kostbart å drive i / fra Norge om vi får en ny regjering med AP og Sp - da med tanke på nye skatter og avgifter. Vi avventer - og om det blir en AP-basert regjering fra i år, vil vi heller gjøre investeringene og arbeidsplassene i Sverige. Det gjorde at noen fra venstresiden ba meg om å huske på å frasi meg mitt norske statsborgerskap.

Det fikk meg til å tenke litt rundt hva venstresiden egentlig er . . . . . . Er det virkelig slik at venstresiden mener at du er uønsket i dette land om du har andre politiske meninger enn AP og venstresiden . . . . . . . ? Hadde alt vært så mye bedre om LO og AP hadde fått styre ? Neppe . . . . .

Vi er nå verdens dyreste land å produsere varer i takket være AP og LO.

Vi trenger nye arbeidsplasser - hvordan skal vi skaffe disse ? Jeg vil utfordre venstresiden til å være med på å komme med forslag til nye arbeidsplasser - om de kan . . . . . .

1
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

EL-FERNANDO

Frigir vi import av Landbruksvarer vil en kunne produsere enormt med " retter" for verden.

Her ligger det tusenvis av arbeidsplasser i alle ledd.

Slik det er nå så er det kun noen få personer som skor seg på en oldtids landbrukspolitikk og påtvungen romantisering av noe som er dyrt og elendig.

1

KongOlav2

Frigir vi import av Landbruksvarer vil en kunne produsere enormt med " retter" for verden.

Her ligger det tusenvis av arbeidsplasser i alle ledd.

Hæ, hvor mener du arbeidsplassene ligger her?

1

fargerik

Jeg vil utfordre venstresiden til å være med på å komme med forslag til nye arbeidsplasser

Seriøse arbeidsgivere, som respekterer AML og norske lønnsbetingelser, og som lar være å mobbe og fryse ut ansatte og fagforeningsfolk.

1

Torotto

Vi (mitt selskap) hadde tenkt å investere i nytt utstyr som kan bringe 2 - 4 nye arbeidsplasser til Norge

Ja det ditt valg!

Kan ikke skjønne hva det har med ditt statsborgerskap å gjøre.

Ei heller at vi i LO skal være den som skaper disse arbeidsplssen, gjennom å redusere våre krav om opprettholdelse av reallønn og tilkjempede rettigheter.

Nei dette må du selv avgjøre og ta dine valg. LO og andre arbeidstakere organisasjoner er til for oss og ikke deg!

Historisk så har dette samarbeidet vært meget vellykket og har stått som modeller for andre som ønsker mer trygghet og mer demokrati.

Dessverre så har de Blå/Blå med slep, utfordret både lønns og arbeidsbetingelser for offentlige ansatte, som fører oss inn i en diskusjon som minner om den på 1890 tallet, hvor arbeideres liv og helse, skulle underordnes komkurranse. Noe fremsynte folk den gangen sa nei til og krevde at arbeiders liv og helse skulle sikres absolutt av lovverk. Ett lovverk som,politikere nå forsøker gnage i stykker, som de "pelsdyra" de er!

1

fargerik

Ja. Jeg bare klarer ikke å ta seriøst folk som påstår å være arbeidsgivere og viktige, uunnværlige krefter for samfunnet, og som har det som livsoppgave å rakke ned på fagbevegelsen og trepartssamarbeidet.

Slike folk bør ikke ha ansatte.

1

ulefos

Vi (mitt selskap) hadde tenkt å investere i nytt utstyr som kan bringe 2 - 4 nye arbeidsplasser til Norge

driver ditt.... selskap over hele Norge?

1

cochisedied

Jeg vet hvilket selskap det dreier seg om. Hovedkontoret ligger på Ut-Røst. Produksjonsfasilitetene ligger Østenfor sol og vestenfor måne. De produserer doble fustasjeopphengsforkoplinger for eksport - 130 % av produksjonen går til Tir n'a Noir.

Solid firma med vyer for fremskritt! Hvis Fremskrittspartiet vinner valget i år, er dette en sikker innvestering. Imidlertid - får landet en ny sosialistisk regjering, tar de nok med seg alt og alle og flytter til et land med bedre muligheter - muligens til Valhall.

Cochise-

2

RickiBK

Vi er nå verdens dyreste land å produsere varer i

Faktisk tull og tøys.

Hilsen en som har drevet produksjonsbedrift i Norge såpass lenge at han kan si noe om det.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...