Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det er et tragedie at gutter ikke får den undervisningsmetode som de trenger for å klare målene i norsk læreplan.

Jentene tar seg høyere utdanning enn gutter. Det gjør gutter lite attraktive for kvinner.

Det er lett å peke på hva som er galt i norsk skole. Det blir for enkelt å si at sjøfartsarbeidsplassene er et savn.

Norge tar rett og slett ikke problemene vi sliter med innover seg.

2
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

frode57

Det gjennomsyrer hele utdannelsesløpet. Norge taper da virkelig på dette. Livet som singel kvinne kan da ikke være så fornøyelig?

Og kvinnene bruker jo opp mennene . De får resirkulert seg .lol

Dette henger sammen med at kvinner går etter trygghet og velger gjerne menn eldre enn seg. Menn har flere kull . Så færre menn får være fedre.

Vi får en krise i sammensetningen av mennesker her til lands.

Menn blir gående alene. De vil nok etter hvert finne ut at det beste er å forlate landet. Å leve på trygd og sosialstønader er ikke noe til liv.

For kvinnenes del så blir det et ensomt liv som styres av barn og barnebarn. Særlig barnebarn . Som om det gir noe mer til livet og samfunnet.

Folk i Norge later til å ha glemt hva som gjør et folk til et folk . Det er å samles å ha det trivelig sammen i fellesskap og være sammen og snakke og ha det hyggelig sammen.

Det er uteglemt i det norske.

Jeg ser stresset som bygger seg opp med slik livsførsel som vi har i dag. Det er bare å ønske Norge til lykke som kvinnenasjon.

Reirbygging er det i alle fall nok av. Livet burde vært mer enn det !!

3

Topographix

Har vært klar over dette lenge. Den norske skolen er en skole for jenter, av jenter og med jenter. Har flere ganger vært vitne til (har 3 sønner) at lærerne har ETT mål. Å få fram jentene. Ved skoleavslutninger står lærerne (minst 90% av dem kvinnelige) stolte og viser fram jentene sine og får klapp på skulderen av den kvinnelige rektoren. Den norske skolen har hatt ett mål de siste 30 årene, og det har vært å få fram jentene. Det har de jammen klart.

3

JJularbo

Den norske skolen er en skole for jenter, av jenter og med jenter.

All den tid jenter er malen i skolen, så vil gutter behandles som defekte jenter.

1

MagnusKvitsau

Jeg vil påstå at dette er en mer eller mindre villet politikk. Norge er blitt en feministstat tuftet på kvinners syt og klag støttet av altfor naive menn som har sveket sitt eget kjønn.

Gutter ble stoppet av likestillingsombudet (10 av 12 har vært kvinner) i å ha en egen lesegruppe i en barnehage samtidig har vi sett jenter få både matte- og datakurs++ for lettere å tilpassess tekniske studier. Det finnes et fjell med eksempler.

Likestilling er et begrep uten reell betydning. Jenter/kvinner har vært kvotert an mass i samfunnet mens likestillingsloven hindrer kvotering av gutter til psykologistudiet. Det er så hyklersk at jeg blir kvalm!

1

engafever

Endelig så frigjør kvinnene seg fra mannens åk og mennene ynker seg :-D! Det er bare en løsning og det er å jobbe hardere og slutte å skylde på kvinnene.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...