Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fake news og konspirasjonsteorier.

Falske nyheter har vi hatt til alle tider. De som har vært med på valgkamp vet om den slags.

Og mediene driver å forteller sin sannhet. Den er ikke sann for alle men for noen. Sannheten er en flyktig sak.

Se dere tilbake og se på hva som skjedde med Lehman Brother. Konkursen satte i gang finanskrisen. Men selvsagt skal den fortrenges fordi det er i kapitalismens vesen å kollapse .

Og i møte med det vi omgir oss med så opplever mennesker så forskjellige sannheter .

Jeg sier til folk at de må stille kontrollspørsmål. Hvem har noe å tjene på å fortelle denne sannheten om det er en sannhet. Var amerikanerne på månen ? Var det ikke russerne som vant kappløpet når de fikk til romstasjonen ? Og hva med bagatelliseringen av rom fergene og deres problemer?

Falske nyheter er hva de er . Men for Norge sin del så er det så systematisk at det går utover velferden i Norge. Falske historier . Feil valg på grunn av gal informasjon om landet vårt. Det er en verden utenfor Oslo og det er regionsbyene og andre byer. Men da må det satses i de byene og folk må bli mer sosiale. Komme tilbake til den tid da man gikk ut og møtte hverandre.

Nå ser vi det igjen. Hvor mye skal bindes opp i boliger? Men det sies ingenting om at vi egentlig er styrtrike hver og en i Norge. Oljefondet er vår felles rikdom og kan brukes til pensjoner like godt som noe annet. Men vi ser jo hvem som bestemmer hva media skal mene.

Næringslivet har tjent store penger de siste åra mens folk flest har hatt reallønnsnedgang.

Men hvor er VG og media når prisene på varene stiger noe voldsomt ?

VG og media forteller en forvrengt sannhet.

Hvor er advarslene til folk om at rentene nå kommer til å stige takket være bedre tider i USA. Og det er jo på tide etter mange år med stagnasjon.

Det å fortelle en sannhet er jo ikke bare å fortelle om dill dall. ??

1
0 svar

Bli den første til å svare.

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...