Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Oslo ikke bare idyll. narkoen flyter.

VGD har tidligere denne uken valgt å profilere Oslo som en perfekt by hvor alt er i skjønneste orden.Når jeg leser denne saken, tenker jeg at Oslo vil få svenske tilstander om en lukker øynene og rosemaler det meste.

Det kriminelle miljøet i Norge og Oslo er uten tvil resultat av den naive venstresiden sin åpne asylpolitikk.

Det må være ett enormt marked for narkotika i Oslo når 100 gjenger kan livnære seg på dopsalg og en selger kan ha 100 tusen i innkomst i måneden.

Hvor er politikerne, og da mener jeg både venstre og høyresiden, det er utrolig tyst fra dem.At AP ikke tar tak i problemet er ikke så rart da mye av narkosalget er relatert til Pakistanere, som også har infiltrert seg i politiske maktposisjoner.

Det som nå trengs er politikere og politi med bein i nesa, som starter krig mot narkotika.Og da nytter det ikke å bruke silkehansker, men den harde linje.

3
15 svar

15 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Arggg

Det er ikke så overraskende at tilliten til medier faller når man ser reportasjer som denne. Det er jo helt åpenbart at NRK har bestemt seg for å lage en reportasje om hvordan det er "svenske tilstander". Her handler alt om å svartmale Oslo øst.

Og nei, alt er ikke rosenrødt i Oslo øst, men denne reportasjen er virkelig ikke representativ. Det er egentlig ganske utrolig hvordan Magnus holder på. Og har de ikke redaktører i NRK? Han avfeier nærmest Nova-rapporten som "byråkratene i bydelene forholder seg til" som viser at under 10% røyker hasj fordi en kriminell ungdom hevder at tallet virkelig er 50%. Eller 50% som har prøvd hasj eller røyker hasj daglig som NRK omtaler det. For det er jo akkurat samme sak... Disse mørketallene er visstnok så store fordi brukere ikke tør å innrømme at de har prøvd hasj i en anonym undersøkelse. Jada!

Enda sprøere er påstanden om at 25% av ungdommer mellom 15 og 18 selger dop. Dette er altså tall som politimester Aas ikke reagerer på. Er de klar over hvor mange ungdommer dette er? Tror de virkelig på dette? Hvem er det disse tusenvis av ungdommene selger til? Det er fristende å tenke seg at det er en del i nyhetsavdelingen til NRK som røyker litt av hvert. Helt utrolig at dette er på lørdagsrevyen.

1

riksen77

dette er da gammelt nytt, kriminelle i oslo har solgt narkotika i flere tiår, uten at politiet hat gjort så mye med det. de har jaget narkomane rundt i sentrum, men det er vel ikke blitt så mange færre av den grunn. det har vel kanskje spisset seg litt til men dette er ikke noe nytt

1

gaskenrigi

Jeg savner politikere med evner til å ordne opp, sende Politi ut i gatene og rydde opp.Bur inn alt og alle som har tilknytning til narkotika så blir Oslo en levelig by.

1

cochisedied

VGD har tidligere denne uken valgt å profilere Oslo som en perfekt by hvor alt er i skjønneste orden

Hva sikter du til? "VGD" er dette debattforumet - hvordan har et debattorgan "profilert" noe som helst?

cochise-

1

gaskenrigi

Hva sikter du til? "VGD" er dette debattforumet - hvordan har et debattorgan "profilert" noe som helst?

Det ble startet en tråd om Oslo tidligere i uka som ble satt på topp selv om den hadde null med politikk å gjøre.

1

DrSchwei

NRK har jobbet veldig hardt for å få noen til å antyde at man kan stå foran "svenske tilstander"... Blir litt parodisk denne vinklingen til NRK, som om alt er ute av kontroll. Selvsagt er det utfordringer også i Oslo, men ikke noe nærheten av det man har enkelte steder i Sverige. Dessuten er jo det svenske problemet også temmelig begrenset til noen områder - åpenbart ute av kontroll og forferdelig, men mange sitter jo nesten med inntrykket av at Sverige er et ødelagt land. Tvert imot er jo det fortsatt et av de alle beste landene i verden å vokse opp i, bortsett fra de mest utstøtte innvandrergruppene.

1

Torotto

Blir litt parodisk denne vinklingen til NRK

Det er jeg uenig i! Der hvor det er ungdomsgrupper, som ikke får seg utdanning og som velger kriminell virksomhet, så blir de rollemodeller for andre.

Av en eller annen årsak har disse nye gruppene heller ingen æreskodeks og er fullstendig uten noen form for skrupler. Livet er gjengen og det er noe de er villige til å dø for. For å holde orden i rekkene , er vold og usikkerhet en del av maktmidlene.

De som rammes hardest av disse menneskene, er andre fra samme kultur eller som er marginalisert i Norge. Det er vel nettopp grunne til at politi og politikere, skyver dette under teppe og ikke bryr seg å bruke penger for å gi trygghet. Enkelte ser på dette som nyttig i innvandrerfiendtlig sammenheng.

Problemet blir at dette vil spre seg over tid og stadig mer våpen og vold, vil blir resultatet.

Så må nå for pokker foreldre til ungdom, ta ansvar og sørge for at deres barn får utdanning og kan skaffe seg arbeid.

Det er vesentlig, når det handler om folk som kommer utenfra og skal leve og bo i Norge.

1

gaskenrigi

Oslo er en tikkende bombe som verken politikere eller politi vil gjøre noe med. Problemet får vokse og den dagen det må tas tak, har vi svenske tilstander.

1

Columbus_3

Ut fra ditt innlegg forstår jeg at mener du at det meste er greit og at ingen tiltak er nødvendig.

Eller tar jeg feil?

1

DrSchwei

Du tar feil - min kritikk er først og fremst den svært overdrevne vinklingen NRK har lagt opp til - de har klart å hoste opp en eller annen "ekspert" som sier at "det nærmer seg svenske tilstander" - det er ut fra denne overskriften NRK har jobbet fram en sak. Jeg har fra en annen kilde at NRK var på en forfatter av fiksjon for å få ham til å si det. Noe han takket nei til.

Det er ikke så lenge siden at NRK laget en lignende reportasje om at alt var så fælt og nærmes lovløst rundt Grønland. Etter min mening, har gått gjennom dette området i 13 år, har det ikke vært noen forverring. Bydelen som sådan har blitt bedre og tryggere, er min subjektive vurdering.

For folk utenfor Oslo framstår det hele jo som om det er forferdelige og lovløse tilstander.

Selvsagt skal det ikke være slik - og selvsagt er er narkotika og gjenger - det har det vært siden Tveita-gjengen herjet på på 80-tallet.

1

Topographix

Dette kommer nik som en bombe på våre stortingspolitikere, de er jo enten fra distriktene eller Oslo vest.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...