Politikk - Norsk

fargerik

Svein Flåtten kledd splitter naken

I dag ble Svein Flåtten kledd naken og ble sittende som en trist figur i riksdekkende TV på direkten i dagsnytt 18.

Som vi vet har Høyre vedtatt at det var idiotisk å innføre den fiskale avgiften på flyseter som de trengte for å saldere statsbudsjettet slik at de kunne gi skattelettelser til de med mest penger, og har altså gjort kuvending.

Vel, Flåtten, det er kanskje for sent, for avgiften er jo kommet for å bli.

AP stemte mot avgiften både i avstemning om statsbudsjett, og også når det var avstemning om revidert statsbudsjett, og hadde inndekning i sitt alternative budsjett for å IKKE innføre denne avgiften.

Dette er vel noe av det mest hysterisk tragiske de blåblå har innført av ny avgift for å finansiere sitt skattelettekjør.

Debatten er tilgjengelig på internett, det er bare å gå inn på NRK og se debatten i reprise. Frekke Flåtten klarer til og med å prøve å skylde på AP ! Slå den!!!

Det er gratis, lisensbatalerne har betalt. Tilgjengelig for alle. Spol frem til 18:50.

Det er ikke til å undres over at folk vender ryggen til de blåblå, og at vi kommer til å få et regjeringsskifte til høsten.

2
16 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vel, Flåtten, det er kanskje for sent, for avgiften er jo kommet for å bli.

Men AP er jo imot, så da vil de vel garantert fjerne den når de ifølge deg kommer til makten igjen til høsten? Eller er de egentlig for selv om de stemte imot?

1

Det er ikke til å undres over at folk vender ryggen til de blåblå, og at vi kommer til å få et regjeringsskifte til høsten.

I all verden. Hvor har du fått dette fra? Drømte du under middagsluren?

1
DenSisteBohem [sitat…] Men AP er jo imot, så da vil de vel garantert fjerne den når de ifølge deg kommer til makten igjen til høsten? Eller er de egentlig for selv om de stemte imot?

Eller er de egentlig for selv om de stemte imot?

det er det vel bare AP ledelsen som vet, og kanskje ikke de engang. tipper de er for avgiften men de stemmer mot for å virke som om de er imot. uansett er dette en særdeles tullete avgift som ikke vil hjelpe miljøet som venstre mente. om en flybillett koster 600 - 700,-Kr eller 680 - 780,-Kr har vel ikke mye å si uansett. og de flyene som rayenair kuttet ut på rygge er bare flyttet til et annet sted i europa så dette er bare nok et bevis på at vi har ubrukelige politikere som driver symbolpolitikk.

1

I dag ble Svein Flåtten kledd naken og ble sittende som en trist figur i riksdekkende TV på direkten i dagsnytt 18.

Det skal mer til enn en avbrytende og snakkesalig Ap politiker, for å vippe en dreven politiker som Flåtten "av pinnen". Ap roter som vanlig med sin egen økonomiske politikk, og stemmer for, det de strategisk først var imot. Når det er sagt, er Høyres forslag om å skrote flyseteavgiften, et usedvanlig dumt valgkamputspill.

1

Det er ikke til å undres over at folk vender ryggen til de blåblå, og at vi kommer til å få et regjeringsskifte til høsten.

Den som lever får se.

1
DenSisteBohem [sitat…] Men AP er jo imot, så da vil de vel garantert fjerne den når de ifølge deg kommer til makten igjen til høsten? Eller er de egentlig for selv om de stemte imot?

AP er like glade i fiskale avgifter som Høyre, så jeg tviler på at de i alle fall kommer til å fjerne inntektene som avgiften gir. Mulig de ender på det samme som Høyre ser ut til å gjøre, der man gjør litt om på avgiften og i praksis ender med samme inntekter til Staten, men kan skryte av at man fjernet Flyseteavgiften.

1

Fargerik : det hender av og til at det er nødvendig og strippe noen til skinnet. Rett og slett kle av alle argumentene de kommer med ett for ett, helt til de står splitter pine naken tilbake.

1
Jallaskar AP er like glade i fiskale avgifter som Høyre, så jeg tviler på at de i alle fall kommer til å fjerne inntektene som avgiften gir. Mulig de ender på det samme som Høyre ser ut til...

AP er like glade i fiskale avgifter som Høyre, så jeg tviler på at de i alle fall kommer til å fjerne inntektene som avgiften gir.

Selvfølgelig kan ikke den neste regjeringen bare slå en strek over det den blåblå regjeringen har innført!

Den helt nye fiskale avgiften den blåblå regjeringen har innført, er innbakt i statsbudsjettet, det er faktisk innført 1 600 000 000 kroner i fiskal avgift.

Tror du virkelig at den neste regjeringen bare kan knipse i fingrene og avskaffe den igjen sånn uten videre?

Arven fra de blåblå vil være et statsbudsjett som trenger disse millionene. Det lar seg ikke fjerne sånn uten videre.

En mulighet vil kanskje være å øke skattene med 1 600 000 000 kroner mer for å fjerne den blåblå regjeringens fantasifulle fiskale avgift, men det ville vel blitt ramaskrik.

1
Jallaskar [sitat…] Nei, det tror jeg ikke de hverken kan eller vil.

Det er som sagt for sent nå.

AP stemte MOT å innføre en fiskal avgift på flyseter, slik er det med den saken. Nå er den kommet, og jeg har selv ingen forslag her og nå til hvor pengene skal hentes fra til å dekke inn de 1,6 milliardene dersom den skal fjernes.

Har du?

Høyre snakker om å erstatte den med en annen avgift, men sier ikke hva det skal være.

1
fargerik Det er som sagt for sent nå. AP stemte MOT å innføre en fiskal avgift på flyseter, slik er det med den saken. Nå er den kommet, og jeg har selv ingen forslag her og nå til hvor pen...

Rene fiskale avgifter som dette (selv om det er kamuflert som en miljøavgift) bør erstattes med skatt, det er mye bedre fordelingsmessig.

Om man virkelig ønsket å ha en miljøavgift måtte den treffe mye bedre enn en liten flat avgift på alt, og ikke minst måtte avgiften være mye høyere enn den er i dag om den skulle hatt noen god effekt miljømessig.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
44 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...