Politikk - Norsk

loccie

Påminnelse: Ellingsens honnør til Odins Soldater

Siden det snart er valg er det på tide med en påminnelse: FrP's Jan Arild Ellingsen ga honnør til Odins Soldater.

Noen relevante opplysninger:

1. Natteravner fremstår nøytrale, og det er med overlegg. De går rundt og ser usedvanlig dølle ut, med gule refleksvester og det hele, med den hensikt å unngå å provosere berusa bølletryner og diverse. De ser omtrent slik ut når de poserer offentlig: Halloisen!

2. Det har vært bred politisk støtte for dette opplegget fra starten. Ingen med vettet i behold har kritisert natteravner for å være politiske aktivister.

3. Tidligere talsmann for Odins Soldater, Roy Alte, uttalte at de selv var for natteravner å regne.

4. ... mens de poserer bl.a. slik offentlig: Bø!

5. ... og deres opprinnelise er en finsk innvandringskritisk bevegelse av samme navn

6. ... og de påsto, til tross for å benytte militant symbolikk i navn og bekledning, å ikke være politiske aktivister. Alte er selv aktivist, og selverklært høyrepopulist, og har en rekke interessante tilknytninger her.

7. Forsvaret av bevegelsen, inkludert en rekke offentlige uttalelser (også på VGD for øvrig) gikk i høy grad på hvor legitim bevegelsen var nettopp på grunn av innvandringspolitiske vurderinger

8. En rekke OS-folk har uttalt seg om kontroversielle problemstillinger i den forbindelse, inkludert å "hylle ABB for en god jobb" (etter Ellingsens honnør riktignok, men han har ikke trukket den), i tillegg til en rekke andre uttalelser, med tydelig politisk hensikt, fra dag én.

9. De har også kosesnakka litt med Listhaug, som slettet kosesnakket radig

10. .. og selvfølgelig blitt tatt sterk avstand fra av samtlige regjeringsmedlemmer, bortsett fra denne ene busen Ellingsen.

Militant raddispakk kan få marsjere lovlig, men ikke snike seg inn bakdøra som feige småjenter, ved late som om de er som jævla natteravner, AKA nøytrale døllmeisters, når de i realiteten er en høyst politisk gruppering. Folk som ikke tok fullstendig og entydig avstand fra disse søpletrynene, må man merke seg for fremtiden. Ellingsen visste godt hva han ga honnør til, det var aldri noen reell tvil om at denne grupperingen var høyst politisk, og med hvilket fortegn. Men Ellingsen er feig.

Selv en stemme til Høyre kan dessverre være med på å tillate denne typen testikkelvakuum i regjering. Nei til sleske tilstander! Stem med omhu.

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tror du Ellingsen får plass i regjeringen? Ser han skal gi seg som politiker så stor sjans at du slipper mer av dette testikkelvakuumet.

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk dayakara341 Siste svar

Politikk i USA

Det er forferdelig at det republikanske partiet i USA gjør alle de fæle tingene de gjør, noe må gjøres snarest for USAs sak er verdens sak. De som sier at det ikke har noe med Norge å gjøre tar svært...
1
5 svar

Støre mer opptatt av hvem som sier hva

Det er virkelig synd Støre er mer opptatt av hvem som sier hva framfor å hjelpe "vanlige folk". Støre-regjeringen ble valgt på at "Nå er det vanlige folks tur!" Dette har "vanlige folk" sett lite av t...

Jonas Gahr Støre mener Frp og Rødt argumenterer påfallende likt

Statsminister Jonas Gahr Støre ser tegn til at ytterfløyene i politikken finner sammen. Han registrerer at Rødt og Frp ofte setter tonen i Stortinget.


Bilde www.msn.com
1
10 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Natos plan for å hindre krig i Europa

Nato-landene og USA vil i neste uke sende konkrete og skriftlige svar på Russlands krav til en ny sikkerhetsordning i Europa. Nato har allerede foreslått tre møter med Russland i de neste ukene, med k...
Bilde

Natos plan for å hindre krig i Europa: Tilbyr Russland tre hastemøter

Nato-landene og USA vil i neste uke sende konkrete og skriftlige svar på Russlands krav til en ny sikkerhetsordning i Europa. Nato har allerede foreslått tre møter med Russland i de neste ukene, med k...


Bilde www.vg.no
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Giske igjen på vei mot toppen . . . . ?

Mange trodde nok at Trond Giske var politisk død. Giske etablerte sitt eget lokallag = Nidaros sosialdemokratiske forum i høst med bare 9 medlemmer. Når leder han det desidert største lokallag innen T...

Giske-ledet lokallag får stor innflytelse i Trondheim Ap

Trond Giskes lokallag har på kort tid blitt det største i Trondheim. Det gir 17 representanter og stor innflytelse i viktige beslutningsorganer i Trondheim Ap.


Bilde www.msn.com
1
5 svar
Laster...