Kva er det dei ikkje vil at vi skal oppdaga? Skjer det ting i regjeringa som dei ikkje vil ha fokus på?

Så du tror Sylvi har laget dette dramaet med vilje?

1

Når det blir lagar ein slik mediesak, så må vi alle spørra oss: Kva er det dei ikkje vil at vi skal oppdaga? Skjer det ting i regjeringa som dei ikkje vil ha fokus på?

Finst det politiske journalistar der ute som har noe anna enn Sylvi sin Facebook profil på skjermen?

Når du skriver det slik, er det to kandidater, den nye våpenloven, som ikke er av allmenn interesse, og ACER.... som det har vært altfor lite kritisk skriving om.

1

Et betimelig spørsmål. Jeg tror nok Solberg over noe tid nå har vært fornøyd med å ha en støygenerator i regjeringen slik at hun kan få pludre på med sitt helt uforstyrret. Slik som den nevnte våpenloven eller andre saker.

Men akkurat denne dessertbuffeten ble litt for fristende for Den Andre som i behov av å styrke egen posisjon har mobilisert et kaudervelsk helvete ut av den ubrukelige sleivkjeften til Listhaug.

Det grunnleggende problemet er at våre ledende politikere synes å være tjent med høyt fokus på slike uvesentlige fnaskerier. Det vitner om et politisk system i ubalanse hvor den diskusjonen rundt og den demokratiske kontrollen med viktige avgjørelser uteblir.

Det burde virkelig bekymre.

3

Hun kommer helt sikkert til å stille tåkefyrsten og venstresiden til veggs flere ganger.

Så får vi da se om mistillitsforslaget kommer ...

1
fargerik [sitat…] Det gjør ikke noe om du trekker tilbake til den anstendige del av høyresiden.

I skillet mellom hva som er viktig samfunnsbyggende virksomhet og hva som er meningsløst brød og sirkus tilhører jeg ikke noen side.

Det er åpenbart at dette kakleriet rundt retorikk, krenkelser, dobbeltkrenkelser, fornærmelser i første, andre og tredjegrad og så videre ad nauseaum flytter fokus bort fra de politiske beslutningene og reformene som skal bygge landet vårt.

Her er vår tids problem. Ikke Listhaug sitt slemme munnhus og hennes motstanderes refleksive sikling hver gang hun sier noe idiotisk.

3
InnocentBystander Problemet er jo eventuelt saker som har gått heilt under radaren. Eg veit ikkje, men eg blir jo mistensom når regjeringa er villig til å ta så mye støy på grunn av ein temmelig lit...

Tror nok dette skyldes en gedigen feilberegning fra Erna sin side. Hun har jo i forrige periode gitt FrP fritt spillerom i justis og innvandrings/flyktnings politikken.

Slik fikk FrP muligheter til å beholde sin oppslutning, som var nødvendig for Erna til en ny periode i regjering.

Heldigvis så gikk Listhaug i sin egen felle. Listhaug er nå så svekket etter dette stuntet, at hun aldri kan komme videre i politikken. Hun er nå blant de uspiselige og kan dele selskap med Carl Ivar.

Erna stil er jo å smile og sitte rolig i båten. Under dette driver hun et spill, som utfordrer demokratiet.

Norsk deltakelse i Afrikansk styre, hvor Saudi Arabia er bidragsyter, og hvor kostnaden er dekket i bistandsbudsjettet.

1

Det var jo uvanlig konspiratorisk til å komme fra deg :)

Hva tenker du de prøver å tåkelegge?

2
Torotto Tror nok dette skyldes en gedigen feilberegning fra Erna sin side. Hun har jo i forrige periode gitt FrP fritt spillerom i justis og innvandrings/flyktnings politikken. Slik fikk F...

Heldigvis så gikk Listhaug i sin egen felle. Listhaug er nå så svekket etter dette stuntet, at hun aldri kan komme videre i politikken. Hun er nå blant de uspiselige og kan dele selskap med Carl Ivar.

Det gjenstår å se. Siv Jensen vil nok etterhvert bli erstattet av Listhaug. Selv om FrP da erklærer en ny profil og blir et rendyrket nasjonalistparti, og muligens støter fra seg en del velgere, tror jeg klokketroen på den europeiske høyrebølgen vil være mest forlokkende.

Kanskje vi vil oppleve at FrP skifter navn til NS.

Kanskje landet trenger et rendyrket, populistisk, fremmedfiendtlig nasjonalsosialistisk parti på høyresiden? Det er nok et sjansespill, men det er sikkert mulig også i Norge å få oppslutning rundt dette, bare retorikken er jævlig nok.

1
0gg0 [sitat…] Hele innlegget ditt havner faktisk på listen over særdeles dumme uttalelser fra venstresiden.

Niks. Lik det eller ikke, men vi vet alle i hvilken retning Listhaug vil trekke FrP. FrP står ved et veivalg dersom mistillitsforslaget får flertall.

Enten er Listhaug ute, eller så er hele FrP ute sammen med Listhaug, og da selvfølgelig også hele regjeringen.

Blir FrP fristilt fra regjering, starter garantert maktkampen. Mellom det moderate FrP og det ekstrempopulistiske FrP.

Listhaug har intet å tape på det dersom regjeringen ryker, det vil være hennes store sjanse til å bli partileder og omdanne FrP.

Et mer radikalt høyrepopulistisk FrP vil bli mottatt med jubel blant deg og resten av fanklubben her i VGD.

1
fargerik Niks. Lik det eller ikke, men vi vet alle i hvilken retning Listhaug vil trekke FrP. FrP står ved et veivalg dersom mistillitsforslaget får flertall. Enten er Listhaug ute, eller s...

Niks. Lik det eller ikke, men vi vet alle i hvilken retning Listhaug vil trekke FrP. FrP står ved et veivalg dersom mistillitsforslaget får flertall. Enten er Listhaug ute, eller så er hele FrP ute sammen med Listhaug, og da selvfølgelig også hele regjeringen. Blir FrP fristilt fra regjering, starter garantert maktkampen.

For noen sjikanøse innlegg du skriver her, fargerik.

1
fargerik Niks. Lik det eller ikke, men vi vet alle i hvilken retning Listhaug vil trekke FrP. FrP står ved et veivalg dersom mistillitsforslaget får flertall. Enten er Listhaug ute, eller s...

Niks. Lik det eller ikke, men vi vet alle i hvilken retning Listhaug vil trekke FrP.

Eh, nei. Ekstrem-venstre tror og fantaserer. Men det er selvsagt kun det det er. En fantasi som ikke har en flik av en rot i virkeligheten.

Derfor havner innlegget ditt på listen.

1
Laster...