Politikk - Norsk

InnocentBystander

Fleire trådar om Listhaug!

Det er no ni (om eg har talt riktig) trådar om Listhaug.

Skal vi prøva å få dusinet fullt?

Og bare for å vera litt seriøs: Skjer det ikkje noe anna i Norsk poltitikk enn Listhaug?

2
24 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Skjer det ikkje noe anna i Norsk poltitikk enn Listhaug?

Ikke så mye spennende om dagen, men noen viktige saker er vel på dagsorden som acer. Støre som har sagt at han skal begynne å lytte på folket ser ut til å svike folket på det spørsmålet.

1

Det er no ni (om eg har talt riktig) trådar om Listhaug.

Skal vi prøva å få dusinet fullt?

Generelt sett er det et problem her at folk ikke kan poste innleggene sine i allerede eksisterende tråder. Enkelte virker jo som de ikke engang ser etter før de starter en ny tråd.

Blir jo helt kaos her inne så snart det dukker opp en "brennhet" sak.

1

: Skjer det ikkje noe anna i Norsk poltitikk enn Listhaug?

På nasjonalt plan? Sikkert, men dette kan bety regjeringskrise, som er alvorlig. Det overskygger det meste og det kan jo hende det er Listhaug som gir Solberg banesåret.

Hadde Solberg vært smart hadde hun tatt saken i egne hender og lost Listhaug ut dørene før de andre gjør det.

Så blir det sikkert en Listhaugtråd, dette også :)

1

* Det er no ni (om eg har talt riktig) trådar om Listhaug.

Skal vi prøva å få dusinet fullt? *

Blir fort 20 om mod ikke fletter dem inn i en samletråd, men men..... Ellers kan det jo nevnes at det er helg og snart påske.

1

Det er no ni (om eg har talt riktig) trådar om Listhaug. Skal vi prøva å få dusinet fullt?

Alternativt:

Listhaug - uten en tråd?

3
EinarSalbu [sitat…] På nasjonalt plan? Sikkert, men dette kan bety regjeringskrise, som er alvorlig. Det overskygger det meste og det kan jo hende det er Listhaug som gir Solberg banesåret. H...

Hadde Solberg vært smart hadde hun tatt saken i egne hender og lost Listhaug ut dørene før de andre gjør det.

Problemet er jo at Høyre med Erna har blitt ett gissel, ved å ha gitt FrP frikort gjennom hele første regjeringsperiode og derved bidro til å holde FrP oppslutning oppe. Uten FrP mister Erna regjeringsmakten og det er tydeligvis ingen grense for hva Erna, vil utsette Høyre for av hensyn til regjeringsmakt.

Dessverre er det heller ingen samlet kraft til å ta over. Dertil er målene alt for diffuse, om hva man vil bruke makten til.

1
Torotto [sitat…] Problemet er jo at Høyre med Erna har blitt ett gissel, ved å ha gitt FrP frikort gjennom hele første regjeringsperiode og derved bidro til å holde FrP oppslutning oppe. U...

Uten FrP mister Erna regjeringsmakten og det er tydeligvis ingen grense for hva Erna, vil utsette Høyre for av hensyn til regjeringsmakt.

Da må noen, helst Siv Jensen, be Listhaug gå. Man kan jo skylde på hensynet til familien, som jo er helt legitimt.

1

Det er no ni (om eg har talt riktig) trådar om Listhaug.

Skal vi prøva å få dusinet fullt?

Per dette øyeblikk tror jeg det er rundt 15-16 tråder på forsiden om eller relatert til Listhaug. Når vi 20? Tenk deg om hun skulle trekke seg, få sparken (Solberg har jo pludret ut standardfrasen til enhver styreleder i Eliteserien - 'full tillit') eller prestere å felle regjeringen ved hjelp av Det Gode Mennesket frå Bømlo?

Da tror jeg forumet kommer til å implodere.

2

Det er vel mer enn nok underholdning med regjeringen nå . AP får skjult sitt svik mot oss vanlige strømkunder med sitt Acer standpunkt. Nå ser vi at Ap tenker kun på Stat og kommunenes inntektskilde og ikke vanlige strømkundene.

1
InnocentBystander [sitat…] Då trur eg at alle utafor den harde kjernen vil ta ein VGD-pause og venta til bråket har lagt seg.

Det tror jeg også. Bare få gidder å gnåle på det samme omatt og omatte i flerfoldige tråder. Alt som er blitt skrevet i disse trådene, kunne man lett samlet i en tråd. De samme kommentarene går igjen i alle trådene. Bortsett i fra noen fornuftige kommentarer, og noen veldig morsomme også :), så går det mest i "grøftevenstre" og "grøftehøyre".

1

Lignende innlegg

Nedgangskameratene styrer Norge

Nedgangskameratene styrer Norge nå. Og mange angrer tydeligvis på at de ga sine stemmer til AP og Sp. Hadde det vært valg i dag hadde Støre og Vedum vært avhengige av både MDG og Rødt i tillegg til SV...

Massiv strøm-smell for Støre: - Vokser i omfang dag for dag

Arbeiderpartiet og Senterpartiet synker som to steiner i fersk måling. Oppturen fortsetter for Erna Solberg.


Bilde www.msn.com
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Peace in our time?

Kald krig, hvorfor? Terrorbalanse.? Krig med stedfortredere? Lavintensitetkrig med anriket våpen.? Troen på egen overmakt? 2 x Afghanistan, Vietnam,Tidligere Jugoslavia? Atomvåpen som trussel eller ik...
1
4 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Natos plan for å hindre krig i Europa

Nato-landene og USA vil i neste uke sende konkrete og skriftlige svar på Russlands krav til en ny sikkerhetsordning i Europa. Nato har allerede foreslått tre møter med Russland i de neste ukene, med k...
Bilde

Natos plan for å hindre krig i Europa: Tilbyr Russland tre hastemøter

Nato-landene og USA vil i neste uke sende konkrete og skriftlige svar på Russlands krav til en ny sikkerhetsordning i Europa. Nato har allerede foreslått tre møter med Russland i de neste ukene, med k...


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Laster...