Politikk - Norsk

Corvus

IS sin ambisjon

Ifølge en FN-topp så er ambisjonene til IS å oversvømme Europa med muslimske flyktninger.

Nå som de er nærmest utradert i Syria så har de skiftet fokus til Afrika. Mens det i Syria var rundt 20 millioner innbyggere, så er de i Saheldistriktet i Afrika en befolkning på over 500 millioner.

Så kan man stålsette seg og vurdere hva som er lurt for Europa og Norge sin del i årene fremover. La millioner, eller titalls millioner få strømme inn på kontinentet vårt, eller gjøre Europa om til en festning. Norge har jo bidratt i stor grad til å hente flyktninger ved å plukke opp tusenvis rett utenfor Libyas kyst.

Bør vi fortsette med dette, og hva bør vi og Europa gjøre med den enorme mengden afrikanere som vil komme og få Syriakrisen til å bli småtterier?

Større problemer i vente

1
51 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Daesh er veldig redusert, og flommen av migranter er finansiert av migrantene selv. Det menneskesmuglerne som er problemet. Av det jeg har lest på nyhetene, så ser det ut til at vi har nådd et foreløpig apex, og strømmen er på vei ned. Men menneskesmuglerne, de som har dette som sitt lukrative levebrød, gir en 360 pakke til sine klienter. De frakter dem, og gir hva de trenger av instruksjoner i forholdet til myndighetene for å komme inn.

1

Jeg har tenkt det mange ganger. Men - alle båter som legger ut fra Libya burde vært tvunget tilbake av militære fregatter eller senket. Da ville disse flåtene avtatt av seg selv. Det hadde gjort Europa så mye tryggere.

USAs og Natos fjerning av Gaddafi var den største tabben på denne siden av årtusenet. Han var siste garantist for denne strømmen over Middelhavet.

1
Corvus Tror du må lese linken. Daesh har forflyttet seg til Afrika. Problemet kan bli enormt mye større en det vi har sett til nå, Europa kan være i store problemer

Problemet kan bli enormt mye større en det vi har sett til nå, Europa kan være i store problemer

Han forfatteren/politikeren som ble gravlagt i dag, han foreslo jo at Norge burde ta imot 1 million flyktninger (og asylsøkere?) da for noen år siden, og han ble visst vurdert som veldig klok av de fleste, virker det som, så da hadde vel det vært gunstige greier for dette lille landet da sikkert...

1
Corvus Michelet? Ja, spørs om han var av samme oppfatning nå de siste årene, når det idealistiske, solidariske glansbildet mange har hatt blir møtt av virkeligheten.

nå de siste årene, når det idealistiske, solidariske glansbildet mange har hatt blir møtt av virkeligheten.

Jeg tror absolutt ingenting kan gjøre såpass inntrykk på f.eks. partier som SV og Rødt at de noen gang begynner å bli skeptiske mht. denne problematikken. Alt er greit for (bl.a.) disse, og jeg tør vedde på at slik kommer det til å bli "alltid" fremover...

1

IS og europas venstreside har felles interesser - fylle Europa med muslimer og negre.

- som påpekt flerfoldige ganger av personer som tenker.

1

Bør vi fortsette med dette, og hva bør vi og Europa gjøre med den enorme mengden afrikanere som vil komme og få Syriakrisen til å bli småtterier?

Stem Frp.

1
Framsynt IS og europas venstreside har felles interesser - fylle Europa med muslimer og negre. - som påpekt flerfoldige ganger av personer som tenker.

Når alle med vet i skallen vet at denne flyktningstrømmen mot Europa har sin årsak i en politikk som ble utformet av USA og Saudi Arabia, som en motvekt mot Iran.

Saudi Arabia ledere gikk i allianse med Wahhabismens ledere og strammet inn hjemme og opprettet moskeer "teroristskoler" i utlandet som underviste i wahhabisme, for å stå imot Iran og Sovjetisk innflytelse i Afghanistan.

Dumskapen med å forsøke innføre demokrati i Irak, som skapte økt shia innflytelse i regionen og hvor ble midlet som skulle demme opp og skape borgerkriger og ikke minst svekke nasjonale organisasjoner. Hvordan kom IS til Afghanistan og satte igang angrep og massakre på andre grupper. Hvem tjener på dette?

USA?

Så idag er dette nettopp resultat av en politikk, norsk høyrepolitikere har støttet.

1
Framsynt [sitat…] [Slettet]

Det er på grunn av flyktningstrømmer som er forårsaket av kriger i Irak, Syria og sammenbruddet i Libya.

Disse krigene forårsaket en endring i maktbalansen i regionen og derfor ble Syria dratt med i vakuumet, som oppstod etter Irak2 krigen og forfølgelse av sunnimuslimer. Men kaos i Irak og Syria var veien kort til å få en dominerende rolle, som utfordrer til Assad.

Slik sett tjente IS i utgangspunktet en rolle også for USA.

I Libya, under Gaddafi så brukte han penger for å bli populær i Afrika og i tillegg var det mange som reiste ditt og jobbet eller var leiesoldater.

Men her som eller oppstod det nye stridigheter på bakgrunn av stammetilhørighet og mangel på en sentralmyndighet, noe som medførte at menneskesmugling til Europa ble god butikk.

Dessuten har venstresiden ingen mål om å få alle afrikanere til Norge, ettersom de bør og skal utvikle sine egne land og vi trenger ikke å importere folk som har ett forbruk, lik det vi selv har, ettersom det ikke er bærekraftig.

Hovedproblemet i Afrika er ikke ressurser, men den sammenblanding av imperialisme og lokal overklasse, som søler bort felleskapets ressurser og forgjelder landene.

1

Glem dagen igår, tenk på hva som vil skje imorgen.

Vi kan ikke gjøre noe med fortiden som allerede er historie, derimot har vi stor innflytelse over vår fremtid.

1
gaskenrigi [sitat…] Stem Frp.

Men det gjør jo de fleste allerede og flere vil nok komme til.

APs tid er gudskjelov ute for all tid. De tar ikke engang hensyn til sine egne representanter som har meldt fra om sex trakassering. Fyren er jo inne i varmen igjen før det har gått null time, men det er vel lov å tippe at AP blir straffet mer enn de er klar over ved neste korsvei.

1

Hadde AP hatt vett til å føre en hard innvandringspolitikk, jobbe for arbeiderne og i tillegg pekt på høyrepartienes skattelettelser til de rike som ikke trenger dem ville de aldri har tapt et valg igjen.

1

Ap er ikke de som er mest blinde for innvandringens negative sider, men de har nok vært dårlig på integrering helt fra begynnelsen av den fremmedkulturelle innvandringen startet.

Venstre, Sv og MDG stiller vel sterkt i utopiske drømmer om at det fargerike fellesskapet er så bra, og som åpner sine hjerter for strømmer av folk som ikke er fornøyd med levemåten her i våre vestlige samfunn.

1

Det vi kan/bør gjøre er å tilføre verdens matprogram mer enn skarve 500 mill.

I tillegg bør vi gjøre mer i kampen for å utslette IS og de øvrige terror-organisasjoner.

Og slik hjelpe de der de er.

1
GARDSDATTRA Det vi kan/bør gjøre er å tilføre verdens matprogram mer enn skarve 500 mill. I tillegg bør vi gjøre mer i kampen for å utslette IS og de øvrige terror-organisasjoner. Og slik hjel...

Nettopp.

Man bør drastisk øke midlene til nødhjelp og å heve levestandarden i Afrika, noe som også gir soleklart mest for pengene.

Å bruke enorme midler på å hente relativt få migranter til Norge og Europa gir ytterst lite for midlene i forhold.

1
Corvus Nettopp. Man bør drastisk øke midlene til nødhjelp og å heve levestandarden i Afrika, noe som også gir soleklart mest for pengene. Å bruke enorme midler på å hente relativt få migr...

Å bruke enorme midler på å hente relativt få migranter til Norge og Europa gir ytterst lite for midlene i forhold.

Folk som har lagt ut på flukt og derfor kommer til Norge, har vi plikt til å ta imot.

Ser ingen problemer med det.

1
GARDSDATTRA [sitat…] Folk som har lagt ut på flukt og derfor kommer til Norge, har vi plikt til å ta imot. Ser ingen problemer med det.

Nei, og vi er mange med deg.

Men vi må også forstå katastrofetenkerne som er en del yngre enn oss, som har fått det for seg at de ikke vil få pensjonen sin når de er 67. Også sitter de her på VGD og bekymrer seg og tror det hele beror kun på mennesker på flukt fra fjerne land.

Det er mer komplisert enn som så

1
Strandereng Nei, og vi er mange med deg. Men vi må også forstå katastrofetenkerne som er en del yngre enn oss, som har fått det for seg at de ikke vil få pensjonen sin når de er 67. Også sitte...

Jeg tror det er regjeringen som fyrer opp folks fremmedfrykt og rasisme.

Justisminister Wara var på dagsrevyen i kveld i debatt (vill krangel) med byråd i Oslo Raymond Johansen, der Wara påsto at problemene med kriminelle ungdomsgjenger er innvandring fra land det slik oppførsel er kultur.

Og forrige kvelden var Sylvi Listhaug på dagsrevyen og fortalte oss at mangel på ambulanser handlet om at pengene gikk til innvandrerne og at disse også la beslag på helsevesenet.

1
nostalgikern [sitat…] Jeg tror absolutt ingenting kan gjøre såpass inntrykk på f.eks. partier som SV og Rødt at de noen gang begynner å bli skeptiske mht. denne problematikken. Alt er greit for...

KRF og Venstre er ikke noe bedre, bortsett fra at de kanskje er noe mer "naive" - enn "bevisste", i forhold til sin innvandringsliberalisme.

For Norge som nasjon er de "av samme ulla".

Vi ser jo også hvor lite som skal til, før KRF og Rødt finner hverandre.

Ref. Sylvi Listhaugs avgang, hvor også deler av Venstre valgte å falle sin egen regjering i ryggen.

SV og Rødt vet man hvor man har. Sviket fra Venstre og KRF, kan komme når man minst aner det.

1
GARDSDATTRA Jeg tror det er regjeringen som fyrer opp folks fremmedfrykt og rasisme. Justisminister Wara var på dagsrevyen i kveld i debatt (vill krangel) med byråd i Oslo Raymond Johansen, de...

ustisminister Wara var på dagsrevyen i kveld i debatt (vill krangel) med byråd i Oslo Raymond Johansen, der Wara påsto at problemene med kriminelle ungdomsgjenger er innvandring fra land det slik oppførsel er kultur.

Jeg så ikke, jeg er i ulveland og sparer på nettet:-)

Og i dette landet jeg er i har det vært steinkasting lenge fra grupper som ikke slipper noen inn i ghettoene sine. I motsetning til deg håper jeg virkelig at denne steinkastingen blir kvalt i fødselen. Og det uten knefall Frp. Det er mange utenfor Frp som ønsker skyting i boligområder og steinkasting etter natteravner forbudt. Tror ingen partier ønsker dette, gardsdatter. Norge kan ta grep før det er for sent.

1
Strandereng [sitat…] Jeg så ikke, jeg er i ulveland og sparer på nettet:-) Og i dette landet jeg er i har det vært steinkasting lenge fra grupper som ikke slipper noen inn i ghettoene sine. I...

Og i dette landet jeg er i har det vært steinkasting lenge fra grupper som ikke slipper noen inn i ghettoene sine.

Islamske tradisjoner og kultur er viktig å ta vare på, i møte med den norske befolkning. "Troløse hunder" - som vi tross alt er.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Dødelig strømpolitikk

Nå ser det ut til å bli normale vintre, som jeg trodde. Så nå kan politikerne og særlig Erna se dødsfall i møte. Viktigst var å effektivisere og spare penger og gi lettelser til de rike. Kollaps I he...
1
2 svar
Laster...