Nye VGD er lansert! Mer informasjon

https://www.nrk.no/norge/eksperter-kritisk-til-publisering-av-kart-med-militaere-anlegg-1.14222413Så kan dere være så vennlige å ikke spionere akkurat her.

Norge må være det første landet i verden som går ut med et slikt kart, ironisk nok like etter at man har fengslet en russer mistenkt for spionasje.

I mine 31 år har jeg aldri brydd meg noe særlig om politikk, men dette handler om så mye mer. Dette handler om Norges evne til å forsvare seg. Først ruster man ned forsvaret og deretter forteller man alle potensielle fiender nøyaktig hvor det lille vi har igjen ligger. Man må jo begynne å lure på om enkelte politikere ønsker at Norge skal bli invadert.

Dette er så grovt at jeg ikke kan skjønne annet enn at regjeringen må gå og det bør vurderes fengselsstraff for de direkte involverte.

3
39 svar

39 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

PerryAndre

Så kan dere være så vennlige å ikke spionere akkurat her.

Skal du se de mest hemmelige og viktigste basene må du kunne se gjennom fjell. Tror mange som har avtjent militærtjeneste har kjennskap til minst en base som ligger i fjell. Flere ligger sammen med militære lager av kjøretøy.

De som du linker til har alle, som reportasjen på TV i går bekreftet, har godkjent å være med på det nye kartet.

1

riksen77

Dette er jo typisk norsk naivitet, hva er poenget med å forsøke å holde installasjoner hemmelige når de samme myndigheter offentligjør dette selv? Dette er utrolig lite gjennomtenkt

1

Janus1

Er vel ikke så farlig dette.hvem bryr seg egentlig om noen små baser i lille feige Norge?nordmenn går rundt og tror de er viktige men egentlig ler de av oss alle sammen

1

bjarsvei

De bruker da tupolev som bombere og sukhoi og MIG som jagere....

1

Kjetil_e

Det stemmer, som en kuriositet så har vel russerne fortsatt noen Mig25 ibruk. Sannsynligvis tidenes raskeste jetjager. Kan nå opp i over 3000 km/t.

1

Torotto

@Bergsprekken Ja eller bruk Gogglemap satellitt. og noen steder bilder langs vei

Lyser stort foto forbudt skilt

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...