Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Motstanden mot bompengegalskapen øker

Enda en en flott aksjon av NOK er NOK på Nord-Jæren.

Kuppet bystyremøte i Stavanger :)

Håper opprøret sprer seg over hele landet.

1
75 svar

75 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Kul_Djevel

Ja, etter at Frp kom i regjering så setter vi nye rekorder hver dag når det kommer til bomstasjoner. Aldri blitt bygget flere bomstasjoner enn under Frp. Frp har blitt tidenes verste landveisrøvere.

2

DenSisteBohem

Det virker som at du faktisk tror at FrP sitter med rent flertall på Stortinget, men la meg opplyse deg om en ting: Det gjør de ikke.

La meg også opplyse deg om noen annet: I Rogaland var det bare FrP som stemte imot disse nye bommene. Dine partier, AP, SV og SP stemte alle for. Tygg litt på den du...

1

Kul_Djevel

Det virker som at du faktisk tror at FrP sitter med rent flertall på Stortinget, men la meg opplyse deg om en ting: Det gjør de ikke.

Ingen som tror det. Bare påpeker at Frp er tidenes kamelsluker. Får ikke til noe som helst av politikk de har skreket høyt om i årevis.

Det er jo merkelig at det partiet som har vært mest i mot bompenger faktisk har vært ansvarlig for å bygge flest bomstasjoner av alle :)

Men at du forsvarer dette sviket fra Frp mot sine velgere er som forventet.

Frp burde selvsagt ikke vært så svake og satt noen krav de også, men det får de ikke til. Det er derimot verdensmestere i å gi etter for krav fra sine samarbeidspartnere :)

He he. Og nå som Krf skal inn i regjering så skal de selge seg enda mer :D :D

Blir gøyale 3 år fremover. Blir mye mer å ta Frp på nå fremover ja :)

1

riksen77

Det er helt greit å lage litt oppstyr pga bommveier når politikerne ikke har forstått at det er nok kommer for lengst. Nå er det regelen når veier skal bygges, og mange byer får egene bindinger som i Oslo. Bileierne betaler enorme mengder til staten, og det er flere enn de som kjører på veiene daglig som har nytte av dette. Bedre kollektiv trafikk, bedre responstid på utrykning osv osv. Politikerne tror de bare kan kjøre på.

2

axce

Politikerne tror de bare kan kjøre på.

De folkevalgte representerer jo folket, er jo vi som vil ha masse bomstasjoner.....vi har jo demokrati.

Men dette løser seg etterhvert. Når vi ikke har flere samfunnsområder å avgi makt til EU på, slipper vi valgene og sparer masse penger på det.

Da kan det bygges langt flere bommer.

1

MacanT

Når vi ikke har flere samfunnsområder å avgi makt til EU på

Hadde vi nå enda fulgt EU reglene hva gjelder bompenger så hadde det faktisk ikke vært så gale :)

Bompenger, bilavgifter, tobakk og alkohol er vel de eneste områdene vi har klart å få til unntak, merkelige greier :)

2

fedda1

Da kan det bygges langt flere bommer.

Dét tror jeg neppe vil skje, jf aksjonene som skjer nå. Jeg tror Solsvik Olsens frislipp av hvor mye kommunene kunne kreve i bompenger og kommunenes manglende evne til å sette grenser for seg selv - tvinger frem at veiene i fremtiden - vil bli finansierte over skatteseddelen.

1

richardoslagulf

Bompenger er en tullete avgift skapt utelukkende for å kontrollere oss!

Miljøargumentet er bare noe de bruker for å rettferdiggjøre det. I virkeligheten bryr staten seg ingenting om miljøet. Staten er bare et apparat for borgerskapet!

1

GreySerpent

Jeg er for bomringer a la Oslo, for bedre luft. Men da må det være kollektivalternativer som fungerer. Ikke for bom som skal finansiere vei.

1

PerryAndre

Jeg har tidligere vært irritert over å betale bompenger for jeg har ikke sett noe vei av betydning komme ut av de pengene. Nå bygges det veier og bruer i stor stil. Jeg betaler mye mer i bompenger, men har kommet til den mening at jeg vil heller kjøre på de nye veiene som er laget og de som kommer enn å kjøre på gamle veiene med økende biltrafikk.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...