Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dr. Amundsen stiller diagnose...

på Abid Raja.

Ifølge Per-Willy Amundsen er det for lett å få sykemelding om verbal refs fra sjefen fører til sykemelding.

Amundsen, som meg kjent ikke er lege mener altså at han er bedre kvalifisert til å stille diagnoser enn norske leger, eller i alle fall legene til sine politiske motstandere.

Det fins et ord for sånn oppførsel fra en så profilert politiker i det offentlige ordskiftet, men det ordet kan vel ikke skrives her da en risikerer å få sitt innlegg slettet.

1
142 svar

142 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

erdetslik

Det er ganske artig å se reaksjoner fra enkelte på venstresiden når noen fra Frp legger fram kritiske uttalelser.

Vet du hva en diagnose er ? PWA har ikke stilt noen som helst diagnose, men er derimot kritisk til at det er for enkelt å få sykmelding dersom det er kjeft fra sjefen som er årsaken:

"Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen skriver på Facebook at det har blitt for lett å få sykemelding, om verbal korreks fra sjefen kvalifiserer som «diagnose»."

Jeg uthevet "om" - det gir deg kanskje riktig forståelse av kritikken. Og OM det er slik at Abid Raja tok det så tungt å få kjeft av sjefen at han måtte sykmelde seg - så ble han vel lei seg for det. Riktignok vet ikke PWA om det er kjeft fra Trine som var årsaken til sykmeldingen.

Men PWA har altså ikke stilt noen diagnose - slik TS insinuerer. Men han fikk vel bare lyst til å slenge litt dritt om Frp.

2

HLund

PWA har vel strengt tatt null grunnlag for å vite noe om Abid Raja har grunnlag for sykemeldingen sin. Da burde han selvsagt holdt seg for god for å kommentere det. En uting å kommentere andre politikeres sykemelding spør du meg. Det må du gjerne være uenig i.

2

fazz

Vet du hva en diagnose er ? PWA har ikke stilt noen som helst diagnose, men er derimot kritisk til at det er for enkelt å få sykmelding dersom det er kjeft fra sjefen som er årsaken:

>>>Noen får endog sykemelding for å være litt småfull på stortingets talerstol, eller for å få litt kritikk i avisen. Så ja. Kanskje terskelen for å få sykemelding er litt lav, men det tror jeg nesten vi må overlate til leger for å avgjøre.

1

DenSisteBohem

>>>Noen får endog sykemelding for å være litt småfull på stortingets talerstol,

Du har virkelig ikke fått med deg hva den saken handlet om...

1

EinarSalbu

Forøvrig synes jeg ikke Amundsen skal snakke for høyt. Hvorfor skal man sykemelde seg når man bare kan stikke av til Kreta når man har lyst? https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/V06nr/frp-topp-skulket-stortinget-dro-til-syden

Er det for lett å stikke av når man har lyst?

2

EinarSalbu

Andre igjen blir sykemeldt uten å få kjeft av sjefen. Skal vi kunne anta det er en allergisk reaksjon? https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/2WMjB/per-sandberg-sykmeldt

2

DenSisteBohem

Du fikk ikke med deg hvorfor Sandberg ble sykemeldt? Eller er det bare for å spre litt dritt at du trekker inn Sandberg her? Det kom frem i ettertid at sykemeldingen til Sandberg ikke hadde noe som helst med hans opptreden på talerstolen å gjøre, og det vet du forbanna godt.

1

deleted3041664

Du fikk ikke med deg hvorfor Sandberg ble sykemeldt? Eller er det bare for å spre litt dritt at du trekker inn Sandberg her?

EinaSalbu ja. Sjølvsagt. Det er det han bruker kontortida på.

Lurer på om det er mange som betaler kontingenten som veit det?

1

Trdstud

Sandberg ble vel sykemeldt fordi han ble "mobbet" for å ha vært full på jobb.

I så godt som 100% av jobbene her til lands er det avskjed på grått papir å være full på jobb. Når Per Sandberg er full på jobb er det altså han det er synd på og det er de som påpeker det som gjør noe feil.

1

filibuster

Andre igjen blir sykemeldt uten å få kjeft av sjefen. Skal vi kunne anta det er en allergisk reaksjon?

Det finnes jo artigere ting stortingsrepresentanter har vert sykemeldt for.Husker du henne som ble sykemeldt da det ble avslørt at hun hadde brukt 250.000 av skattebetalernes penger (fri telefon) for å ringe en spåkjerring før avstemminger i stortinget? Det er vel den flaueste sykemeldingen noen gang.

1

Keva

DNFTT

1

axce

Hele Venstre burde ha vært sykemeldt, vanskelig å se oppegående mennesker i det partiet:)

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...