Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har hatt en viss sans for Bjørnar Moxnes og hans arbeid på Stortinget. Han har utvist en rettferdighetssans og rett på sak politikk jeg til en viss grad har likt.

Men når jeg hørte partilederutspørringen utført av Fredrik Solvang på NRK 1 i går kveld sprakk sympatien i biter. Maken til virkelighetsfjern politiker er det heldigvis sjelden man hører. Han hadde en masse gode saker (gratis selvfølgelig) han og partiet ville gjennomføre, men når Solvang gikk han nærmere på klingen ble det noe uklart hvordan dette skulle gjennomføres.

Ser i dag at Dagbladet har samme mening.

Min sympati for politikeren Moxnes forsvant i går kveld.

1
53 svar

53 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

ostgote

Mange lar seg forføre av tiltalende fasader. Det ser vi både med Rødt og MDG med Moxnes og Lan Marie Berg. Folk stemmer på de de ser av fasaden og innser ikke den elendige politikken som er skjult bak kulissene.

2

Framsynt

Maken til virkelighetsfjern politiker er det heldigvis sjelden man hører. Han hadde en masse gode saker (gratis selvfølgelig) han og partiet ville gjennomføre, men når Solvang gikk han nærmere på klingen ble det noe uklart hvordan dette skulle gjennomføres.

Folk som stemmer Rødt må være usedvanlig uintelligente.

Ikke nok med at denne dusten deler ut milliarder til alle som vil ha (fra hele verden), med Rødt-politikk ville Norge vært et fattig tredje verden land i likhet med alle de politiske forbildene til Moxnes og kommunistene som stemmer Rødt.

Det er så dumt at det ikke finned ord. Og det samme kan sies om MDG og deres velgere.

Disse ekstrem-partiene uten noe som ligner helhet og næringspolitikk er altså endel av alternativet til den velfungerende regjeringen vi har.

1

b0lle

Jeg gleder meg til Rødt og Moxnes kommer i regjering, ja det vil skje. Når løftene deres skal gjennomføres kommer det til å møte bra motstand fra andre partier som har litt peiling på kostnader.

Rent økonomisk og som noe holdbart fungerte det ikke for Stalin og Lenin all den tid de også hadde diktaturmakt til sin rådighet også, så hvorfor skal det fungere for Bjørnar?

Velgerbasen deres består av 0,000001% av inntektene i dette landet til tross for at de ender på nærmere 10%. Det at Sofanavere, Blitzere og andre "Fuck samfunnet og Røkke" tilhengere er stemmeberettiget er nesten like irriterende som at Samer har tre ganger så mye innflytelse som Oslo borgere ved stortingsvalg.

1

Tempus

Den gode Moxnes har nok vært på kurs og lært seg hersketeknikk. Tre ganger under utspørringen sa han hele navnet Solvang på en arrogant måte.

Målet for kommunistpartiet Rødt er selvsagt å gjøre Norge kommunistisk, og nå får partiet god hjelp av klimahysterikere som mener at vi helst må gå tilbake til 50 tallet når det gjelder forbruk.

1

butler93

Målet for kommunistpartiet Rødt er selvsagt å gjøre Norge kommunistisk,

Sitat

Vasil Stanilov sa: Det er tre ting man ikke kan være på en gang: Ærlig, intelligent og kommunist. Hvis man er intelligent og kommunist er man ikke ærlig. Hvis man er intelligent og ærlig , er man ikke kommunist. Og er man ærlig og kommunist, er man ikke intelligent.

mvh

butler

2

legalize_it

Hva målet er er lite interessant når vi alle vet hvordan det vil gå. Kommunisme= Fattigdom, null frihet, død og fordervelse for alle som ikke har spesielle talenter og i tillegg tilber regimet.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...