Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Som om ikke NAV skandalen er ille nok dukker det nå opp en sak som jeg syns er verre, mye verre.

Må forlate Norge fordi hun opprettet enkeltmannsforetak som tannlege. UDI kaller det en «grov overtredelse»

2
32 svar

32 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

PerryAndre

Direktøren i UDI bør få sparken. Hvis Frode Forfang kjenner til saken. Det er vanskelig å tro at det er sant. Regelverket i UDI må til ny behandling for å få luket ut slike tåpeligheter.

2

Justice 96

Det er nesten som en ikke tror det man leser.

Her i Norge får man inntrykk av at vi tar vare på kjeltringene, så kaster vi ut dem som faktisk bidrar til samfunnet på en positiv måte.

Molboland AS

2

frode57

Her i Norge får man inntrykk av at vi tar vare på kjeltringene, s

Mange kommer tilbake men blir kastet ut gang på gang. Det er et grå arbeidsmarked der ute. Noen lever her uten arbeids og oppholdstillatelse.

Det kalles for menneske handel og kan utnyttes på det groveste og de kan stjele og i ytterste tilfelle drepe ...av nød.

Norge er et farlig land for de fleste. Selv vestkantfolk har det utfordrende med all narkotikaen som de sliter med.

1

tinnyme

Det er nesten som en ikke tror det man leser.

Ja, nå ble jeg rett og slett kvalm.

Har myndighetene tørna for 2. gang på svært kort tid?

Har de funnet frem de minst begavede statsansatte til å drive med alt fra NAV skandaler til å kjeppjage en mor med et norskfødt barn ut av landet?

1

Kul_Djevel

1

MacanT

Fint at det ser ut som saken tar en ny vending.

Får håpe det ordner seg til slutt for denne lille familien.

1

karichristoffersen55

Mulig mye av hva jeg har skrevet er å tenke på som " oppgulp fra kjøkjenbordet" eller kanskje hjernevasket av politisk svada og surr og rør og jug og bedrag.Men jeg tror alt er ikke bare i dag for noen grupper om man skal sette folk i bås da. Det er smått steller med så mye rundt om i de respektive kommuner tror jeg. Det er hvor det butter tror jeg. Men befolkningsmengden øker og hva skal vi alle leve av.? Tenk bare på alle som blir utsatt for kriminalitet og overgrep fra kanskje også fra storsamfunnet eller rettssystemet kanskje også i Norge. Man har jo ikke penger til å nøste i sånt heller. Ikke rart selvmodstallene øker som mange er mer enn bekymret for tror jeg. Unge lett påvirkelige mennesker. Ikke lett å skille slitt og kanel i informasjonstrømmene for noen av oss tror jeg. Mange av oss virkelig gruer for når pensjonsalder virkelig setter inn for alvor. Selv om alle har det ikke likt i alderdommen heller. Enkelte er så mye mere utsatte tror jeg bare uansett alder og stilling og stand.

Selv må jeg nå snart lade telefonen atter en gang. Den er snart i null. Batteriet mener jeg. Ønsker alle en god søndag og lykke til videre med sine ting.Takk for seg.

1

fargerik

Men befolkningsmengden øker og hva skal vi alle leve av.?

Jeg vet! Utvise folk med god utdannelse som ønsker å jobbe?

2

karichristoffersen55

Hva kan man egentlig gjøre med saken. Det er bare å reise seg opp fra gata hvor man trynet sist gang og aldri gi opp som de så ofte oppfordrer pasientene sine til i det psykiske helsevern. Situasjonen er vel noe bedre for barn i dag med hensyn på forsikringsordninger osv. Man må bare gå videre i sitt liv uansett. Det hjelper lite å klage. Man må stramme inn der det strammes kan. Ikke sant. Politikere gir jo ikke signaler om at bærekraft og økonomi vil bedres i samfunnet selv om Norge jo heldigvis har garantien oppspart oljefond gir oss selv om krona er svak.Hva skyldes det. Ikke lett å si for vanlige mennesker og ikke- eksperter på stort. Bare vanlig fornuft. Men ærlig talt jeg tror ikke noen grupper har det så lett i dag. Vi lærer liksom mens vi går i dag. Har det alltid vært slik?

Man kan bare prøve å karre seg ut i arbeidslivet igjen om mulig.. For dermed å få en fast stabil og forutsigbar inntekt i bank verden. Om man ikke blir stoppet på gata av influenser eller naboer som vil legge sten til byrden Mye er ganske sikkert selvpåførte skader. Sikkert. Det er jo farlig å gå ut av døra i mange bo områder. Men kanskje man kan jobbe i Hjemmets lune Arne. Mange gjør jo det.

Man kan bare finne sin plass i nav køene i påvente av pensjonsalder tror jeg Men jeg er ikke Gud eller politiker eller Trump.

Hvem vet hvordan rikingene egentlig har det. De har mye på sine skuldre og manges øyne rettet mot seg i disse tider. Alt er ikke bare.

Det hjelper ikke å klage.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...