Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ja, så kan vi høre Lan Marie si på talerstolen til MDG sitt landsmøte.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2020/03/03/195653696/lan-marie-berg-mdg-til-erna-solberg-du-er-pa-taperlaget?fbclid=IwAR0i5tid5SUbc5roXr8QAdnzkJg5GAyj1cD8DV7VtMSE0lXF9KVyIlkEGB8

Lan Marie gjentar også at MDG er fremtiden for Norge, og at MDG i valget i 2021 skal gjøre hele landet grønt. Selv tror jeg verken at Erna eller Lan Marie er løsningen for fremtiden i landet. Den ene er for arrogant til å skjønne at det ikke bare er rasister og alternative, som ikke tror på menneskeskapte klimaendringer, mens den andre er så blind at de tror det kun er deres vei som er farbar. Det bør være relativt enkelt å forstå hvem som er hvem.

Så Erna er muligens på taperlaget, men det er nok også Lan Marie. Spørsmålet er om vi i det hele tatt har politikere i dag, som om 30 år kan si at vi gjorde det beste for verden. Jeg tviler sterkt. De gjør hva som er best for deres ideologi, ikke hva som er best for deg, meg eller verden.

1
77 svar

77 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Arrcab

Så Erna er muligens på taperlaget, men det er nok også Lan Marie. Spørsmålet er om vi i det hele tatt har politikere i dag, som om 30 år kan si at vi gjorde det beste for verden. Jeg tviler sterkt. De gjør hva som er best for deres ideologi, ikke hva som er best for deg, meg eller verden.

Det kan umulig være noen tvil om at dagens regjering er et taperlag. Med to sære småpartier under sperregrensen, og et Høyre der ledelsen virker usikker, går alle mot et katastrofevalg. Selv om alternativet er betenkelig, og kuren kan bli ubehagelig, bør Frp nå hjelpe henne bor fra regjeringskontorene, og tvinge opposisjons partiene ut i åpent lende.

1

b0lle

Et parti som ønsker noe så spesifikt som "Det skal bli billigere å reparere ting", det er partiet for de primitive - uten tvil.

1

ulefos

jeg vet ikke om noe parti har en slik programpost

men vi burde enkelt kunne bli enige om at det ville være veldig greit om vi raskt og enkelt kunne reparere en mobiltelefon, en skriver, en miksmaster eller et strykejern, da slipper vi å kaste ting som har en eller annen mindre feil, det vil føre til at produsentene tjener noe mindre, men det er vel strengt tatt ikke forbrukernes problem. Kanskje produsentene til og med ville finne ut at det lønner seg å lage produkter som holder. Det samme gjelder selvsagt klær, sko, gryter og panner på kjøkkenet, møbler eller for å si det kort alt man kan kjøpe i en butikk med unntak av konsumvarer

1

fargerik

Enig. Ting skal være billige, og kastes når de ikke virker lengre. Fint at enkelte kan være enige om ihvertfall èn ting i dette polariserte forum.

1

morsomte

Er vel ikke så lenge Lan er tilbake fra mammapermisjon og hun forventer vel da at vi har glemt alle lovbruddene hennes

1

erdetslik

Hun "mannet" seg opp til å tre ut av mammapermisjon for dette formål. Men å svare journalister om sine "synder" på arbeidsplassen - det er hun for feig til.

1

arkles

Godeste Lan tok en sykemelding når det stormet litt etter tabbene - for deretter å gå rett ut i permisjon. Nå ser det ut som hun har kviknet til og klarer fint både permisjon og litt ekstra-jobb. Godt å se at det oljefinansierte velferdssamfunnet fungerer og våre miljøfundamentalister får god bruk for det.

1

fargerik

Det er alltid positivt når folk kommer seg tilbake i jobb etter en sykmelding og en fødsel.

1

arkles

Selvfølgelig; syns det bare er vittig når man sager over greinen man sitter på.

Selv om lobbyistene, heltidspolitikerne og de offentlig ansatte i MDG og dets like - ikke vil komme tapende ut av en forvitring av velferdssamfunnet. De har tross alt svært relevant og lang erfaring i temaet.

1

mrpink106999

Enig i at Høyre skuta er lekk med en kraftig slagside mot venstre. MDG er faktisk ett parti som baserer sin politikk rundt dommedags teorier. Tror neppe det er noe framtid for Norge der.

1

fargerik

Regjeringspartiene har lenge hatt en nedadgående trend. Dog er det jo lenge til neste stortingsvalg, da. Men jeg merket meg at Une Bastholm, den nye partilederen i MDG, slett ikke stenger døra for et regjeringssamarbeid med Høyre. Trenger Erna MDG for å beholde makten, kan jo mye skje.

1

mrpink106999

Joda, mye kan skje før 2021 valget og bra er det. I dag hadde jeg nok stemt blank, synes politikere jevnt over er i ferd med å miste kontakten med folk flest (grasrota).

3

Folkflesk

Regjeringspartiene har lenge hatt en nedadgående trend. Dog er det jo lenge til neste stortingsvalg, da. Men jeg merket meg at Une Bastholm, den nye partilederen i MDG, slett ikke stenger døra for et regjeringssamarbeid med Høyre.

Dette må hun i så fall klargjøre ovenfor sine velgere før valget. Men det som gjør det nesten umulig for MDG å lage et parlamentarisk grunnlag for dagens regjering er at FrP også må være en del av dette grunnlaget.

Det er bare å legge sammen omtrentlig oppslutning av regjeringen og MDG, så skjønner man at de ikke er i nærheten av et styringsdyktig flertall uten MDGs politiske hovedfiende FrP.

1

deleted3041664

Une Bastholm, den nye partilederen i MDG

Tåkeluren.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...