Politikk - Norsk

tinnyme

Det haster med å få ut asylsøkere fra Morialeiren

Ja, norsk presse ytrer ønske om å få ut asylsøkere fra Morialeiren på grunn av coronaviruset.

De skal selvsagt da transporteres til Norge. Mulig at myndighetene her til lands har gått tom for pasienter, så nå søker de med lys og lykter etter alternative pasienter med corona.

Det påpekes som vanlig at de stakkars barna må få hjelp, men meg bekjent så er det eldre voksne som er mest utsatt for coronasmittem ikke barna, og de lar vel heller ikke barna reise alene(?)

Joda, få mest mulig av disse smittesprederne inn i landet, så kan vi snart skryte av at vi har like mange døde som Sverige.

Drit oppi nordmenn, spesielt de som er mest utsatt for smitte, de litt eldre. Norske politikere jobber jo ikke for andre enn seg selv og ser frem til jobber i FN og lignende institusjoner. De gir da en god F.. i egne gamlinger.

2
191 svar

De skal selvsagt da transporteres til Norge. Mulig at myndighetene her til lands har gått tom for pasienter, så nå søker de med lys og lykter etter alternative pasienter med corona.

Disse vil bli satt i karantene om de kommer til Norge, i likhet med andre som kommer utenlands fra og dermed ikke bli noen smittefare for andre.

Mange land har tatt imot flyktninger fra leiren i tråd med sine forpliktelser, noe Norge også bør gjøre. Vi har forpliktet oss til å ta imot 3000 kvoteflyktninger i år og flyktningene i leiren er i fare og får ikke sine rettigheter ivartatt der. Derfor haster det.

1
GaiusMarius [sitat…] Disse vil bli satt i karantene om de kommer til Norge, i likhet med andre som kommer utenlands fra og dermed ikke bli noen smittefare for andre. Mange land har tatt imot f...

Kanskje vi skal ta i betraktning at antall kvoteflyktninger, 3000 i år er utsatt og ca 1000 er satt på vent til neste år.

Gaius kan jo dra ned å plukke ut noen av de som ser mest elendig ut, og selvsagt ta de inn til seg selv for understøttelse.

1
Tempus Kanskje vi skal ta i betraktning at antall kvoteflyktninger, 3000 i år er utsatt og ca 1000 er satt på vent til neste år. Gaius kan jo dra ned å plukke ut noen av de som ser mest e...

Denne utsettelsen er midlertidig, for i år skal vi fortsatt ta imot kvoteflyktninger. Som en del av denne kvoten kunne vi tatt imot noen av flyktningene fra Moria, som trenger det, raskt.

Det er ikke mulig med dagens lovverk å ta inn privat, men det er noe man burde kunnet, slik det er i USA og Canada.

1

Det påpekes som vanlig at de stakkars barna må få hjelp, men meg bekjent så er det eldre voksne som er mest utsatt for coronasmittem ikke barna, og de lar vel heller ikke barna reise alene(?)

Det handler ikke om barn, men om afghanske 17 åringer som er sendt av foreldrene mot nord-vest Europa for å kaste anker, så de kan komme etter dvs. gjenforenes i land som Norge.

Afghanere som trengte seg inn i Hellas med vold fordi tyrkeren Erdogan er i krig med Europa. Tyrkerne skysset dem til grensen.

5
IndocteCollectio Framsynt: Hvorfor sprer du slike løgner. Det er ca 36% barn i morialeiren. Og nei, de er ikke bare fra Afghanistan.

Vi kan bare ikke fortsette med dette! Hvert eneste år ta imot 1000 vis av mennesker som ikke kan forsørge selv som staten skal stå som underhold for resten av livet. Hele systemet kneler nå, mange mennesker i Norge som ikke har penger til mat, fordi NAV ikke klarer å ta unna krisen vi er i. Oppe i dette skal man ta imot 1000 vis av andre mennesker? Som igjen medfører at enda flere mennesker legger ut på flukt fordi de ser at de som gjorde det foran de lykkes.

Det kommer å ende i en eneste stor katastrofe for Europa, og hele veien mot denne er brolagt med gode motiver slik det stort sett er for alle slike ting som leder mot helvete.

To verdenskriger har startet i Europa, og nå fyrer vi opp til neste med å ta inn millioner av mennesker med vidt forskjellig kultur, religion og etnisk tilhørighet. Vi lager en smeltedigel mot neste konflikt når pengekassen går tom, ja så er det lunten som fyrer det hele av.

4
GaiusMarius [sitat…] Disse vil bli satt i karantene om de kommer til Norge, i likhet med andre som kommer utenlands fra og dermed ikke bli noen smittefare for andre. Mange land har tatt imot f...

Gaiusmarius : vi kunne hatt hele befolkningen i to måneders karantene med totalt portforbud og vært smittefrie etterpå.

men det er ikke politisk vilje til dette i norge.

kun på en flyankomst ble ankomne satti karantene og resten slapp rett ut i samfunnet.

NEI ! Vi skal ikke ha utlendinger til norge før smitten er borte i verden.

3
IndocteCollectio Framsynt: Hvorfor sprer du slike løgner. Det er ca 36% barn i morialeiren. Og nei, de er ikke bare fra Afghanistan.

Indocte : norge kan ikke ha flere på ytelser og stønader når vi har en økonomisk krise og massevis av arbeidsledighet.

kommer ikke norske i jobb så gjør ikke importerte utlendinger det heller.

når jeg peker på denne sannheten i annen tråd så kaller nettrollet neondian meg for en løgner.

enkelte takler bare ikke den økonomiske sammheten angående kvoteflyktninger og asylsøkere.

4
IndocteCollectio Framsynt: Hvorfor sprer du slike løgner. Det er ca 36% barn i morialeiren. Og nei, de er ikke bare fra Afghanistan.

Nei, de er ikke bare fra Afghanistan, men det lyves om sårbare barn og trykkes bilder av småjenter som om disse har kommet alene. Til og med Vårt Land skriver om den forfalskede situasjonen. Dessverre har de gjort en god artikkel utilgjengelig som pluss artikkel. https://www.vl.no/nyhet/moria-barna-er-gutar-fra-afghanistan-1.1700926?paywall=true

Document.no henviser også til denne - og da er det selvsagt løgn etter din og venstresidens mening. Hos dere er det løgnene i Dagbladet og MSM som gjelder.

Bondevik melder seg også på, selvsagt. Det gode mennesket med 'dei rette verdiane' og god tilgang til norske skattebetaleres penger.

2
Framsynt Nei, de er ikke bare fra Afghanistan, men det lyves om sårbare barn og trykkes bilder av småjenter som om disse har kommet alene. Til og med Vårt Land skriver om den forfalskede si...

Bondevik melder seg også på, selvsagt. Det gode mennesket med 'dei rette verdiane' og god tilgang til norske skattebetaleres penger.

Det er ikke rart presten Bondevik & resten av KrF føler et ekstra ansvar her. Ikke glem at mange av flyktningene er i leiren pga kriger startet av likesinnede, ekstreme religiøse som blander politikk og religion.

1
IndocteCollectio Frog: Bygger opp til verdenskrig ??? Mellom hvilke nasjoner?

Det var det mange som lurte på i tiden før 2 verdenskrig også, det samme med 1. verdenskrig. Masse sosial nød og etniske motsetninger er en kruttønne. Nå bærer man kraft til dette i store deler av Europa. Hele kontinentet er i krise, og denne immigrasjon situasjonen er vedvarende uten vilje til å stanses. En dag så kommer mot reaksjonen... Hvilke land kan da utløse dette? Tyrkia opp mot Europa, og Russland og Kina på andre siden, eller en internt konflikt i Europa som kan løpe ut av kontroll som situasjonen på Balkan for 30 år siden. USA reddet den situasjonen, og Russland var for svake til å stå opp mot akkurat det.

2
legalize_it [sitat…] Det er ikke rart presten Bondevik & resten av KrF føler et ekstra ansvar her. Ikke glem at mange av flyktningene er i leiren pga kriger startet av likesinnede, ekstreme re...

Konflikten i Syria er en borgerkrig, og det er derfra de aller fleste kommer nå, og en enorm press fra statene lenger sør i Afrika som vil over middelhavet som ikke noe vestlig land er skyld i. Dette Libya syndromet dere har klamret dere til er bare fake news nå. Russland bærer ansvaret for store deler av galskapen i Syria sammen med Assad, og er direkte ansvarlige der, sammen med Tyrkia som ikke er noe bedre. Så si at Norge er ansvarlig? Det er da man vet at folk er dumme eller hjernevasket. Er du en av de? Bondesviken er bare ute etter å vise "hvor god" han er, og det er motivet hans tror jeg. Hvem som skal betale for det, og hvilke grupper i Norge som må svi for dette tenker han overhodet ikke på.

3
F.R.O.G Konflikten i Syria er en borgerkrig, og det er derfra de aller fleste kommer nå, og en enorm press fra statene lenger sør i Afrika som vil over middelhavet som ikke noe vestlig lan...

Konflikten i Syria er en borgerkrig, og det er derfra de aller fleste kommer nå, og en enorm press fra statene lenger sør i Afrika som vil over middelhavet som ikke noe vestlig land er skyld i. Dette Libya syndromet dere har klamret dere til er bare fake news nå. Russland bærer ansvaret for store deler av galskapen i Syria sammen med Assad, og er direkte ansvarlige der, sammen med Tyrkia som ikke er noe bedre. Så si at Norge er ansvarlig?

Hadde du lest innlegget mitt hadde du sett at jeg ikke skrev at Norge var skyld i det, men dumme og ekstreme religiøse som blander politikk og religion, akkurat som Bondevik og KrF.

1
legalize_it [sitat…] Hadde du lest innlegget mitt hadde du sett at jeg ikke skrev at Norge var skyld i det, men dumme og ekstreme religiøse som blander politikk og religion, akkurat som Bondev...

Det er ikke dette Bondevik gjør overhodet, han er bare ikke der. Han er naiv og godtroende og har en innstilling at bare han er akkurat dette så ordner alt seg. Selvfølgelig gjør det ikke det. Det får helt uante konsekvenser når man er naiv, og slipper slike krefter løs på et samfunn som ikke har noen evne til å takle det overhodet. Da blir det som i Sverige! Bare at vi i Norge har holdt et litt lavere tempo.

Du kan ikke si at sosialistene i Sverige akkurat er religiøse, det er 10 ganger verre der, men akkurat samme naive oppfatning om at det å hente millioner av mennesker hit, gir de et bedre liv når de ikke kan eller vil forsørge seg selv. Slikt blir det sosial nød av, og det som alltid følger på sosial nød er kriminalitet og vold. Vi har dette isolert stort sett til Oslo området slik det er idag.

1

For en latterlig kronikk, denne typa har nok aldri skrytt av Norges innsats og kjempestore bidrag rundt omkring i verden. At Norge nylig bevilget 400 millioner til Hellas for at de kunne ordne så noen av de mest trengende fra denne leiren kunne bli flyttet til fastlandet, det har sikkert gått henne hus forbi, det samme at Norge i vinter bevilget 7 milliarder til 6 av de største norske humanitære organisasjonene. Hun skammer seg vel over at Norge ikke gir mer enn 100 millioner HVER DAG i bistandspenger også sikkert?... Protesterte hun mon tro mot alle de EU-landene som i 2016 unnlot å være med på en felles dugnad for å repatriere asylsøkere fra Hellas, hvor bare et par land utenom Norge deltok? Som Høyre så klokelig sier; nå får andre land i EU trå til denne gangen. Samme hva Norge pøser ut av midler til utlandet så blir aldri denne sutrejengen fornøyd. Kan denne Valle-kjerringa så forklare hvorfor folk stadig prøver å komme seg til denne leiren fra fredelige Tyrkia, samme om de vet om de vanskelige forholdene der på forhånd? For alt dette kjenner de som har kommet de senere årene til, såpass informerte er de faktisk. Og snike i køen gjør de også, sett i forhold til ekte flyktninger som lar seg bli registrerte som kvoteflyktninger av FN-systemet, men mange er jo rene økonomiske migranter så klart, de uttaler i intervjuer at de vil til Europa og søke arbeide... Slike som kronikkforfatteren "hater" nok Norge fordi vi har greid å ordne oss såpass bra i forhold til disse kranglefantene fra "neri/borti" der. De får slutte å f.eks. krangle om tolkningen av denne hellige boka si mange av disse nå (f.eks. i Syria og Irak), så ville det nok roe seg betraktelig, så kunne de heller begynne å f.eks. dyrke seg mat som fredelige bønder de også, det er landjord nok å ta av eller jobbe på i de landene. Ikke vårt ansvar noenting av dette rotet de steller til for seg sjøl, og har gjort i årtier nå. Som man reder ligger man.

De burde få klar beskjed om å skjerpe seg snart, slik nøysomme og arbeidsomme bønder og landarbeidere måtte f.eks. i de harde 30-årene her i landet, og også under krigen, i stedet for å basere seg på at andre skal ta seg av dem...

https://www.dagbladet.no/kultur/jeg-skammer-meg-over-landet-mitt/72483515

5
nostalgikern For en latterlig kronikk, denne typa har nok aldri skrytt av Norges innsats og kjempestore bidrag rundt omkring i verden. At Norge nylig bevilget 400 millioner til Hellas for at de...

De burde få klar beskjed om å skjerpe seg snart, slik nøysomme og arbeidsomme bønder og landarbeidere måtte f.eks. i de harde 30-årene her i landet, og også under krigen, i stedet for å basere seg på at andre skal ta seg av dem...

Eg trur at dei som sto på på 30-talet ville sagt eit kraftig nei takk til å bli omfamna av folk som deg med slike meiningar!

Eg kjenner desse folka, det er min foreldregenerasjon og dei ville vore skamfulle om dei hadde slike tankar om andre som det du gir uttrykk for over her.

Dei hadde lite, men det lille dei hadde delte dei med andre som hadde mindre.

1

Latterlig å frita migrantene selv som trenger seg inn i Europa og som forventer å bli forsørget av hardt arbeidende europeere.

De fleste har lagt ut mot det forjettede kontinent for å ta del i honningkrukka som venter i det fjerne. Derfor har de selv skyld i de dårlige forhold i greske leire fordi de ankommer og med god hjelp fra menneskesmuglere og NGO,ere.

Tyske og norske hjelpeferjer bør la vær å bringe folk til overbefolkede leire.

Reelle flyktninger fra f.eks Syria burde skilles ut og få en annen mulighet til FN,s kvoteflyktningsystem.Slik det er nå er ingen i Moria innunder FN. Hvis personell fra FN går inn og intervjuer med henblikk på kvotesystemet bør det være greit å hente ca 100 mennesker derfra til Norge.

2

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Smittekrangelen i Oslo - RJ mot Høyre

I går satt AP-Byrådsleder Raymond Johansen og var svært indignert over Høyre og Tone Trøen, som tillot seg å kritisere Corona-håndteringen og manglende strategi. I vanlig stil satt RJ og ristet på hod...

Smitterekord i Oslo: Hever beredskapsnivået

Oslo kommune hever beredskapsnivået til nivå tre - som er det høyeste nivået. Byrådsleder Raymond Johansen vurderer også om det skal komme et munnbindpåbud.


Bilde www.msn.com
1
1 svar
Laster...