Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvordan i huleste kan hu komme tilbake til Politiken etter alt hun har gjort???

Skulle vært vi dødelige som hadde brutt så mange lover og regler , da hadde vi vært bura inne. Politikere drar på ferie og kommer tilbake som ingenting har skjedd.

Fy så stygge folk de er!

Sensurer meg selv for alt jeg tenker om hu der!

1
48 svar

48 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Folkflesk

Godt å ha Lan tilbake. Velkommen skal du være! Og prøv å overse drapstruslene fra forstyrrede idioter.

2

legalize_it

Det har vært alt for lite fokus på hetsen hun har fått, og for mye på hennes inkompetanse. Det er tross alt ingen andre politikere som mottar hets. For å kompensere for hetsen bør Lan snarest mulig få statsministerposten på ubestemt tid. Mulig vi kan få henne inn på slottet også?

Det viktigste må uansett være at Lan ikke skal bli lei seg. Dersom det koster skattebetalerne noen hundre mill er det en pris man har råd til å betale.

Det blir forsåvidt spennende å se om Lan rir stormen denne gangen, eller om det blir en ny sutre-sykemelding.

1

Folkflesk

Det har vært alt for lite fokus på hetsen hun har fått, og for mye på hennes inkompetanse. Det er tross alt ingen andre politikere som mottar hets. For å kompensere for hetsen bør Lan snarest mulig få statsministerposten på ubestemt tid.

Det kan nok være en ide det. Her er du inne på noe.

1

gugler

Det har vært alt for lite fokus på hetsen hun har fått, og for mye på hennes inkompetanse.

Hvordan , kan du som velger vite hvilke politikere (uansett hvilke partier de kommer i fra) , som kan defineres kompetente ?

Hvilken kompetanse mener du en kompetent politiker skal ha ?

Ser på deg selv som en ikke-kompetent velger og at du dermed ikke har den grunnleggende kunnskapen som kreves for å gjøre et kompetent valg ?

Skal "ikke-kompetente" velgere miste stemmeretten ?

1

PerO_

Slik er det jo når det er offentlig.

Adecco ble fratatt kontrakter på drift av sykehjem av Oslo kommune, og like etter kom det frem at kommunen selv stort sett hadde de samme arbeidsmiljøbruddene. Det samme hadde Trondheim kommune, og Helse sør øst.

I Norge er det slik at når private blir tatt, mister de kontrakter og/eller blir straffeforfulgt. Når offentlige gjør det samme, så skyldes det manglende budsjett, og ingen har ansvaret.

2

erdetslik

For ei skrulle hu er . . . . . Først skriver hun for tunellen fra E6 øst slik at veien skal gå under Manglerudområdet . og så går hun bort fra det. Hvordan i helvete ska Oslo bli nullutslippsby med gjennomgangstrafikk, fyring og byggevirksomhet . . . . . Det måtte vel bedre å fått denne veien under jorda . . . . . Hun har et sykelig forhold tilveier den dama - og til sunn fornuft ser du for også.

Borgerlig flertall «erklærer krig» mot byrådet i Oslo – NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio

Kjør over dama (ikke fysisk, hennes sak) og så får vi håpe hun fortsetter på Stortinget fra høsten - og at hun treffer mer voksne folk der. Og sykkelveien som hun ivrer for holdes oppe om vinteren ved å brøyte snøen opp på fortauet - fint for fotgjengere. Og en av prestisje veien for sykkel = Grefsenveien brukes ikke fordi syklistene bruker snarveien via Morellbakken . . . . . . Så der vil nok den røde asfalten holde lengre enn andre steder . . . . Slik at det blir rimeligere vedlikehold der.

1

erdetslik

En gang i verden ble fotgjengere prioritert i Oslo - men nå er det syklister og sykkeltraseene som blir prioritert. Når den berømte sykkeltraseen i Grefsenveien nord for Storo blir klargjort om natten for snø, så blir snøen brøytet opp på fortauet . . . . . . . Og hva gjør da fotgjengere og de med barnevogn . . . . . .

1

Everenga

Fotgjengersituasjonen burde det faktisk fokuseres mye mer på. For hver sykkelpendler i kondomdrakt er det ganske mange flere fotgjengere innenfor Ring 2.

1

erdetslik

Ja, det er en skremmende utvikling i Oslo - men Oslo-folket, nei, forresten, innflytterne fra grisgrendte strøk av Norge har stemt dem frem. Oslo-folket vil ikke ha dem.

1

Everenga

I teorien kan jo de borgerlige partiene med hjelp av Rødt felle byrådet gjennom mistillitsforslag mot Lan for så å måtte fri til henne for sammensetning av nytt byråd. God stemning på kammerset av sånt. :)

1

erdetslik

Hva med Sp ?

1

Everenga

Deres ene mandat gjør ikke noe til eller fra.

AP, SV og Rødt har 22 til sammen

Høyre, Frp, Krf, Venstre, SP, bompartigjengen og den uavhengige har 28.

MDGs 9 representanter er nøkkelen.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...