Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Endelig! Endelig kan vi få en mer human behandling av de rusavhengige. Det er på tid dette kommer. Det er å håpe at hvertfall Ap kan ta til vettet og se at dagens løsninger er utdaterte og bygger på moralisme og misforstått tro på kriminalisering.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/QmjXaR/naa-kommer-rusreformen-legger-frem-forslag-paa-fredag

9
770 kommentarer

skaftetryne32

Jeg ser ikke at dette har noen verdens ting med korrupsjon å gjøre, i det hele tatt.

Hvilken lov bryter det?

Godt spørsmål, men jeg mener selv dette ligger ganske tett opptil og være en form for korrupsjon. At politiets budsjett fra norske skattebetalere skal brukes på dette tullet her er absolutt noe som bør belyses, det har vært ingen utlysning, det er ingen andre rusmiddelpolitiske organisasjoner som har fått penger.

Føler enkelte mennesker tilknyttet politiet at NNPF fortjener noen kroner så bør kanskje de pengene komme fra egen lomme og ikke mine og dine for det er jo akkurat det det har gjort, delt (stjelt?) ut penger fra politiets budsjett, norske skattekroner, samtidig som sak etter sak blir henlagt. For hva egentlig ? Unngå og gjøre arbeid som faktisk krever innsats, det er enkelt og plage narkomane og frie mennesker i sine egne hjem der de plager ingen andre enn seg selv, nei dette er absolutt ikke noe politiets budsjett bør brukes til.

Om det er korrupsjon skal jeg ikke si, vet ærlig talt ikke, men helt klart i gråsonen av hva som er korrekt å kanskje til og med lovlig.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...