Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skal man inkludere hudfarge på CV'en

Mest av alt er det trist for Marco Elsafaadi som klarer fint å stille til valg i egen kraft til Norges idrettsforbund uten å få Abid Raja som "sponsor".

Sitat Abid : hvordan skal man egentlig tolke dette her - og fra en minister. Ja, man kan forstå at idrettslivet/organisasjoner trenger bred representasjon og mange (etterhvert viktige ) grupper er under-representert. Men hudfarge - er det en (tilleggs)kompetanse ?

Vi tråkker kontinuerlig i salaten

"Han er kompetent, sier Raja og legger ut om hvordan Elsafadi tilfeldigvis har en mørk hudfarge. Det er imidlertid bare en tilleggskompetanse, argumenterer kulturministeren."

1
8 svar

8 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Folkflesk

"Han er kompetent, sier Raja og legger ut om hvordan Elsafadi tilfeldigvis har en mørk hudfarge. Det er imidlertid bare en tilleggskompetanse, argumenterer kulturministeren."

Det er jo en veldig uheldig uttalelse fra en som ofte sleiver. Han kunne sagt at det er en tilleggskompetanse å ha utenlandsk eller internasjonal bakgrunn hvis han skal jobbe med bl.a. minoritetsungdom i idretten. Men dette med hudfarge er jo idiotisk å trekke inn - man kan jo være kompetent til dette uansett hudfarge selvsagt.

1

ms_8

https://www.vg.no/sport/i/WOw35k/reagerer-paa-rajas-elsafadi-floert-traakker-over-en-grense

Heldigvis går til og med Høgre mest kjente idrettsprofil ut mot Raja. Begynner å bli mange saker Raja enten blander seg direkte inn i idretten sine saker eller viser mangel på forståelse for idretten sine utfordringer. Til nå verker det som om hans store meining med norsk idrett er å snakke om kor lite mangfold det er i norsk idrett.

Skulle likt å sett Raja blande seg på samme måte bort i kulturen sine saker. Då hadde nok kulturen klikka. Kulturministeren bør slutte å antyde at norsk idrett er rasistisk.

1

Solvgutt1

Ble ikke Raja kulturminister som betaling for å ikke utfordre Grande som leder av Venstre?

1

fargerik

Abid er historie etter det kommende stortingsvalget.

1

Cabal

Ville vært kjekt. Er ikke mange politikere som virker mer falsk enn den figuren der. Lika han ikkje!

1

ms_8

Han er kompetent, sier Raja og legger ut om hvordan Elsafadi tilfeldigvis har en mørk hudfarge. Det er imidlertid bare en tilleggskompetanse, argumenterer kulturministeren.

Helt sjokkerande at Raja kan bruke hudfarge som eit argument. Dessutan er det meget oppsiktivekkande at dette skjer nokon dager før valet. Spesielt i kraft at Raja er kulturministeren og derfor ein svært viktig samarbeidspartner for norsk idrett.

Ellers er Elsafaadi ein veldig sterkt kandidat og det på bakgrunn av hans kompetanse i norsk idrett. Hans mangfoldig basketballkarriere og ikkje minst hans arbeid etter karrieren. Håper på han framfor Bekkevold, men dette viser atter ein gang at kulturministeren blander seg borti han ikkje har noko med.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...