Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ingen indoktrinering fra FRI i skolen!

Nei til indotikering av barn!!

Den radikale gruppen FRI har overtalt kommunen i Stavanger til tillate hjernevasking og kjønnsopplæring i grunnskolen. FRI hevder at kjønn er basert på følelser...... Det er farlig å utsette barn for slikt.

Når skal politikere sette foten NED?!

Kjønnsnøytrale toaletter og kjønnsopplærling fra grunnskolen? Hva skjedde med at barn skulle kjenne og føle på dette selv? Uten innblanding fra radikale galninger.

Det er KUN foreldre som skal snakke med barna om kjønn. At radikale grupper får tilgang til barneskolen er intent annet enn en skandale for Stavanger kommune!! Skam dere

17
187 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Arrcab

Når skal politikere sette foten NED?!

Det kommer ikke til å skje. Politikere jatter med radikale homser, som preiker toleranse, men bare aksepterer at det er unisont knefall for deres agenda, om fri flyt av utagerende oppførsel og påtatt glede. For min del må folk med ulike legninger få praktisere sine seremonier og utagerende oppførsel, akkurat som de vil, men ligg unna indoktrinering av barn, og intoleranse mot dem som mener unormale seksuelle legninger, kan være både ubehagelig og påtrengende..

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...