Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sloss om flest asylsøkere til Norge

KrF vedtok på sitt landsmøte at de ville hente 500 asylsøkere til Norge fra Hellas. Da kom SV med forslag om å hente 750 asysøkere fra Hellas og øke bistanden til Bosnia-Herzegovina, noe Rødt også støtter. Så kommer MDGs kommunikasjonssjef ut og sier at de vil doble det og hente 1500 asylsøkere til fra Hellas - alt i tillegg til kvoten på 5000 kvoteflyktninger. Arbeiderpartiet på sin side har foreslått å øke antallet kvoteflyktninger med 500 både i 2020 og 2021. Venstre har så langt ikke kommentert forslagene.

Flertallet av disse asylsøkerne i Hellas som nevnte partier vil hente til Norge for behandling av sin sak har trolig ikke krav til innvilget opphold, men det vil allikevel legge opp til en årlang og kostbar prosess.

Rent finansieringsmessig fra partiene, der flere ønsker minsket statlig råvareinntekt og økte skatter, er det som vanlig ikke lagt særlig vekt på finansiering og hvor/hva/hvilket budsjett pengene skal hentes fra.

Senterpartiet er stille som mus.

Jeg tror det kan bli spennende å se om denne "slosskampen" om å virke mest snill og innvandringsliberal vil påvirke valgkampen fremover - før og etter valget.

https://www.nettavisen.no/nyheter/bonn-til-ap-sv-krever-750-asylsokere-ekstra-til-norge-mdg-dobler/s/12-95-3424138138

1
46 kommentarer

TheFamous25

Neida. Kostnadene av innvandring er minimale sammenlignet med Frps knefall overfor pensjonistene, som generelt sett er den gruppen i samfunnet som har det best økonomisk.

her bommer du kraftig på samtlige punkter. De har har blitt underjustert siden 2011 pga samtlige partier utenom FRP stemte for den underjusteringen.

En ufattelig stor myte at de eldre har det så latterlig godt idag. Dagens bortskjemte ungdommer har en latterlig enkel oppvekst det er det absolutt ingen tvil om at de har.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...