Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Den 18. februar gikk startskuddet - da fyrte, ved å trykke på knappen, Lan Marie Berg (MDG) av den første tunnelsalven i byggingen av ny vannforsyning. Dagen før fikk hun en markedsanalyse av Vann- og avløpsetaten der prislappen lå an til å bli 3,3 milliarder kroner dyrere enn først antatt.

Mistillit mot MDG-Lan: Denne tidslinjen kan bli avgjørende (msn.com)

Og etter det har det vært mye diskusjon (som vanlig) rundt Lan Marie Berg. Igjen vurderes det mistillit mot dennes måte å utføre sine arbeidsoppgaver på. Men det nye denne gangen, er at forsøker å rive med seg hele Byrådet. Mistillit mot henne er mistillit mot hele Byrådet mener hun - hvorfor ? Det er i pent sagt vrøvl . . .. . . . Det er vel ikke Lan Marie Berg som kan bestemme om hele Byrådet skal gå - om det blir mistillit mot henne. Hva tror hun at hun egentlig er ? Hvor mye makt tror hun at hun har ?

Nå har den gode Raymond Johansen sittet stille i båten og ikke kommentert hennes uttalelser om at mistillit mot henne er mistillit mot hele Byrådet. Men det er vel opp til Byrådslederen å avgjøre om det skal skje, da mistilliten vil være mot Lan Berg og hennes måte å styre sine arbeidsoppgaver på.

1
54 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Investor

Spør han HVORFOR han er uenig da!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...slipper altfor lett unna!

1

Investor

Herregud for noen journalister vi har for tiden. De stiller jo helt håpløse spørsmål. På Nyhetskanalen nå.

1

Investor

Hvis han ikke hadde stått bak Lan hadde klimaet mellom AP og MDG kjølnet og det ville blitt vanskelig å ta med MDG i et nytt byråd.

1

Investor

Raymond innsetter seg selv igjen som byrådsleder. FOR en komedie!

Hvordan KAN han mene at opplysningsplikten ikke var brutt!?

Litt av en ringrev, han Ray!

1

JCDenton

Nei, dette er krise. Hvis ikke Lan Marie og MDG for lov til å fortsette å ødelegge Oslo kan folk glemme hva MDG faktisk står for og hva de faktisk gjør i maktposisjon til valget til høsten og det er da en reel fare for at de får makt på det nasjonale plan til neste år..

1

Yazzy

Oslo folket fikk det de stemte inn ved lokalvalgene, en det er vel å håpe at noen for åpnet øynene, hun bør ikke få nasjonalt spillerom.

5,2 milliarder er per dato overstridelsen, men alle vet at det kommer mer inntil prosjektet er ferdig. Utrolig at MDG kan ha et slikt lemfeldig forhold til kostnade, men sitter å ser TV2 interjuet akkurat nå, men det er ingen ydmykhet å spore.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...