Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Den 18. februar gikk startskuddet - da fyrte, ved å trykke på knappen, Lan Marie Berg (MDG) av den første tunnelsalven i byggingen av ny vannforsyning. Dagen før fikk hun en markedsanalyse av Vann- og avløpsetaten der prislappen lå an til å bli 3,3 milliarder kroner dyrere enn først antatt.

Mistillit mot MDG-Lan: Denne tidslinjen kan bli avgjørende (msn.com)

Og etter det har det vært mye diskusjon (som vanlig) rundt Lan Marie Berg. Igjen vurderes det mistillit mot dennes måte å utføre sine arbeidsoppgaver på. Men det nye denne gangen, er at forsøker å rive med seg hele Byrådet. Mistillit mot henne er mistillit mot hele Byrådet mener hun - hvorfor ? Det er i pent sagt vrøvl . . .. . . . Det er vel ikke Lan Marie Berg som kan bestemme om hele Byrådet skal gå - om det blir mistillit mot henne. Hva tror hun at hun egentlig er ? Hvor mye makt tror hun at hun har ?

Nå har den gode Raymond Johansen sittet stille i båten og ikke kommentert hennes uttalelser om at mistillit mot henne er mistillit mot hele Byrådet. Men det er vel opp til Byrådslederen å avgjøre om det skal skje, da mistilliten vil være mot Lan Berg og hennes måte å styre sine arbeidsoppgaver på.

1
54 kommentarer

Doozeren

Med dette demokratiet ser man at det kan brukes til å styrte hele Norge om det bare går gjennom politikk og valg.

Sånn sett er ikke demokratiet perfekt, men det er nå en gang det beste systemet vi har.

Stemmer mange nok på MDG og de andre samarbeidspartiene så blir de sittende.

1

juppi

En av de lite rasjonelle teorier rundt MDG dette. Et ønske du har?

Oslo kan forfalle så mye de fortjener, for folket får som de bekjenner. En ting vi som ikke bor i Oslo vil kreve, er å få slippe å kjøre der. Hovedfartsåren bør gå utenfor byen. Vi vil slippe se Oslo.

1

Folkflesk

En ting vi som ikke bor i Oslo vil kreve, er å få slippe å kjøre der.

Hvorfor skal du kjøre der hvis du ikke bor der?

1

Doozeren

En av de lite rasjonelle teorier rundt MDG dette. Et ønske du har?

Jeg opplever ikke det jeg har skrevet som en teori rundt MDG nei.

Mer som en faktaopplysning.

Det gjelder uansett parti, får de mange nok stemmer feks over 50% sammen med samarbeidspartnerene sine så får de makt.

Av og til kan de klare seg med mindre og får da gjerne støtte (eller ikke) fra sak til sak.

1

erdetslik

Rødt redder nok Lan Berg . . . . . Rødt er store i kjeften, men feige når det gjelder . . . . Rødt varslet mistillit mor Lan berg i "renholdssaken", men trakk seg Rødt varslet mistillit nå, men trekker seg nok igjen

Og da fungerer vel ikke demokratiet som det burde . . . . . . For mange udugelige for sitte og fortsette å ta viktige avgjørelser i sin udugelighet - det er vel ikke slik verden burde gå framover . . . . .

1

oknext

Usikker. Dette er en vanskelig sak for Rødt. Kanskje den vanskeligste de har hatt på lang tid.

Når det kun var informasjon inne om at byråden hadde ventet siden februar med å melde til bystyret så mente rødt at det var alvorlig. Da var informasjonen at byråden kun hadde visst om dette i 2 måneder.

Siden den gang så har man fått vite at byråden ble varslet 5 ganger siden 16 september at det kom til å bli overskridelser.

Det ble også vedtatt i 2019 at dette prosjektet spesielt skulle ha spesielt tette tilbakemeldinger til bystyret.

Det blir spennende å se, men jeg tror Rødt kommer til å sette ned foten. Jeg tror ikke de ser det som sin interesse å ha byråder som ikke følger opp, ikke en gang når man har hatt ett eget vedtak om oppfølgingen. Det vil gå på grensen av det seriøse om de lar byråden fortsette.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...