Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Den 18. februar gikk startskuddet - da fyrte, ved å trykke på knappen, Lan Marie Berg (MDG) av den første tunnelsalven i byggingen av ny vannforsyning. Dagen før fikk hun en markedsanalyse av Vann- og avløpsetaten der prislappen lå an til å bli 3,3 milliarder kroner dyrere enn først antatt.

Mistillit mot MDG-Lan: Denne tidslinjen kan bli avgjørende (msn.com)

Og etter det har det vært mye diskusjon (som vanlig) rundt Lan Marie Berg. Igjen vurderes det mistillit mot dennes måte å utføre sine arbeidsoppgaver på. Men det nye denne gangen, er at forsøker å rive med seg hele Byrådet. Mistillit mot henne er mistillit mot hele Byrådet mener hun - hvorfor ? Det er i pent sagt vrøvl . . .. . . . Det er vel ikke Lan Marie Berg som kan bestemme om hele Byrådet skal gå - om det blir mistillit mot henne. Hva tror hun at hun egentlig er ? Hvor mye makt tror hun at hun har ?

Nå har den gode Raymond Johansen sittet stille i båten og ikke kommentert hennes uttalelser om at mistillit mot henne er mistillit mot hele Byrådet. Men det er vel opp til Byrådslederen å avgjøre om det skal skje, da mistilliten vil være mot Lan Berg og hennes måte å styre sine arbeidsoppgaver på.

1
54 kommentarer

juppi

En av de lite rasjonelle teorier rundt MDG dette. Et ønske du har?

Oslo kan forfalle så mye de fortjener, for folket får som de bekjenner. En ting vi som ikke bor i Oslo vil kreve, er å få slippe å kjøre der. Hovedfartsåren bør gå utenfor byen. Vi vil slippe se Oslo.

1

Folkflesk

En ting vi som ikke bor i Oslo vil kreve, er å få slippe å kjøre der.

Hvorfor skal du kjøre der hvis du ikke bor der?

1

erdetslik

Det er mulig du ikke er kjent med geografien i området . . . . . . Men, dessverre, ble Oslo bygd som et knutepunkt, som du er nesten nødt til å kjøre igjennom Gjør deg kjent med kartet, så vil du se hvordan hovedferdselsårene går nord - syd og øst-vest. Det hadde vært ideelt for Oslo og alle andre om de kunne bygge nye veitraseer Drammen - Hønefoss og over mot Hadelnd og Gardermoen, og en trase f,eks, fra Moss eller Sarpsborg - Askim - Trøgstad - Lillestrøm. Da slipper man Både varetransport / trailere og privatbilene igjennom Oslo. Så får heller Oslo bli for spesielt interesserte.

1

Doozeren

En av de lite rasjonelle teorier rundt MDG dette. Et ønske du har?

Jeg opplever ikke det jeg har skrevet som en teori rundt MDG nei.

Mer som en faktaopplysning.

Det gjelder uansett parti, får de mange nok stemmer feks over 50% sammen med samarbeidspartnerene sine så får de makt.

Av og til kan de klare seg med mindre og får da gjerne støtte (eller ikke) fra sak til sak.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...