Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvorfor vil folk ha RødGrønt - igjen?

Kort hukommelse kan man anta. Det har vi nok noe av alle, men husker hvertfall såpass: At etter 8 år med RG regjering, var flertallet overbevist. Overbevist om at de ikke sto til troende. Det har aldri vært tydligere ønske om et skifte, som jeg kan huske. Et på spissen eksempel på at de ikke var tilregnelige, vat utalelsen om at "fattiigdom skal fjernes med et pennestrøk". Men det må være mange, som husker hvorfor de skiftet mening i 2013, for det var det jo mange som gjorde. Det hadde blitt skifte også i 2009, om ikke de RG fikk ekstra drahjelp sfa finanskrisen, noe Norske borgelige partier selvsagt ikke hadde noe med. Men man vet jo hvordan skremselsteknikkene er hos venstresida og deres medier, der alt som kan kobles til noe blått = korrupt amerkansk politkk - hitler - 'og sånn er alt på blå side i Norge også like farlige' blablabla Men i 2013 var altså folket ikke lenger i tvil. Etter 8 års erfaring med RG sa de nok er nok, og det ble klar borgerlig seier. Hva er det som får folk til å tro det blir bedre med RG nå enn forrige gang? Bare lurer. Er ganske overbvist om at vi vil oppleve tilsvarende nedtur som sist. De holder ikke mål, og er ikke til å stole på. Det har gått tydelig bedre med borgelig regjering. Det eneste nye, er at folk ser ut til å la seg lure av venstresida igjen. Men egentlig hører vi ikke mange som har mye å klage på mot regjeringen.

2
455 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Trdstud

"fattiigdom skal fjernes med et pennestrøk".

Løgn.

Dette er en evig løgn som SV dessverre ikke kommer unna, da det er opplest og vedtatt at sånn er det. Og selv om det blir motbevist så er det ingen som virker som de bryr seg.

3

fargerik

Det stemmer. Og løgnen er tilbakevist mange ganger, også i mange tråder i VGD. Og det er dokumentert at dette er et oppspinn, og aldri har blitt sagt fra hverken KH eller noen andre i den rødgrønne regjeringen.

Og nå har du dokumentert det igjen.

Jeg hadde følt meg som en idiot dersom jeg hadde påstått at FrP har lovt å nedbetale alle landets bommer med et pennestrøk i juli i år. (Det riktige er jo at Hoksrud har foreslått det)

Men jeg kan godt oppføre meg som en idiot for fremtiden og skrive at "FrP lovte i 2021 å fjerne alle bommer med et pennestrøk"

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...