Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvorfor vil folk ha RødGrønt - igjen?

Kort hukommelse kan man anta. Det har vi nok noe av alle, men husker hvertfall såpass: At etter 8 år med RG regjering, var flertallet overbevist. Overbevist om at de ikke sto til troende. Det har aldri vært tydligere ønske om et skifte, som jeg kan huske. Et på spissen eksempel på at de ikke var tilregnelige, vat utalelsen om at "fattiigdom skal fjernes med et pennestrøk". Men det må være mange, som husker hvorfor de skiftet mening i 2013, for det var det jo mange som gjorde. Det hadde blitt skifte også i 2009, om ikke de RG fikk ekstra drahjelp sfa finanskrisen, noe Norske borgelige partier selvsagt ikke hadde noe med. Men man vet jo hvordan skremselsteknikkene er hos venstresida og deres medier, der alt som kan kobles til noe blått = korrupt amerkansk politkk - hitler - 'og sånn er alt på blå side i Norge også like farlige' blablabla Men i 2013 var altså folket ikke lenger i tvil. Etter 8 års erfaring med RG sa de nok er nok, og det ble klar borgerlig seier. Hva er det som får folk til å tro det blir bedre med RG nå enn forrige gang? Bare lurer. Er ganske overbvist om at vi vil oppleve tilsvarende nedtur som sist. De holder ikke mål, og er ikke til å stole på. Det har gått tydelig bedre med borgelig regjering. Det eneste nye, er at folk ser ut til å la seg lure av venstresida igjen. Men egentlig hører vi ikke mange som har mye å klage på mot regjeringen.

2
455 kommentarer

meco

Du skal ikke se bort fra at du har laget deg et falskt minne.

Neida ser ikke bort fra noe. Men har nok ikke gjort det i dette tilfellet, husker det for tydelig til det.

1

Homo_Erectus

Det som synes sikkert, er at daværende statssekretær Hans Henrik Ramm i 1984/85 utga en bok som het "Nå går alt så meget bedre". Jesper Halle og Nils Fredrik Dahl skrev en sketch som het Nu går det meget bedre.

Når sketchen ble skrevet og hva som kom først av boka og sketchen, vet jeg ikke.

I 1981/82 laget Dag Frøland en parodi på Kåre Willoch.

Hvis du så denne parodien på TV, kan det være du blander sammen Frølands parodi med denne påstanden om hva Willoch har sagt. Det er jo svært lenge siden.

Jeg vet forresten ikke Frølands parodi ble sendt på TV.

1

meco

Hvis du så denne parodien på TV, kan det være du blander sammen Frølands parodi med denne påstanden om hva Willoch har sagt. Det er jo svært lenge siden.

Nei. Det var den ekte Willoch. Er også sikker på det var et intervju i Dagsrevyen. Om noen har skrevet bok og laget parodier, er det opprinnelige opphavet til utsagnet Willoch selv. Det er ikke et påfunn diktet opp av andre.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...