Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvorfor vil folk ha RødGrønt - igjen?

Kort hukommelse kan man anta. Det har vi nok noe av alle, men husker hvertfall såpass: At etter 8 år med RG regjering, var flertallet overbevist. Overbevist om at de ikke sto til troende. Det har aldri vært tydligere ønske om et skifte, som jeg kan huske. Et på spissen eksempel på at de ikke var tilregnelige, vat utalelsen om at "fattiigdom skal fjernes med et pennestrøk". Men det må være mange, som husker hvorfor de skiftet mening i 2013, for det var det jo mange som gjorde. Det hadde blitt skifte også i 2009, om ikke de RG fikk ekstra drahjelp sfa finanskrisen, noe Norske borgelige partier selvsagt ikke hadde noe med. Men man vet jo hvordan skremselsteknikkene er hos venstresida og deres medier, der alt som kan kobles til noe blått = korrupt amerkansk politkk - hitler - 'og sånn er alt på blå side i Norge også like farlige' blablabla Men i 2013 var altså folket ikke lenger i tvil. Etter 8 års erfaring med RG sa de nok er nok, og det ble klar borgerlig seier. Hva er det som får folk til å tro det blir bedre med RG nå enn forrige gang? Bare lurer. Er ganske overbvist om at vi vil oppleve tilsvarende nedtur som sist. De holder ikke mål, og er ikke til å stole på. Det har gått tydelig bedre med borgelig regjering. Det eneste nye, er at folk ser ut til å la seg lure av venstresida igjen. Men egentlig hører vi ikke mange som har mye å klage på mot regjeringen.

2
455 svar

meco

Men det finnes ingen dokumentasjon på at de virkelig har sagt dette. Det er ingen som kan fortelle hvor og når de sa det. Et minstekrav er at man skal oppgi når de sa dette, nøyaktig dato med år, måned og dag slik at man kan søke i de aktuelle mediene. Så må man oppgi hvor de befant seg da de sa dette, i et intervju i mediene, i et debattprogram, på et politisk møte, hvem da sa det til osv.

En påstand om hva de har sagt, er lite verd dersom den ikke kan dokumenteres og bekreftes.

Det er greit. Men ser ikke gunn til å hverken endre på noe, eller trekke det tilbake, når jeg nevnte det i en eller annen relevant sammenheng, for lang tid siden første gang. Da var jeg sikker på at det var nokså kjent at de hadde uttalt disse ordene. Tanken slo meg ikke engang da, at det ikke var dokumentert. Så nå får jeg bare stå for det, fordi jeg vet godt selv at de sa de ordene. Så får man bare kreve, være skeptisk, og anse det så lite verd som man vil. Det bryr jeg meg ikke så mye om. Men det sant nok frustrerende, at det ikke ser ut til å kunne oppdrives noe opptak av uttalelsene. Men ok, skal la være å bringe det på bane igjen fra nå av. Så lenge ikke noen dokumentasjon foreligger.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...